Wkano

Hvordan få flotte ben

Enhver kvinne ønsker gode bein og hver kvinne kan ha dem! Det vil kreve litt innsats og engasjement, men det er mulig.

Trinn

Hvordan få flotte ben. Drikk rikelig med vann.
Hvordan få flotte ben. Drikk rikelig med vann.
 1. 1
  Holde aktiv. Fysisk aktivitet vil få bena i en god form. Du trenger ikke å trykke på treningsstudio, eller løpe maraton hvis du ikke er i den. I stedet gå på rollerblades, sykling, skøyter etc. Ta trappene i stedet for heis, gå til butikken eller å plukke barna opp fra skolen i stedet for å kjøre overalt. Finne måter å holde aktiv og bena vil takke deg for det.
 2. 2
  Spis sunt. Uansett hvor mye du trener hvis dietten mangler viktige næringsstoffer, vil bena lide i prosessen. Du vil se åreknuter, cellulitter, tørr hud osv.
 3. 3
  Drikk rikelig med vann. Minst 6-8 kopper om dagen for å holde kroppen hydrert og giftstoffer spylt ut av systemet. Det vil hjelpe deg med å minimere vanlige gjerningsmennene, som cellulitter, åreknuter og strekkmerker.
 4. 4
  Fjerne hår fra leggene på jevnlig basis. Stubbene er så IKKE attraktiv! Og det er så mange alternativer å holde bena hårfri... Barbering, voksing, sugaring, hårfjerning osv.
 5. 5
  Påfør lotion etter hver dusj. Dette vil hindre tørr, flassende hud og vil legge glød til bena.
 6. 6
  Skjemme bort og eksfoliere bena. Det er mange måter å eksfoliere. Du kan kjøpe en body scrub i et stoff butikken eller du kan lage en hjemme med enkle ingredienser som sukker og sitronsaft. Eksfolierende vil ikke bare gi bena en fin glød, men det vil også forbedre sirkulasjonen.
 7. 7
  Tørr børste bena. Akkurat som med eksfolierende det vil bli kvitt tørr, flassende hud og forbedre blodsirkulasjonen, noe som minsker forekomsten av cellulitter i prosessen. Det er best å tørke pensel før du dusjer om morgenen med en naturlig børste.
 8. 8
  Ikke ha skinny jeans eller undertøy som er tett på kjøttet rundt hoftene, da dette kan føre til åreknuter og langvarig nummenhet i bena. Også ikke bruke korte skjørt over vinteren som kulden vil oppmuntre kroppen til å lagre fett, spesielt i bena og dette vil forverre din cellulitt og kan gjøre deg generelt sløv.