Wkano

Hvordan fjerne en brunfarge

Tans, slik som de falske venstre ved sunless tanning spray, fører til en permanent fargeendring til huden din. Den måten å bli kvitt en tan er å eksfoliere mørkt farget hud der tan er.. På falske brunfargen, kan de flekkete, oransje nyanser ringe for umiddelbar fjerning, eller i det minste en del arbeid for å jevne ut fargene.

Trinn

Hvordan fjerne en brunfarge. Prøv visse endringer for å glatte ut en oransje utseende i ulike deler av kroppen.
Hvordan fjerne en brunfarge. Prøv visse endringer for å glatte ut en oransje utseende i ulike deler av kroppen.
 1. 1
  Gjøre noe for å eksfoliere den solbrune huden for å komme til de naturlig farget hud under. Noen generiske praksis å eksfoliere huden inkluderer:
 2. 2
  Prøv visse endringer for å glatte ut en oransje utseende i ulike deler av kroppen. Siden huden er forskjellig i ulike deler av kroppen, ulike teknikker som for eksempel de som er nevnt nedenfor er nyttig:

Ansiktet og halsen

 1. 1
  Se på fargen. Hvis den har en oransje utseende, fukte bomull pads med flytende makeup remover og tørk nakken og ansiktet med den.
 2. 2
  Bli kvitt flekker, hvis det er hva problemet er, med litt slik at ansiktet fuktig, strø tørr natron, direkte fra feltet og inn i hendene. Massasje området i en sirkulær måte veldig forsiktig inntil området ser enda. En skrubb bør gjøre det, men hvis det fortsatt ser dårlig, kan du prøve det igjen.
 3. 3
  Gjør denne behandlingen før du går til sengs, og ved morgen huden din skal se ut jevnt brun.

Hender og føtter

 1. 1
  Se på dine håndflatene og føttene. Hvis de har for mye farge på dem, eller se oransje bare prøve kroppen blekemiddel på dem.
 2. 2
  Bruk samme kroppshår blekemiddel som du ville bruke på overleppen, blande og bruke de over garvet området. Tillate det å bo i ti minutter, og vask av.
 3. 3
  Bruk et produkt som du bør ha i ditt hjem for beredskap kutt, hydrogenperoksid. Tørk den på det området, men teste det først på et svært lite område for å sikre at du ikke irritere huden din.
 4. 4
  Ha tålmodighet på dette området som det kan ta noen dager med behandling for å helt få det ned fra den oransje utseende til en mer utholdelig tone.

Ben og armer

 1. 1
  Vet at denne delen av kroppen, inklusive torso, behov for en skånsom behandling.
 2. 2
  Sett babyolje over dette området, må du vente 1/2 timer og ta et bad, med en myk vaskeklut å eksfoliere resten av kroppen din.
 3. 3
  Sørg for at du er svært forsiktig masserer resten av kroppen din. Masser betyr nettopp det!

Komplett orange kropp

 1. 1
  Ta et bad og bare suge og slappe av. En lang bad kan bare fjerne nok av den oransje skyggen å gjøre deg lykkelig.
 2. 2
  Bade hvis du har et basseng i stedet for badekar. Begge vil gjøre det samme fordi bare den ytre delen av huden har blitt altfor brun.

Tips

 • Du kan bruke sitronskiver å jevne ut fargen, hvis du ikke ønsker å bli kvitt det for godt.
 • Velge bare ett produkt, og hold deg til den. Ikke bruk flere produkter for å bli kvitt sunless garver fra huden din, eller du vil irritere deg selv. Bruk enten hydrogen peroxide, natron, kroppshår blekemiddel, men ikke alle sammen.
 • Husk å sprøyte litt etter litt, eller sitte under solen lampe kort tid og fortsette å se skyggen som er på kroppen din.
 • La tiden gå sin gang, suge i karet hver dag, og holde huden fuktig. Vær tålmodig og husk å være mer forsiktig neste gang du sprayer.
 • Hvis ingen av disse metodene fungerer, betyr det at den oransje eller ujevn sunless tan bare ikke kan fjernes.

Advarsler

 • Test alltid bare et svært lite område for å sikre at det ikke er stikkende, brennende eller irritasjon. Hvis det er, bare stoppe behandlinger og tålmodig vente på tan å avta av seg selv.