Wkano

Hvordan finne noen å date i bokhandelen

Møte nye mennesker kan være vanskelig, men det er ingen overraskelse i vår forbrukskultur at mennesker finner kjærligheten i midtgangen av butikker overalt, fra Walmart til sitt lokale supermarked. Så, for de mer intellektuelt tilbøyelig bokelskere blant dere, kan finne en dato i en bokhandel bare vise seg å være den ideelle måten å få kontakt med noen av likesinnede intellekt som liker å tenke og som har en forkjærlighet for lesing. Og selv om de bare lurer der fordi kaffen er god, er det nok av sjanser til å innlede en samtale med noen du liker utseendet på. Vær kreativ og sette nettstedene på å finne en dato i en bokhandel!

Trinn

Hvordan finne noen å date i bokhandelen. Velg ditt mest sannsynlig speiding alternativer.
Hvordan finne noen å date i bokhandelen. Velg ditt mest sannsynlig speiding alternativer.
 1. 1
  Velg en bokhandel. Kanskje du har lyst til å starte med en bokhandel på en anstendig størrelse, slik at du ikke har bokhandler og alle andre lytter til din dating tilnærmelser når du klappet øynene på noen. Så igjen, kanskje noen av de mindre mer spesialiserte bokhandlere har den aller person for deg hvis de lager de tegneserier eller bøker som du er virkelig inn - det er et godt tegn at personen i drømmene dine vil også liker disse tingene også. Kanskje prøve en blanding av forskjellige bokhandlere i stedet for å binde deg ned til ett, det er virkelig om å være mer på vakt for dato muligheter når du er i bokhandelen, så kan størrelsen på butikken ikke gjøre stor forskjell så lenge stedet faktisk har beskyttere!
  • En bokhandel med kafé kan ha et forsprang på en uten fordi du kan alltid foreslå to av dere ta en kaffe. Imidlertid vil en bokhandel med kafé like ved også fungere.
  • Finn en bokhandel som er åpen lenger timer eller i helgene. Du vil sannsynligvis være bedre å se etter mulige datoer når folk er i ned-modus enn rushing om ved lunsjtid eller på topp hjemme tid. Så igjen, betyr at flere mennesker flere muligheter!
 2. 2
  Velg ditt mest sannsynlig speiding alternativer. Det er flere måter å nærme seg dette og du kanskje har lyst til å prøve dem alle i sin tur for å se hva som fungerer for deg. Mest av alt, trenger du både tålmodighet og fasthet fordi plukke opp noen i en bokhandel er ikke nødvendigvis kommer til å bli lett!
  • Henge rundt i området av bøker som du liker å lese. Hvis du ser noen du har lyst å nyte bøker du har lyst, kan det være en kamp laget i himmelen.
  • Lurer nær bladet delen. Folk blir lett tiltrukket av bladet delen, spesielt hvis det er sitteplasser i nærheten. Dette området kan være florerer med unnskyldninger for å åpne en samtale som "Kan du sende meg det bladet du er foran?" til "Jeg kan ikke finne den siste kopien av" X "-! oh look Du har det du noe imot fryktelig hvis jeg så på side 20?"
  • Sjekk ut kafeen. Kafeer i bokhandlere er en velsignelse fordi folk vanligvis bosette seg i for minst en drink og en rolig lesestund av en bok eller en haug av bøker som de har samlet inn i butikken. Du har mange muligheter til å sidle opp og spørre om setet er gratis, så begynne å diskutere verdien av boken eller bøkene på bordet.
  • Sitt i sittegrupper av butikken. Folk er på sitt mest avslappede når du sitter og leser, og dette kan være en utmerket anledning til å spørre dem om deres lesestoff og tilfeldig engasjere dem i samtalen.
  • Ansatte tellere eller ansatte å sette bort bøker på. Ikke rabatt muligheten for din nye kjærlighet være en av de ansatte! Bare sørg for at når du prøver å sjarmere dem at du ikke tar opp for mye av sin tid - du ønsker ikke å få dem i trøbbel, og du kan alltid foreslå to av dere møte opp når det er knock- av arbeidet tid.
 3. 3
  Vær slu om den personen du har øye på. Du kan ikke være sikker på sin sivilstatus bare ved å se med mindre det er et tydelig. Hvis du ser en ring, klart du må tilbake av. Hvis du ser en venninne eller kjæreste svever i nærheten, har du blitt advart! Ellers er det ingen skade sondering for sivilstatus som du fortsetter din prat med denne personen.
 4. 4
  Finn måter å bryte isen og starte en chat. Du er i en bokhandel, så listen over potensielle nettpratemner er like bred som boken fagstoffet i butikken. Men, først må du få vedkommendes oppmerksomhet. Her er noen forslag:
  • Casually stå i nærheten av den personen og se over på dem nå og da. Måle hvorvidt de har lagt merke til deg, og hvis de synes å være å se seg tilbake.
  • Finn måter å avbryte dem, for eksempel å late som om du leter etter en bok og spør dem om de har sett det på hyllen. Eller slippe en bok i nærheten av deres føtter og beklager voldsomt som de bøyes for å plukke den opp for deg. Eller, få øye på en bok foran dem og spør om de tankene den sendes til deg.
  • Kommentere hva de ser på, spesielt hvis du er klar over hva det handler om. Med litt hell, kan du har lest det selv eller vet nok om det eller forfatter / sjanger å starte en god samtale om det.
  • Søke å komme og kunnskapsrik om boken, sjanger, forfatter eller til butikken, uten å komme over så irriterende. Gi noen gode råd om deres lese og kanskje ytterligere råd om bøker du vil anbefale.
 5. 5
  Hvis ting ser ut til å gå bra på dette stadiet, casually foreslå en (eller annen kaffe hvis du allerede er på kafé). Gjør det virke som du er ekstra opptatt av å forfølge samtalen på emnene du har reist, og at målrettet person synes oppriktig interessert i. Hvis du er heldig, vil den andre personen samtykker til videre diskusjon over kaffe og du kan starte å bli kjent med hverandre mer.
  • Ikke glem å spørre om deres kontaktinformasjon på slutten av kaffen. Foreslå at det ville være flott å møte opp igjen for å sammenligne notater på hva den andre personen mente om boken, etc.
  • Selv om du ikke klarer å ta en kaffe sammen, kan du likevel foreslå at dere to komme i kontakt igjen senere, kanskje gjennom e-post, Facebook, etc., for å diskutere lesing og å holde kontakten.
 6. 6
  Være oppmerksomme på signaler. Som med enhver potensiell date, må du være av den andre personens nivå av reaksjonsevne. Hvis det er klart at du stimlet dem ut og plager dem, la ting der de står og ikke press den andre personen videre. På den annen side, hvis du er sikker på at det er en gnist av interesse og en vilje til å fortsette tango for å bli kjent med hverandre, gå med strømmen!
  • Selv om de ikke ønsker å ta opp med deg igjen, takke dem for diskusjon og ønsker dem godt. Ikke alle er begeistret ved tanken på å bli sjekket ut når de er forfølge stille intellektuell tid i sitt eget hode plass og du må ta hensyn til at de kan bare ønsker å være alene.
 7. 7
  Gi det noen flere prøver. Hvis først du ikke lykkes, prøv med forskjellige folk som synes interessant for deg og prøve på forskjellige bokhandlere. Mens en bokhandel er ikke et sted høyt oppe på listen over "hvor å finne datoer", det faktum at folk i dem klart som lesing og har samme interesser til din egen gjør dette til en verdig måte å prøve og finne en dato. Hvis du er vedvarende nok, selv om du ikke finner en kjæreste, er det alltid mulig at du bare kan gjøre en ny venn.
 8. 8
  Ferdige.

Tips

 • Vær oppmerksom på at noen mennesker ikke vil sette pris på å bli plaget i en sammenheng for eksempel en bokhandel. Hvis du oppdager at du plager dem, back off og se etter noen andre å innlede en samtale med.
 • Ha respekt av seksuell orientering
 • En annen måte å åpne en samtale i en bokhandel, er å få noen til å hjelpe deg å bære tunge haug med bøker til sittegruppe eller disken. Du kan innlede en samtale som svar på kommentarer om din tunge haug!

Advarsler

 • Ikke gå rundt og plage folk i en bokhandel de vil at du skal være stille på alle risikoer mulig å ta.
 • Sørg for at du ser skiltet som sier nei roping eller snakker høyt i bokhandelen gjør dette plager så mange mennesker og senere kan du bli rapportert du har blitt advart.
 • Ikke gjør vitser eller snakke om voksne ting folk kanskje tror det er noe galt med deg og at du er gal ikke la dem tro at og bare holde det for deg selv.
 • Ikke innrømme dine feil til noen fordi de ikke ønsker å høre det, eller vil du være i trøbbel.
 • Ikke snakk om ting du ikke ønsker å snakke om og respekt for menneskene rundt deg at de er travle lesere og de liker å lese uten å ta øynene bort sin bok om dette forstyrrer dem til det punktet der de vil bevege seg bort fra deg så det er hva de vil husker være stille og ikke være for høyt.
 • Ikke gjør en samtale med andre mennesker som leser de ikke ønsker å høre det, og vil ikke vil høre på deg.