Wkano

Hvordan få lengre hår fort

Du og din mann har en vakker kveld spasertur ned til stranden, og du legge merke til ham beundrer din lange, vakre hår dans med bris. Mange av oss drømmer om å ha lang swishy hår, men vet ikke hvordan du får det. De fleste av oss vet ikke at det vi putter i kroppen vår kan påvirke hva som skjer med håret vårt. Les videre for å få råd.

Trinn

Hvordan få lengre hår fort. Øke inntaket av protein.
Hvordan få lengre hår fort. Øke inntaket av protein.
 1. 1
  Øke inntaket av protein. Dette er hva håret ditt er bygget av, og hvis inntaket av protein er begrenset så kroppen ikke vil gi noen til håret ditt. Protein finnes i kjøtt, slik som rødt kjøtt eller kylling, og er også funnet i egg. Hvis du er vegetarianer, kan protein også bli funnet i linser og bønner.
  • Andre matvarer som sies å stimulere hårvekst er avokado, soya, olivenolje og fisk.
 2. 2
  Drikk rikelig med vann. Hvis du er dehydrert, så er det ditt hår. Tørt hår bryter og deler lettere og vil derfor ikke få lengde.
 3. 3
  Bruk en intensiv maske på håret en gang i fjorten dager. Dette vil bidra til å reparere eventuelle skader som er blitt gjort til den. Hvis du ikke har råd til en butikk kjøpte maske deretter lage din egen.
  • Hvis håret ditt er tørt og sprøtt prøve en varm olje maske ved hjelp av kokos og mandelolje, som kokos olje har høy penetrasjon og dype condition strøm mens mandelolje gir ekstra glans til den svake tørt hår.
  • Prøv å bruke 2tbsp varm olivenolje, 1 ts kanel pulver og 1 ss honning, massasje i og skyll etter 15 minutter.
 4. 4
  Beskytt håret ditt. Bruk en svømmetur cap når du svømmer for å beskytte mot klor. Bind opp håret i en bolle og bruk masse conditioning spray i håret for å beskytte mot solstrålene. Du kan kjøpe spesielle spray for å beskytte håret mot UV-skader.
 5. 5
  Få håret trimmet omtrent en gang hver tredje måned. Du ønsker ikke å gå for ofte ettersom du prøver å vokse håret. Men det er viktig å få de skadede biter avskåret ellers vil du ende opp med langt hår som føles og ser ut som halm.
 6. 6
  Massere hodebunnen med fingrene i ca 5 til 10 minutter å stimulere blodtilførselen til det. Økt blodstrøm vil bety en økning i mengden av næringsstoffer som transporteres dit som vil øke veksthastigheten. Generell trening vil også øke blodtilførselen til hodet ditt som det øker blodstrømmen rundt hele kroppen. Lavendel olje (ren eterisk olje) kan bli massert i hodebunnen på alternative dager som det sies å være svært nyttig for å fremme hårvekst.
 7. 7
  Redusere stress. Stress kan føre til tap av hår, så vel som en reduksjon i hastigheten på hvilken håret vokser. Hvis du lider av stress deretter prøve yoga eller andre typer trening for å hjelpe deg selv til å de-stress. Stress kan ha mange negative effekter på utseendet ditt, for eksempel forårsaker du å bryte ut og forårsaker rynker.
 8. 8
  Åtte timers søvn er viktig. Søvn er den viktigste tiden som kroppen bruker på vekst og reparasjon. Hvis du ikke får nok søvn så kroppen din ikke har nok tid til å konsentrere seg om hårvekst.
 9. 9
  Foretrekker naturlige produkter. Prøv og unngå produkter som inneholder mye kjemikalier og ting som silikon. Gå for mer naturlige produkter, eller silikonfri sjampo / balsam. Billige merker ofte føre til mer skade på håret ditt så snakke med håret stylist om hvilke produkter som er best å ta vare på håret ditt. Styr klar av tunge produkter som vil gjøre deg vaske håret oftere.
 10. 10
  Ikke vask håret hver dag. Vaske håret for ofte strimler bort den naturlige oljer i håret ditt som er avgjørende for å holde håret sterk og sunn. Ved sjamponering håret så lite som mulig håret vil bli tykkere, sunnere og mindre sprø. I begynnelsen kan det være en vanskelig endring å gjøre så håret blir fettete veldig raskt hvis du har vært vaske det hver dag, men til slutt det regulerer til din nye rutine og du vil være i stand til å gå mye lenger uten å vaske det. Prøve seg en dusj cap hvis du trenger å dusje uten å vaske håret.
 11. 11
  Når du bruker rettetang eller curling strykejern er det viktig å bruke en varme protectant første til å minimalisere skadene. Det er best imidlertid å prøve og finne frisyrer som du liker hvilke ikke krever bruk av varme. Bruke for mange styling verktøy føre til at håret til å tørke ut og bli skadet som vil gjøre håret bryte og vokse mindre raskt.

Tips

 • Drikk mye vann - Målet for åtte kopper om dagen.
 • Ikke bruk en børste når håret er vått kan det brake / knipse håret og skape unødvendige flisete tupper - Bruk en bred tannet kam i stedet.
 • Henger hodet opp ned mens masserer hodebunnen for å øke blodgjennomstrømningen.
 • Sunt hår er vakkert hår. Holde kroppen og sinnet sunt og sunt hår bør komme med det.
 • Når du varmer opp håret ditt, bruk en varme protector spray.
 • Du må ikke sove med håret løst, bind den opp.
 • Får masse protein for å hjelpe fremme hår styrke.
 • Prøv å unngå å vaske håret hver dag.
 • Ikke dye / bleke håret ofte. Dette vil føre til tørt og skadet hår.
 • Bruk alltid bred tannet kam for håret ditt for å hindre splitting eller snapping håret.
 • Børst håret mye, men ikke rive børsten gjennom håret ditt, som vil gi deg flisete tupper. Hvis din Har er thinyou bør ikke prøve å dyrke den for lenge, så vil det se ut som det ikke er ivaretatt skikkelig.
 • For minimal brekkasje ikke pakke inn håret i et håndkle etter dusjen.
 • Bruk god kvalitet hår oljer.
 • Unngå kaffe og kullsyreholdige drikker vil forbedre hår helse som de føre til at du blir dehydrert.
 • Hvis du ønsker langt hår for et bilde svært raskt, bruker extensions. Ta dem forsiktig ut.
 • Hvis du virkelig ikke kan vente, investere i noen gode kvalitet hair extensions mens du venter på din ekte hår til å vokse.
 • En gjennomsnittlig rente på hårvekst er 6 inches lengre hår hver 12. måned. Gjør alle de overnevnte kan sikre at du reduserer risikoen for håret brekker og håret falle og dermed unngå sjansene for å hugge ned de ekstra seks inches i salongen.

Advarsler

 • Unngå å dø håret, bruke sterke kjemikalier, erting / backcombing, blåse tørking, oppvarmede verktøy.
 • Vær forsiktig med noen kjemikalier som kan ødelegge håret ditt.