Wkano

Hvordan få en senior interessert i deg som en førsteårsstudent

Ah, spørsmålet om inter-klasse kjærlighet. De fleste av problemet stammer med det faktum at du, en førsteårsstudent, er bare ett skritt bort fra ungdomsskole, en grop som ingen ønsker å se. Denne artikkelen vil hjelpe deg å overvinne at krypten lukt og gå videre til hot senior.

Trinn

Hvordan få en senior interessert i deg som en førsteårsstudent. Du er ikke så kult for dine gamle venner.
Hvordan få en senior interessert i deg som en førsteårsstudent. Du er ikke så kult for dine gamle venner.
 1. 1
  Du er ikke så kult for dine gamle venner. Dette er viktig å huske på, selv mens du jakter Hottie McHottster. Dine gamle venner er ikke plutselig altfor umoden for deg, og du vil se ut som en tosk hvis du ditch dem utelukkende for å imponere din Senior. Faktisk kan venner være en verdifull ressurs og støtte gruppen hvis ting går fryktelig galt, og du ender opp alene og på fortauskanten. Hvis du er bekymret for at vennene dine vil handle "så barneskolen", da du kanskje ikke ønsker å være med dem hver gang du nærmer deg Senior.
 2. 2
  Bli kjent med din knuse. Hvor ellers kan du gjøre et trekk? Starte som venner hvis du kan.

Guys

 1. 1
  På dette punktet, må du gjøre noen store vurderinger av deg selv. Er du vesentlig kortere enn dem? Hvis svaret er ja, så har du sannsynligvis ikke har mye av et skudd. Puberteten er ikke noe du raskere å få den mandig stemme raskere og få den meislet kjeven bredere. Det er ikke din feil, men de sannsynligvis ikke vil være åpen for dating noen som ser ut som sin lillebror. Er du høy, men du ser ut som Spencer Breslin? La dem gå, mann. Gå videre.
 2. 2
  Hvis du svarte ikke på spørsmålene ovenfor, kan du ha en god sjanse så lenge du ikke prøver å "imponere" dem. De ønsker ikke å se deg tøffer melk eller gjøre det "søt" Ollie. Faktisk har de ikke ønsker å se deg gjøre noe eksternt fysisk. De vil ha en fyr som vil være selvsikker og tøff. Eller hvis du går for en smart person, ønsker de noen som vil være selvsikker og morsom. Husk at konkurransen en gjeng med eldre, mer modne mennesker. Du må veilede forholdet, ikke bli redd og la dem gjøre det. Hvis de tror at du gjør det første trekket er "søt" eller le når du åpner døren for dem, så de skjønner at du er forelsket i dem, men mener at du er for ung. Fortsett med forsiktighet. Ikke nødvendigvis sette på et show rundt dem, men ikke la deg selv bli nervøs og handle ung.

For jenter

 1. 1
  Ikke vær en whiny, drama-røring backstabbers. Mange jenter har det ute av dem ved senior år. Hvis du er en av disse jentene, hold deg til din egen gruppe mennesker. Samtidig, ingen ønsker å føle seg som en pedofil. Så samme gjelder for dere, jenter: hvis du ser for ung, gi opp.
 2. 2
  Vær oppmerksom på at din forelsket kanskje ønsker du å se sexy. Hvis du ønsker å kle sexy, sørg for at du er i din komfortsone. Hvis du ikke ønsker å være sexy ennå, ikke føle seg presset til å gå ut av komfortsonen. Hvis de ikke liker deg å være søt, de kan se forbi cuteness din og se deg for din personlighet. Din forelsket kan selv liker jenter som er søte.

Begge kjønn

 1. 1
  Vær deg selv! Hvis personen ikke liker deg, så du ikke vil evig være noen annerledes for dem. Forholdet vil ende opp med å bli svak. La det flyte. Hvis det ikke fungerer, kan du bruke det som en erfaring. Eksperimentere forskjellige flørting teknikker, bli kjent med deg selv. De eldre kommer til å være borte i et år uansett!
 2. 2
  Godta forskjeller. S / han kan være opptatt med college apps så ikke sutre om det og fortelle dem av som "Hvorfor kan du ikke henge med meg lenger?! Ehhh!"

Advarsler

 • Når senior aktuelle fyller 18, ditt forhold, hvis seksuelle, blir ulovlig i mange stater. Ha dette i bakhodet. Legg merke til at forholdet i seg selv er ikke ulovlig - Samleie er, og kan være arkivert som lovbestemte voldtekt hvis oppdaget.
 • Vit at du kan bli dømt for katastrofen før du begynner.
 • Ikke la dine venner for den andre personens. Du er ikke klar.