Wkano

Hvordan få en jente til å synes du er søt

Hvis du liker en jente og vil at hun skal like deg tilbake er du sannsynligvis for sjenert til å spørre henne. Å være søt er en fin subtil måte å få hennes oppmerksomhet og kanskje litt mer...

Trinn

Hvordan få en jente til å synes du er søt. Pass på at den jenta du er ute etter alltid stirrer på deg.
Hvordan få en jente til å synes du er søt. Pass på at den jenta du er ute etter alltid stirrer på deg.
 1. 1
  Prøv å lage en. Jenter liker gutter som er morsomme. Når du forteller en vits, og alle ler ta et raskt blikk for å se om hun fniser.
 2. 2
  Pass på at den jenta du er ute etter alltid stirrer på deg. Husk at du må ta det første skritt fremover.
 3. 3
  Spør henne ut når du virkelig at jenta liker deg.
 4. 4
  Ikke vær en skummel fyr som alltid stirrer på henne og er stadig erte henne. Hvis hun ikke var sikker på at hun likte deg, vil hun bare bli redd for deg og vil prøve å unngå deg.
 5. 5
  Være svært respektfullt. Ikke press henne eller si stygge ord foran henne, jenter egentlig ikke liker det.
 6. 6
  Ikke snakk om andre jenter du finner attraktive foran henne. I stedet for bare å gjøre henne sjalu, vil du få henne til å mislike deg.
 7. 7
  Holde rent!. Jenter hater gutter som lukter, spesielt når det kommer til dårlig ånde eller dårlig kroppslukt.
 8. 8
  Være unik. Noen ganger blir litt rart, eller merkelige er en god ting. Prøv å si noe tilfeldig, humoristisk, og ut av ingenting.
 9. 9
  Hold deg på den søte siden av rare. Men det er en linje mellom "søt rare" og "herregud hva er galt med ham rare".
 10. 10
  Prøv små detaljer og kakker. De er søte og morsomme så bruk dette til din fordel. Men vær forsiktig, hvis jenta er i dårlig humør eller ikke liker å bli berørt ikke gjør det.
 11. 11
  Ikke vær redd for å spørre en venn, som er en jente, for å få hjelp! Men vær sikker på at jenta du snakker med ikke kjenner jenta du prøver å imponere, ellers ting kan gå galt.
 12. 12
  Vær deg selv. Dette er trolig den viktigste, for hvis en jente eller gutt ikke liker deg for den du er, er de ikke verdt tiden din.

Tips

 • Kontroller at du har et godt omdømme. Jenter vil aldri like en spiller. De kan falle for en bad boy, men ikke så ille. Jenter elsker sjenerte gutter. De tror det er søt.
 • Det viktigste er: ALLTID behandle henne DET SAMME! Ikke behandle henne annerledes når du er rundt henne eller vennene dine. Uansett hvor skummelt det er å snakke med jenta du liker, (spesielt når vennene hennes er i en stor gruppe rundt henne.)
 • 2. Hun vil aldri like deg hvis alt hun hører om deg er dårlige ting. Hvilket leder meg til noe annet:
 • sørge for at når du erte henne er det bare uskyldig, betyr ikke ting som å kalle henne navn som "Ho" osv..
 • Husk: jenter er ikke vesener fra en annen planet. De har de samme interesser og hobbyer som deg. Snakk med henne som du ville enhver annen venn. Hvordan vil vennene dine liker det hvis du snakket med dem en dag og ignorert dem neste? Det er følelsesmessig manipulasjon og rett og slett frekk.
 • Jenter ofte kile gutter de like.This er et godt tegn på at du er nesten gjennom!
 • Hvis en jente er slem mot deg, det betyr ikke automatisk at hun bare ønsker å skjule sine følelser. Hun kunne faktisk ikke liker deg, som i det lange løp er følelsesmessig skadelig for deg og kan anses som trakassering av henne hvis du holde presser. Nei betyr nei. Det er nok av andre fisk i havet.
 • Røre henne subtilt: på armen eller ryggen. Ikke berør henne noe sted seksuelle, som hennes bryster eller hennes rumpe. IKKE legg hendene rundt livet hennes, fordi tro meg, jenter hater når gutta gjør det. Det føles som om du prøver å eie dem.
 • En. Hvis hun likte deg før, vil hun begynne å tvile på at det var en god idé. OG
 • Hvis du tar henne stirrer på deg, bite leppen og smiler. (Hvis du har lange smell du kan riste dem inn i det ene øyet og se på henne med den andre, og deretter bite leppen og smiler.) Dette er virkelig søt og jenter elsker når du gjør det. Bare sørg for at du ikke ser ut som en jente når du rister på håret.
 • Det er én ting å snakke med henne en dag, så ikke snakke med henne neste, men det bekymrer jentene når du slutte å snakke en stund, eller avhengig av jenta, hun kunne slutte å like deg (hvis hun gjorde)
 • Til syvende og sist, vær deg selv.
 • Hvis du kjenner hverandre, så kan du gå opp bak henne uten å si noe og kile henne. Mens hun prøver å vri bort fra deg, subtilt vri henne inn i armene, samtidig som kilte henne. Deretter stopper kiling, men ikke ta armene fra rundt henne. Holde dem der i noen minutter, akkurat lenge nok for henne å legge merke til. Så armene bort og smiler til henne. Si noe sånt som "Håret ditt er messed up" og deretter fikse det. Bare kile henne hvis du vet at hun ikke har en skade, ryggsmerter, eller er bare generelt har en dårlig dag.
 • Sørge for at hennes VENNER SOM DEG! Hvis de ikke gjør det, vil de badmouth deg til henne, og to ting kan, eller vil, skje:
 • Pass alltid på jenta ikke gjør det samme med alle.
 • Her er noen tips fra en jente:

Advarsler

 • Pass på at du ikke stirre på henne hele tiden. Lite blikk vil gjøre. Hvis du stirrer på henne, kan hun finne det skumle og prøver å unngå deg.
 • Ikke gå hele uker uten å snakke med henne eller hun vil miste interessen for deg. I stedet, bare prøve en dag.
 • Later ikke til å være noe du ikke er. Hvis hun finner ut at du var en løgn, er noen sjanser du hadde gått.