Wkano

Hvordan få sunne, sterke hår

Hvis du vil ha sterkere hår, kan du følge trinnene nedenfor.

Trinn

Hvordan få sunne, sterke hår. Bruk en naturlig rette.
Hvordan få sunne, sterke hår. Bruk en naturlig rette.
 1. 1
  Bind opp håret. For sterk hår må du trene hårets muskler. Hvert hårstrå har en muskel i roten kalles en arrector pili muskel. Binde opp håret kan bidra til å styrke håret. Hvis ikke er vant til å binde opp håret ditt, bind den middels måter, så høyere og høyere. Hvis du binde håret opp høyt når du ikke er vant til det, på slutten av dagen vil du føle smerte. Dette er hvordan du vet at du har over arbeidet ditt arrector pili muskler.
 2. 2
  Massere hodebunnen. Masserer hodebunnen vil gjøre mange ting for håret ditt. Den forbedrer blodsirkulasjonen og bringer ut den naturlige oljer.
 3. 3
  Ikke over pensel! Over børsting brytes av håret, bruke et bredt tann kam, og ikke rive gjennom floker. Kam fra endene til røttene av håret ditt. Denne metoden vil hindre at hårstrå din fra å bryte. Hvis du noen gang har hørt om myten: Børst håret 100 ganger om dagen og vil ha skinnende sterke hår. Dette er faktisk ikke en myte. For de fleste vil det bryte og ødelegge håret, men for en person med sterke hår dette er fordel. Hvis en person med sterke hår fulgt denne myten det ville gjøre håret skinnende fordi børsting får frem de naturlige oljer fra røttene av hår, som gjør håret naturlig mykere.
 4. 4
  Bruk en naturlig rette. En blanding av ½ en kopp kokosolje, 2 eggehviter og honning, slik at blandingen er i en pastalignende konsistens. Masser dette inn i håret fra røttene til endene. Vent en time og vask den godt ut. Ikke vær for grovt eller du kan skade håret ditt. Hvis du kunne ha noen hjelpe deg som vil være nyttig.
 5. 5
  Ikke over rense håret. Vaske det hver dag vil tørke håret. Når du vasker håret hver dag sjampo strimler naturlige oljer av håret ditt. Conditioner ingredienser (spesielt lav kvalitet) er ikke det samme som naturlig forekommende oljer, så ta dusj i moderering. Hvis du har over fett hår er det mest sannsynlig fordi håret prøver å bruke det naturlige oljer fordi håret er stripete av dem. Pass på at du søker nok balsam, hvis du prøve å bruke høykvalitets varm olje behandlinger.
 6. 6
  Drikk riktig. Drikk rikelig med vann, Hvis du er dehydrert du er sannsynlig å ha tørrere hår. Dette gjør at håret mindre tilbøyelige til å bygge opp i styrke.

Tips

 • Ikke bruk for mye varme til håret (varme curlers, rettetang, hårføner) kan det se bra ut nå, men hvis du fortsetter å gjøre det, håret vil "yngel".
 • Dont børste håret når det er vått, bruk en kam fordi en pensel vil CAUE det å bryte av.
 • Se en frisør for anbefalinger.