Wkano

Hvordan få en hårklipp du vil like

Hvis det er den tiden igjen... når du trenger å få en hårklipp, hvorfor ikke sørge for at du får akkurat den frisyren du vil?

Trinn

Hvordan få en hårklipp du vil like. Samle bilder av frisyrer fra magasiner, internett, osv..
Hvordan få en hårklipp du vil like. Samle bilder av frisyrer fra magasiner, internett, osv..
 1. 1
  Samle bilder av frisyrer fra magasiner, internett, osv.. Hvis du finner noen med en søt frisyre som du tror du vil like, spør hvor de fikk den. Navnet på spillet er å få mange forskjellige alternativer.
 2. 2
  Ha en frisør du er forpliktet til. Dette betyr å vite at den personen som klipper håret kan ta retning, kopiere den ideelle stil, vet du, og kan gi deg ærlige råd om kutt.
 3. 3
  Begrense alternativene ned. Dette betyr luke ut alternativer som ikke er riktig lengde, hårtype, eller de som ikke er det riktige ansiktet type. Når du har snevret det ned til to eller tre alternativer, gå til en salong og spør hva de skulle tro.
 4. 4
  Forklare tydelig hva du ønsker: "Jeg vil ha dette stykke hår omtrent en halv tomme kortere enn dette stykke hår" i stedet for "Jeg vil ha dette bit av håret kortere enn dette stykke hår." Be dem om å kutte litt om gangen, så det er ikke så kort at du ikke tåler det.
 5. 5
  Elsker håret ditt! Når du får din nye "gjøre, vise det fram!
 6. 6
  Kontroller at kuttet du får er riktig for din type hår. For eksempel, hvis du ser et kutt du elsker i et magasin, og det er på en jente med tynn, straight, kort hår med et rundt ansikt, og du har tykt krøllete hår med en hjerteformet ansikt, vil det ikke se ut slik du vil det til. Du kan være i stand til å lage den hvis du style håret ditt, men det krever timer med arbeid for å gjenskape utseendet på morgenen. Husk at det fører til mye skade, og det er en sløsing med tid og penger, ikke prøv å gjøre håret ditt noe ikke er det.
 7. 7
  Hvis du er ute for å gjøre noe drastisk, prøv å finne en måte å gi den en testkjøring for å sørge for at det er det du ønsker. Håret vokser tilbake, men du vil heller ikke å dekke hodet for tiden, ikke sant? Det er bedre å være safe than sorry.

Tips

 • Ikke vær redd for å bruke litt ekstra penger. Det er bedre å få en god, flatterende snitt for litt mer enn et lite flatterende-middelmådig for et par dollar.
 • Sørg for å få alternativer som passer din hårtype. Hvis du har brun, tykk, rett hår, bør du ikke samle frisyrer for noen med blondt, fine, krøllete hår. Dette bør hjelpe deg å få den rette kutt.
 • Prøv å få frisyre som passer deg i stedet den du elsket og deretter viser seg dårlig, slik at du ikke trenger å bruke tid på morgenen justere håret
 • Hvis du gjør en feil, og det viser seg forferdelig, husk at håret vokser tilbake. I mellomtiden trekke den tilbake eller bære en lue.

Advarsler

 • Ikke legg inn mer enn nok hårspray, hvis du gjør det vil skade håret ditt dårlig.
 • Ikke forsøk å klippe ditt eget hår med mindre du har gjort det før og vet hva du gjør.