Wkano

Hvordan få smart jente

Har du noen gang lagt merke til en ung dame som du alltid har ønsket, men innså at hennes sinn fungerer annerledes enn den gjennomsnittlige kvinnen?

Trinn

Hvordan få smart jente. I stedet for en kaffebar, kan du få henne til å se et skuespill, til et kunstgalleri, museum, noen historiske steder eller prøve noe nytt som en ny dans eller sport.
Hvordan få smart jente. I stedet for en kaffebar, kan du få henne til å se et skuespill, til et kunstgalleri, museum, noen historiske steder eller prøve noe nytt som en ny dans eller sport.
 1. 1
  Se smart
  • Hvis du har lese briller, bruke dem mens du leser. Iført briller kan gjøre at du har en liten smart utseende. Du trenger ikke nødvendigvis å se , Men smarte jenter også liker intelligente gutter.
  • Du kan også se ved å lese en bok om et emne som du vet om, og være casual.
 2. 2
  Se. Men ikke stirr
  • Hver gang en stund, kan du se på henne for å fange hennes oppmerksomhet at du liker henne. Aldri stirre i lange perioder av gangen, i stedet få øyekontakt, smil, (se om hun smiler, hun sannsynligvis liker deg tilbake!) Og gå tilbake til det du holdt på med. Dette bør gi henne et signal.
 3. 3
  Sound smart
  • For eksempel, hvis du har en samtale med en venn på en telefon i nærheten av henne, bruker ganske store ord (som du faktisk vet definisjonen og kontekst) i uformell samtale, men ikke bruk dem for ofte.
 4. 4
  Kontakte henne
  • Når du har en god samtale med hverandre, gi henne en annen måte å kontakte deg. De fleste smarte jenter vil heller ikke snakke i telefonen, men muligens via e-post.
 5. 5
  Være et problem Solver.
  • Du kan forbedre din problemløsning ferdigheter ved å løse oppgaver som kryssord, finner ord, og.
 6. 6
  Vær deg selv
  • Hun vil virkelig bare like deg hvis du bare være deg selv. Selv om du prøver å handle og være smart selv, må du være deg selv og trygg på samme tid.
 7. 7
  Spør henne ut
  • Hvis du noen gang føler styrke til å be henne ut (som du må gjøre hvis du vil ha henne), ta henne med til en regel upopulær sted, for eksempel en kaffebar.
 8. 8
  I stedet for en kaffebar, kan du få henne til å se et skuespill, til et kunstgalleri, museum, noen historiske steder eller prøve noe nytt som en ny dans eller sport. Eller det kan være noen aktivitet der hun vil lære noe nytt.
 9. 9
  Også, få henne en bok fra dagens bestselgerne 'liste, men finner ut først om hun mer tilbøyelig til fiksjon eller ikke-fiksjon.

Tips

 • Ikke alltid være oppleser. La henne si noe og .
 • Prøv å virke rart og mystisk, vil hun ønsker å finne ut problemer også.