Wkano

Hvordan fjerne sunless garver fra huden

Selv tanners er en av de fineste oppfinnelser fordi de la ville være søn bunnies gå gylden brun uten å måtte eksponere deg selv til selve solen. Men, vi gjør alle feil, og ofte gjelder for mye garver. Fjerne garver fra kroppen din er enkelt. Du kan ha det gått en noen enkle trinn, avhengig av situasjonen.

Trinn

Hvordan fjerne sunless garver fra huden. Sette en fin blob av natron på en vaskeklut.
Hvordan fjerne sunless garver fra huden. Sette en fin blob av natron på en vaskeklut.

Fjern oransje farge på hender og føtter ved hjelp av natron

 1. 1
  Sette en fin blob av natron på en vaskeklut
 2. 2
  Forsiktig gni den på fuktig hud. Natron eksfolierer huden, påskynde tap av garver, og den kan brukes på kroppen din uten de potensielle kjemiske komplikasjoner som ville komme sammen med peroxide eller blekemiddel. Ikke gni deg rå, selv om du er desperat etter å få ting av.
 3. 3
  Skyll av og vente et par timer før du prøver igjen.

Fjern oransje farge på hender og føtter med ansikts krem

 1. 1
  Påfør en ansiktskrem blekemiddel på berørte områder for rundt ti minutter. Ikke prøv å bruke denne ting på andre deler av kroppen din, huden din vil trolig reagere på det i ubehagelige måter.
 2. 2
  Skyll med varmt vann.

Fjern sunless garver over hele kroppen

 1. 1
  Dumpe flere kopper med natron i et tørt badekar.
 2. 2
  Kom inn i badekaret.
 3. 3
  Tilsett vann.
 4. 4
  Suge. Utgangspunktet, du nedtoningen huden, noe som gjør det lettere for det ytre laget til Slough og bruke bleking egenskaper natron for å bidra til å gi et lite skånsom bleking handling.
 5. 5
  Ta en vask klut og forsiktig skrubbe føttene, anklene, albuer og andre steder der tanning væske har samlet seg og skapte klatter.

Fjern garver som ennå ikke har tørket

 1. 1
  Vask hendene med såpe og varmt vann.
 2. 2
  Skyll hendene.
 3. 3
  Gjenta.

Tannkrem metoden

 1. 1
  Bruk tannkrem. Etter falske tanning med krem, bare vaske hendene grundig med tannkrem. Dette vil fjerne det godt.

Tips

 • For å dekke opp sunless garver på ansiktet ditt mens den seg av, prøve lagdeling mineral makeup over det, gjelder halsen også. Bruk en farget fuktighetskrem i grønt eller blått for å prøve å motvirke alvorlig oransje hud, og legge makeup på toppen av det. Eksfoliere forsiktig om natten med en havremel kratt og minn deg selv på at om noen dager vil det være som om ingenting har skjedd i det hele tatt.

Advarsler

 • Når du bruker natron unngå kontakt med øynene. Hvis natron ikke komme i øynene, skyll øynene grundig i 10 til 15 minutter.