Wkano

Hvordan få en jente til å være mer enn en venn

Har du følelser for en jente du er venner med, men er ikke sikker på hvordan du slår det vennskapet inn i et romantisk forhold? Her er noen måter å påpeke ting i den retningen.

Trinn

Hvordan få en jente til å være mer enn en venn. Gjøre spennende ting sammen.
Hvordan få en jente til å være mer enn en venn. Gjøre spennende ting sammen.
 1. 1
  Vær modig. Er du redd for "presse" henne inn i et forhold, eller "ødelegger" vennskapet ved å uttrykke din interesse eller gjør et trekk? Har du holder tilbake på en rekke måter? Du må forstå at når du gjør andre menneskers følelser viktigere enn din egen (heller enn å prøve å finne en lykkelig balanse) du kommuniserer til folk (ubevisst) at dine egne følelser ikke saken. Dette gjør det virke som du har lavt selvbilde verdt, som er det motsatte av tillit. Mens noen mennesker er tiltrukket av stadig behagelig kamerater, kanskje denne jenta er det ikke. Hvis du tror dette er tilfelle, kan du lese Hvordan bryte den "nice guy" stereotypi.
 2. 2
  Bryte kontakten barriere. For mange jenter, er et stort skille mellom "vennskap" og "forhold" slik de berører. Det er flere platonisk måter å berøre noen, og mer romantiske måter, og grensen er forskjellig for forskjellige mennesker. Men hvis du er livredd for å berøre henne på feil måte, i den grad at du nøler og aldri røre dem først, dine intensjoner er gode og alt, men din "touch lammelse" ikke hjelper deg i det hele tatt i den romantiske avdelingen. Ta noen små "touch risiko". Ikke bare alltid vente for dem å gjøre det først. Hvis hun ikke liker det, vil hun definitivt gi deg beskjed. Men berøre noen kommuniserer til dem at du finner dem attraktive, og også at du er rimelig trygg. Begge disse tingene kan gjøre henne føle seg mer tiltrukket av deg. Les flere tips i hvordan å røre en jente.
 3. 3
  Flørte. En stor del av å være sjarmerende er å vite hvordan man skal flørte, og folk som er best på flørting er folk som alltid er i en leken og avslappet sinnstilstand. Det er det motsatte av å være alvorlig, nervøs eller anspent. Treffe på henne hele tiden. Gjemme seg i vanlig skue. Gjør det til en vane å gjøre henne alltid klar over at han / hun er din ide om søte, sexy og søt - selv når andre er rundt. Og kompliment henne. Jenter er suckers for komplimenter. Si noe sånt som "Wow, du ser fin dag" eller "Du er en god venn". Ikke kompliment dem til mye skjønt. Det kan virke litt skummel for dem.
 4. 4
  Gjøre spennende ting sammen. Være spontan. Ta henne et sted hun aldri har vært. Ikke bare være noen hun føler seg komfortabel med, være noen hun er spent på å se, fordi hver dag du har noe nytt å snakke om, noe nytt å prøve. Veilede henne. Skal du på et nytt eventyr sammen er flott setting for sparking en romantisk obligasjon.
 5. 5
  Finne ut om det er noen sjanse for at hun føler det på samme måte. Begynne sondering, veldig forsiktig - holde ting veldig lett, og bruker humor for å hindre ting fra å ta en alvorlig vending, men når du hører en anelse, forfølge dette ledetråd. For eksempel, sier hun, "jeg bare hater at gutter alltid vise seg å være idioter." Du sier: "Så betyr at jeg har en sjanse, da?" Deretter blunke og glise. Men se for hennes reaksjon. Hennes kroppsspråk kan gi deg en reell indikasjon på hvorvidt hun vurderer at selve muligheten.
 6. 6
  Lære å akseptere din platonisk forhold. Hvis hun reagerer på din bekjennelse med avvisning, har du ikke annet valg enn å godta det. Være nådig og forståelse, og sikre din venn som du har hatt disse følelsene for noen tid, og det har ikke påvirket ditt vennskap ennå. Det kan imidlertid hende du må tillate en viss avstand for å utvikle for å sette litt plass mellom hva du håpet kan skje, og hva du nå vet er realiteten i situasjonen. Ikke la så mye avstand utvikle at du tillater det å anstrenge forholdet, selv - uansett hvor vanskelig du kan føle, bare gå gjennom bevegelser, og oppfører seg som alt er normalt. Å sette en fot foran den andre er vanskelig noen ganger, men bare utseendet på alt å være i orden er ofte nok til å ta tak, og snart alt virkelig er i orden.

Tips

 • Vær trygg på deg selv.
 • Ikke prøv for hardt å imponere en jente, noen ganger må du være rolig og tålmodig om situasjonen.
 • Gi henne en overraskelse til stede.
 • Be henne ut på en date.