Wkano

Hvordan finne den perfekte jeans for deg

Den perfekte jean er et fast innslag i noens garderobe og bør være både behagelig og flatterende. Se etter en stil og vask som trekker oppmerksomheten til de rette deler av kroppen din. Også vurdere innstillingen der du har tenkt på seg jeans: profesjonell, tilfeldig, eller begge deler.

Trinn

Hvordan finne den perfekte jeans for deg. Se etter en lang-legged jean med en mid-rise og flat front hvis du har et timeglass figur.
Hvordan finne den perfekte jeans for deg. Se etter en lang-legged jean med en mid-rise og flat front hvis du har et timeglass figur.

Butikk for jeans som flatere

Velg et par jeans som smigrer din figur. Se etter elementer som balanserer ut dine problemområder og trekke oppmerksomhet til de funksjonene du liker best.

 1. 1
  Se etter en lang-legged jean med en mid-rise og flat front hvis du har et timeglass figur. Disse jeans vise frem dine kurver mens slanking deg ned i en flatterende måte.
 2. 2
  Hold deg unna koniske bena hvis du har en pæreformet figur. Koniske ben vil bare understreke lårene, noe som gjør dem ser enda større. Velger en fakkel eller bukse stil jean, fortrinnsvis i et medium til mørk vask. Betrakt et par med en kontur kutt som stiger høyere bak enn foran for å unngå gapende i midjen.
 3. 3
  Se etter fakler eller boot-cut jeans hvis du har et rektangel figur, også kjent som en gutt figur. Fakkel nederst legger kurve til silhuetten din, slik at du ser mer balansert og kvinnelig.
 4. 4
  Finn et par moderate jeans hvis du har en eple-formet figur eller en ellers større midtseksjon. Moderat økning jeans faller rett under navlen, som dekker magen og holde den i sjakk.
 5. 5
  Prøv på et par jeans med høyere baklommer hvis du har en flat posterior. Slike lommer gi inntrykk av en rundere bak.
 6. 6
  Se etter et par jeans med lavere baklommer plassert tett sammen hvis du har en større bakenden. Disse lommene minimere bak og ta fokuset bort fra det.
 7. 7
  Finn slim-cut jeans hvis du har en petite figur. Boot-cut jeans og beskjæres skinny jeans både arbeid, i mange tilfeller. Se etter en lett vask som vil trekke mer oppmerksomhet til kurvene du har, fremheve din kvinnelig kropp og kjemper den "lille jenta" utseende.
  • Også vurdere et par av mote fremover jeans i en trendy farge som brun, svart eller grå.
 8. 8
  Prøv en smal rett-legged jean hvis du har en høy, slank figur. Flare jeans også fungere godt. Bare se etter noe som er godt utstyrt hele flertallet av benet.
 9. 9
  Se etter mørk vask denim hvis du trenger et pluss størrelsen jean. Se etter universelt smigrende figurer, for eksempel rette eller boot-cut jeans med en middels vekst og middels bred.
  • Alternativt kan du prøve en medium vask for noe som ser mer casual. Finn den mest flatterende stil mulig for å få mer spillerom med fargen.
 10. 10
  Unngå distressed jeans. Falmede blekemiddel flekker trekke øyet til den delen av kroppen din, til slutt slik at det ser større.
 11. 11
  Unngå "mamma" jeans. Den høye midje og brede backside kan passe deg komfortabelt, men disse jeans sjelden flatere noen. I stedet for settling, velger du en klassisk stil av jean som smigrer din figur og shoppe rundt til du finner en komfortabel par.

Butikk for hensiktsmessigheten

Mens en klassisk par jeans vil fungere i de fleste innstillingene, noen stiler og vasker do dress visse omstendigheter bedre enn andre.

 1. 1
  Vurdere en mørkere vask jean hvis du ønsker allsidighet. Mørk vask jeans er ikke bare smigrende, men de passer en rekke innstillinger.
  • Pair mørk vask jeans med en fin utstyrt bluse eller lang ermet button-down skjorte for en mer formell setting.
  • Match de samme jeans med en morsom, sparkly tank top for en kveld ute med venner.
  • Unngå ekstremt mørk vask jeans som grenser opp mot svart hvis går for allsidighet, siden de kan vise seg vanskeligere å kle seg.
 2. 2
  Alltid gå med en mørk vask jean for en business casual look. Se etter bukse-stil jeans med en liten boot-cut, og unngå jeans som har noen dekorere detaljer. Hvis du har tenkt på seg disse jeans for strengt semi-formelle eller faglige sammenhenger, også vurdere et par med en front press for å lage en polert silhuett.
 3. 3
  Se etter medium å lette vask hvis du ønsker et strengt tilfeldig jean. Mørk vask jeans er flatterende og allsidig, men veldig mørke vasker har en tendens til å se litt dressy. Velg en passform som smigrer din figur og velge den letteste vask du kan komme unna med hvis du ønsker en jean som skriker casual.
 4. 4
  Hold ut av junior-delen med mindre du er fortsatt junior. Ikke kjøp et par jeans ment for tenåringer bare fordi kroppen din passer inn i dem. Disse stilene er ment for barn og tenåringer, og noen forbi denne aldersgruppen faktisk vil se eldre ut i et par junior jeans.

Generelle forslag

Det er noen grunnleggende begreper du bør huske på når du skal kjøpe jeans. Huske disse vil hjelpe deg å finne de riktige jeans for det rette utseendet, pris og komfort.

 1. 1
  Prøv hvert par jeans på før du vurdere å kjøpe den. Ulike designere sin størrelse jeans på forskjellige måter, noe som betyr at størrelsen kan variere mellom merkene. Videre har hver designer en annen ide om hvordan stilene bør se. Ett par flare jeans kan bare blusse ut litt, mens et annet par fra en egen designer kan blusse ut en god del.
 2. 2
  Plukk ut et utvalg av merker og stiler for å ta inn i garderoben. Prøv på så mye du kan og studere deg selv i garderoben speilet for å få en grundig idé om hva smigrer deg mest.
 3. 3
  Flytte rundt i garderoben med jeans på før du bestemmer deg for om du vil kjøpe dem. Få en god følelse for hvordan jeans føler.
  • Gå rundt.
  • Hoppe opp og ned.
  • Sitt ned.
  • Bøye over.
 4. 4
  Still et budsjett. Noen merker koster mer enn andre. Vet budsjettet før du handler, og ta hensyn til prislappen på et par jeans før du prøver dem på og bli for knyttet.

Tips

 • Shop i butikker du føler deg komfortabel i. Hvis du føler deg helt komfortabel i en prangende, high-end butikk og har råd til jeans de selger, gå videre og handle der. Hvis designerbutikker og merkenavn butikker gjør at du føler deg nervøs, men vurdere en mer uformell varehus hvor du føler deg mindre presset.
 • Prøv på jeans mens iført de skoene du har tenkt på seg oftest med jeans. Hvis shopping for en uformell, hverdagslige jean, slitasje joggesko eller leiligheter - uansett stil sko du vanligvis slitasje fra dag til dag. Hvis shopping for en dressier jean, ha en komfortabel par hæler.
 • Tenk å få dine jeans skreddersydd hvis bunnen hem er for lang.

Ting du trenger

 • Figurspeil
 • Jeans