Wkano

Hvordan få venner på den første dagen av skolen

Føler du deg alene på den første dagen av skolen og ønsker noen å snakke med? Dette vil vise deg hvordan du kan få venner på den første dagen. Få venner og holde dem også!

Den første måneden er kritisk inntrykk og venner du gjør i løpet av denne tiden vil trolig være rundt med deg for hele skoleløpet!

Trinn

Hvordan få venner på den første dagen av skolen. Gjør et godt førsteinntrykk.
Hvordan få venner på den første dagen av skolen. Gjør et godt førsteinntrykk.
 1. 1
  Gjør et godt førsteinntrykk. Folk har vanligvis ikke bety å dømme deg, men de vil gjøre det sub bevisst uansett. Kontroller at du er minst rent for den første dagen, er frisk pust veldig viktig også, men tyggegummi hele tiden gjør at du ser ut som en ku tygde drøv.
 2. 2
  Kle deg i en ikke truende måte som fortsatt er deg. Du må kanskje tone deg ned litt før du føler akseptabelt, men ikke slette din personlighet helt fra ditt utseende. Hvis du vanligvis var svette og en t-skjorte, prøv å kle deg opp litt, men hvis du vanligvis bruker kjoler, kle den ned.
 3. 3
  Sjansen er, vil du og en rekke andre nye mennesker være på et sted på en gang (kantine, felt, lekeplass,). En god måte å få kontakt med noen er å spørre dem om du kan sitte i førersetet i nærheten av dem. Dette er spesielt effektivt hvis du er alene.
 4. 4
  Prøv å smi gode relasjoner med mennesker i klassene dine, da disse er de menneskene du er tvunget til å være rundt. Hvis du har en ekstra blyant og noen trenger en, låne den til dem. Spør dem spørsmål: "Hvordan var din helg?", "Hva klassen har du nå?" og så videre, er standard spørsmål som vil skape minst en liten samtale. Svare med en vennlig tone i stedet for en hovmodig eller lei en.
 5. 5
  Hvis noen gir av vennlige vibes, kompliment deres utseende, klær eller bag. du har en bedre sjanse til å bli venner hvis dere gjør.
 6. 6
  Ekstra fritidsaktiviteter er en flott måte å bånd med andre og få nye venner, mens du spiller en sport eller utvikle en ferdighet.
 7. 7
  Vær deg selv-ikke gjør noe som du ikke føler deg komfortabel med, inkludert å ta opp røyking, etter kjendis kultur eller iført siste mote. Ikke gå med gruppepress. kle slik du vil, men ikke forvent at andre skal gjøre det samme.
 8. 8
  Være annerledes og unik, men ikke bevisst prøver å skille seg ut fra alle andre så mye at alle kan se du prøver for hardt. Bruk forskjellige klær eller gjøre forskjellige idretter eller har en uvanlig hobby, men ikke gni det i alles ansikt eller vil de bare tror du vise frem. Være enkel og deg selv. Hvis du gjør venner, folk vil like deg senere inn i vennskap for hvem du er.

Tips

 • Rydd deg selv, ha rene klær og husk å alltid ha friskt pust (kjøpe noen mints eller pust spray).
 • Husk: førsteinntrykket er viktig. Du får ikke en ny en!
 • Legg merke til små detaljer om mennesker og skape samtaler fra det. Hvis noen har et skilt med et band på den, kommentere dem.
 • Ikke vær redd for å være dristige. Bare gå opp til noen og si "hei" eller "Jeg er ny her" eller en samtale forrett. Hvem skal stoppe deg?
 • Alltid være hyggelig.
 • Ikke kle suggestively eller i utrolig ubehagelig klær som høye hæler. Ingen kommer til å ønske å henge med noen som ikke kan gå mer enn tre meter uten stønn.
 • Slip obskure deler av din personlighet i samtaler for å finne noen som tenker på samme måte som deg. En overraskende høy andel av folk som subkulturer som Star-gate og Star Trek. En annen måte å vise folk hvem du virkelig er, er å bære merker eller flekker med referanser til dine hobbyer på.

Advarsler

 • Folk elsker å snakke om seg selv. Spør dem personlige spørsmål som "Hva er dine hobbyer?" Men ikke for personlig, er andre kloke det vil virke som du nysgjerrige.
 • Ikke snakk om deg selv hele tiden. La den andre personen gjøre noen av snakkingen. Det gjør dem føles bra og du også.
 • Ikke lyv. Det er ikke en god måte å få venner. Sier du bor i en multimillion hus med et svømmebasseng vil kalle for noen alvorlige forklare å gjøre når de ønsker å komme rundt og du bor i en kommunal leilighet!
 • Ikke snakk med noen som åpenbart ikke ønsker å bli plaget.
 • Ikke låne ut penger til folk du nettopp har møtt, ikke bare er det absolutt ingen garanti for at du får den tilbake, kan det også gjøre at du ser ut som du prøver å vise fram din rikdom og de vil kontinuerlig gjøre den om og om igjen.