Wkano

Hvordan få en jente på kino (bare gutter)

Noen gang gått på kino alene? Mange mennesker gjør. Noen gang sett noen der du ønsker å bli kjent? Følg disse tipsene, og du vil ikke for mye lenger.

Trinn

Hvordan få en jente på kino (bare gutter). Finne en jente som fanger øyet og sørge for at hun er der alene eller med venner.
Hvordan få en jente på kino (bare gutter). Finne en jente som fanger øyet og sørge for at hun er der alene eller med venner.
 1. 1
  Finne en jente som fanger øyet og sørge for at hun er der alene eller med venner.
 2. 2
  Se etter en mulighet til å samhandle. Mange kinoer har video spillehaller, mat stasjoner og selv vanlige sittegrupper. Dette er alle gode steder å sosialisere.
 3. 3
  Gå opp til henne og snakke med noen du aldri har møtt, og sier casually hi! Du har én ting til felles allerede, dere begge liker filmer, så prøv å snakke om filmene. Hvilken film er hun å se og hvorfor?
 4. 4
  Lytt og svare på hennes spørsmål. Fortsette samtalen så lenge du kan.
 5. 5
  Hvis dere synes å like hverandre, spør henne om nummeret hennes, eller gå til den samme filmen med henne, eller foreslå møte i lobbyen etter filmen for å få iskrem eller kaffe.
 6. 6
  Bare være kul, ikke prøve og imponere med alle dine fancy ting.
 7. 7
  Smile mye og lytter intenst. Jenter elsker gutter som betaler oppmerksomhet til hva de sier. Selv om det er kjedelig, ser interessert.

Tips

 • Hvis hun ikke be om å se en film med deg, betale for billetten hennes. Men hvis hun kjøper sin egen, ikke gi henne penger for billetten etterpå, fordi hun kanskje tror du er bare rart og gi ut penger gratis.
 • Hun kan ikke være i stand til å gi deg et tall fordi foreldrene hennes er nysjerrig eller fordi hun ikke får lov til å gi den bort. Hvis hun sier nei, ikke bli sint eller mister hodet kaldt. Be om å gi henne din i stedet! Hvis hun fortsatt sier nei, men du virkelig liker henne, bare tilbringe resten av tiden med henne og håper å se henne igjen, men ikke opptre som en stalker!
 • Hvis hun gir deg telefonnummeret hennes, ikke glem å ringe henne
 • Sørg for at du vet hennes alder! Noen jenter ser mye eldre og noen jenter ser mye yngre ut enn de egentlig er.
 • Sørg for at du fortelle din alder. Hvis du ikke gjør det som kan være en stor turn off.
 • Men ikke ringe eller tekst henne for ofte, fordi hun kan bli litt irritert, men prøver å starte en samtale. (Det er litt vanskelig å forklare)
 • Jenter liker gutter som spiller sport, eller som er smart, spesielt når de er begge deler. haha

Advarsler

 • Hvis du snakker om andre jenter som er en total avkjøring!