Wkano

Hvordan få knuse (for gutter og jenter)

Følg disse trinnvise regler for å finne ut hvordan man skal få knuse å like deg tilbake.

Trinn

Hvordan få knuse (for gutter og jenter). Ta vare på utseendet ditt.
Hvordan få knuse (for gutter og jenter). Ta vare på utseendet ditt.
 1. 1
  Ta vare på utseendet ditt. I den beste av alle verdener dette ville ikke gjøre noe, men, det gjør det. Hovedsakelig betyr dette hygiene. Dette gjelder for både gutter og jenter. Pass på at du kler deg godt. Finn din stil. Hvis du er en jente, ikke kle prangende, men ikke være en nonne med mindre du ønsker å bli behandlet som en, eller er du en.
 2. 2
  Utvikle selvtillit. Noen ganger snakker deg ned kan faktisk få fyr / jente, men det er en veldig risikabelt spill, og det er ikke sunt heller. Så vær beskjeden, men når noe du er god på kommer opp, innrømme at du er god eller minst greit på det, og ikke snakke deg ned foran den personen du ønsker å date.
 3. 3
  Har den rette holdningen. Hvis du er sjenert, handle sjenert, men endre det opp litt og prøve å gå ut av komfortsonen litt. En spesiell ser opp fra gulvet kan ha noens oppmerksomhet for resten av dagen. Vær hyggelig. Ikke vær en gutt / jente speider, men være søt og folk (nemlig knuse), vil ønske å være rundt deg.
 4. 4
  Uten å endre alle dine egne interesser, se litt på noen av dine knuser liker. Hvis de nevner et band de tror du vil like, sjekk den ut. Kanskje prøve ut den butikken som de er så opptatt av.
 5. 5
  Være der for dem. Lytt til dem bable om at læreren dere begge hater, se en av sine spill, eller overraske dem ved å slippe inn på deres konserter. Si hei til den som du passerer dem. Hvis de ikke føler seg bra eller er opprørt over noe, hjelpe dem ut og trøste dem som best du kan.
 6. 6
  Vær deg selv. Opptre som hvem du er. Ikke endre din holdning, med mindre det er en endring til det bedre.
 7. 7
  Flørte litt. Erte dem forsiktig ved hjelp av en liten bit av sarkasme, som poking dem på armen av og til eller stansing dem lett på armen eller skulderen. Du kan også prøve noen cheesy pick-up linjene men i stedet for å bare si dem og sa noe sånt som: "Har du hørt denne pick-up line før? Det er så cheesy! Her, la meg fortelle deg det..." Her er noen eksempler på cheesy pick-up linjer hvis du står fast:
  • "Hvordan du ikke smelte snøen i vinter? Du er så hot!"
  • "Er du en kost, fordi du skal feie meg av mine føtter!"
  • "Vet du HLR, fordi du tar pusten fra meg!"

Tips

 • Vær tro mot deg selv og holde kontakten med venner og familie.
 • Aldri forfølge dem på vei hjem, vil dette bare krype dem ut.

Advarsler

 • Ikke være irriterende. Jenter / gutter liker ikke irriterende folk.
 • Hvis du fange dem stirrer på deg, er at et tegn, forsiktig, ikke å presse dem.
 • Dette er lure ikke bevis, og det er ikke perfekt. Hvis den ikke er ment å være, vil du gå videre.