Wkano

Hvordan fjerne tankene tatoveringer

"Mind tatoveringer" er mentale avtrykk. De sky og forurense din følelse av tankene, og noen ganger gjør deg i stand til å ha lykke. Selv om ikke fysisk synlig, disse manifesterer seg i dine handlinger, reaksjoner, og tankeprosesser, og oftere enn ikke, de er et negativt avtrykk. Hvis kroppen tatoveringer er utstillinger, kan vi ikke se tankene tatoveringer som hemmer?

Kan ikke være skjult uansett hvor hardt du prøver å dekke dem opp med unnskyldninger, distraksjoner, eller avhengighet, sinn tatoveringer skade deg gjennom deres utholdenhet og vante natur. Men med liten innsats og mye løse, er det mulig å kaste tankene dine tatoveringer. På papiret oppskriften er veldig enkel, og sikkert det vil bli vanskeligere å faktisk gjennomføre, men når du er vedtatt å håndtere sinnet tatoveringer, og når du tilegne deg til denne oppgaven, vil livet ditt ta en tur til det bedre.

Trinn

Hvordan fjerne tankene tatoveringer. Bruk den enkle forskyvning metoden.
Hvordan fjerne tankene tatoveringer. Bruk den enkle forskyvning metoden.
 1. 1
  Bruk den enkle forskyvning metoden. Mind tatoveringer og negative holdninger vokse i et vakuum. Ikke la en slik vakuum som skal opprettes i tankene dine. Øk din nysgjerrighet for ting rundt deg og utover, tillat deg selv anledning til å være rart-rammet. La newness av hvert øyeblikk kile din. Spørsmålet selv, fortsette å spørre hva, hvorfor, når, hvor og hvordan. En spørrende holdning er et åpent sinn. Det er ikke en megetsigende sinn (det vet sinnet snart fører til arroganse og nedleggelse på newness). Bare et åpent sinn kan være kreativ. En vitende sinn kan aldri være kreativ.
  • Når du åpner ditt sinn, kan det være fylt med kreativitet, positivitet og begynne et nytt. Negative tankemønstre og tatoveringer blir fortrengt og slettet.
  • En spørrende holdning sensitizes sinnet på en helt spesiell måte, slik at det å ane hva som ville ha vært savnet ellers.
 2. 2
  Kom ut av tankegangen til skylden spill. Den mest ødeleggende tatovering er tendensen til å lete etter og finne en syndebukk for enhver situasjon. Frigjøre deg fra tendensen til å være problem uvillig og for skiftende bort ansvaret. Stopp vred opp hendene når det er et problem, mens det er godt å håpe på et liv uten problemer, realistisk det er bare mulig når du arbeider for å gjøre problemene overkommelige, ved å dyrke et problem-vennlig holdning. Dette betyr bare rulle opp ermene når du står overfor et problem, og søker etter en mulighet til å forbedre kvaliteten på livet ditt ved å håndtere problemet. Å være overfor et problem er aldri et problem. Det er en livsstil, og når du har vevd problemløsning i matrisen av livet ditt, vil du føle deg sterkere, mer i stand, og friere av de negative tankene tatoveringer.
 3. 3
  Åpne ditt sinn til ideer fra venner, bekjente, og til og med fremmede. En tatovert sinn er besatt med forutinntatte ideer og stengt for forslag fra utsiden. Åpne opp din tenkning til ideer, meninger og synspunkter samlet fra venner, kolleger og selv fra fremmede. Når du innser verdien av disse alternative ideer og synspunkter, vil du være i en posisjon til å begynne å bruke økt forståelse og empati for å forbedre kvaliteten på din egen tanke-og beslutningsprosesser.
 4. 4
  Sette oppnåelige mål, og oppnå fastsatte mål. En vesentlig årsak til negative tankeprosess er svikt i personlige eller profesjonelle fronten, ikke bare feil om - det er unnlatelse av å lære og vokse fra fiasko, til å akseptere det som en del av livets lærdom. Den negative tenkning kan sette i når personlige eller profesjonelle mål er ikke riktig innstilt. Feilaktig forståelse av dine styrker eller begrensninger ofte resulterer i mål ikke blir riktig innstilt og mange unnskyldninger blir gjort for å omgå utvikle en mening med livet ditt. I å la andre ta avgjørelsene og endre reglene på deg, drift deg heller enn å oppnå gjennom livet. I stedet, forstå deg selv, og være deg selv når du setter dine mål. På denne måten kan du være vellykket i å sette og oppnå dine mål og holde svikt ut av døren. Dessuten, ikke bli frarådet av svikt, men se dem som omveier som lærer hva de skal gjøre bedre neste gang.
 5. 5
  Kom ut av vanen med flerårig misnøye. Perennial misnøye er en viktig indikasjon på en person med et negativt tankesett, en positiv tenker kan oppdage en slik person en kilometer unna, og vil gjøre sitt beste for å styre klar (derav, tiltrekke deg mer negativitet enn det motsatte). Det er godt å være klar over din misnøye og uoppfylte ønsker. Imidlertid bør denne bevisstheten ikke frustrere deg eller få deg til å gi opp siterer alt som blir "for vanskelig" eller "all over". Selv om du er frustrert, bør det aldri bli reflektert i din oppførsel mot andre mennesker. Som et spørsmål om faktum, bør du bruke denne bevisstheten som en stimulans til å realisere dine drømmer, og å være takknemlig for det du har oppnådd allerede. Se.
 6. 6
  Ikke overvurdere effekten av ditt nivå (eller mangel) med skolegang. En følelse av å være uten utdannelse eller ikke tilstrekkelig utdannet er en av de største selv-ødeleggende tatovering man kan bære rundt. Men høyere nivå skolegang kan også avtrykk flere negative tatoveringer: arroganse, selvrettferdig atferd og større misnøye med ens mye i livet eller følsomhet for tidligere feil. Uansett kategori du faller inn i, forstå at skolegang er forskjellig fra utdanning. Utdanning er hentet fra selve livet, menneskene du møter, de tingene du oppdager, og miljøet der du flytter og observere daglig. Svært ofte folk med mindre eller ingen skolegang er funnet å være høyt utdannet i saker av livet. Mindre skolert mennesker er ofte svært vellykket fordi de har sinn klar av de skjevheter som skolegang kan bygge inn i oss. Jo mer høyt skolert som har rett og slett forbundet deres læring med å være i en "høyere status" kan faktisk mangler åpenhet for nye ideer og empati for andre, slik at de ender opp mindre sannsynlighet for å lykkes. Begge ville gjøre det bedre å
  • Innse at universiteter og grader ikke bestemme nivået av utdanningen og ikke engang fastslå en persons all-round eller egnethet for resten av livet.
  • I stedet, finne ut hva du fortsatt trenger å lære og finne den raskeste måten å lære det.
 7. 7
  Reframe situasjonen fra forskjellige vinkler. En situasjon synes ofte å være håpløs og uopprettelig. I mange tilfeller har slike catastrophizing ikke slutt vise seg å være sant, spesielt der det er basert på tillate oss selv å være offer og å forestille seg ting som ikke er der. Prøv å omdefinere situasjonen fra forskjellige vinkler til du finner en vinkel fra der det ser akseptabelt. For eksempel, i en cricket kamp i et tett run-out avgjørelse, noen ganger virker det som om batsman er ute, men utsnittet det fra ulike vinkler gir dommeren flere alternativer for visning av sannheten og ta riktig beslutning. Tilsvarende, være din egen indre oppmann (dommer) ved mental omstilling i situasjonen ofte hjelper deg å ta den riktige avgjørelsen.
 8. 8
  Tattoo ditt sinn med bevisst,. Hva vi tatovering på noen del av kroppen for andre å se, er ikke så viktig som hva vi tatovering i våre sinn. Mye av det som er tatovert det har blitt absorbert fra kritikk, forventninger og begrensninger er lagt på oss av andre mennesker, de er ikke ønsket eller valgt tatoveringer, men de er innebygd ut av plikt, lojalitet, feilplassert tillit, og over-iver etter å behage den andre. På den annen side, positive, vellykkede, energiske sinn tatoveringer er en nødvendighet for å oppnå suksess og er tatoveringer som vi kan velge å feste seg og trives fra. Så bør det være ditt bevisste (og til slutt underbevissthet) forsøke å holde tatovering ditt sinn med tanker som er bare om å vinne eller blomstrende. Implantat og nære de tatoveringer som gjenspeiler hvem du ønsker å være, de målene du ønsker å nå, og de suksesser du ønsker å oppnå. Mentalt, gjøre eller velge dagens utfall for dagen hver eneste dag.
  • Fokus ikke bare spire uten hjelp. Det krever innsats og bevisst oppmerksomhet. Men når du er fokusert, kan du oppnå mye av hjertens lyst, fordi du er bevisst til stede til hva som må gjøres, samt kanalisering din underbevissthet opplevelsen mer effektivt.

Tips

 • Mens du går gjennom denne reformprosessen, kunne folk rundt deg være den største hemmende faktorer for deg. Vær tålmodig med dem og bli bestemt i målet ditt. Noen ganger frykt og usikkerhet andres bety at de vil ha oss til å bo der vi er og ikke endre eller forbedre, men dere kan ikke bære sine byrder for dem, kan du bare velge å bli en bedre person for deg selv.
 • Blomstrende er bedre enn å vinne på andres bekostning. I det lange løp hjelper det deg å sove bedre om natten og gir deg mer fremtidige ressurser. Hvis du tråkker på folk under klatre, vil de sparke deg hardt på vei ned og huske nøyaktig hvem du er.
 • Ta råd og veiledning av kolleger og eldste. Selv om du ikke trenger å ense alt som blir sagt, andres erfaringer er viktige kilder til informasjon og veiledning for å sette deg på bedre vei gjennom å unngå fallgruvene som de opplevde. Husk at gjenoppfinne hjulet er bortkastet tid når du står foran mange generasjoners erfaring.
 • Vær veldig forsiktig når du gjennomfører prosessen med å fjerne de negative tatoveringer. Det er nødvendig å holde dine følelser og impulser.

Advarsler

 • Gi deg selv tid. Forventer for mye for tidlig kan føre til skuffelse og frustrasjon.
 • Din mentale tatoveringer er godt forankret og kan motstå evakuering i utgangspunktet. Du må være vedvarende og selvsikker. Du kan, og du vil slippe tankene fra dem.
 • Filtrere råd som kommer inn fra andre mennesker med prøving og feiling. Prøv det ærlig, men når rettssaken mislykkes, se på hvorfor. De kan være riktig for seg selv og galt for deg. Stillesittende mennesker kan bli syk av mangel på mosjon, men en funksjonshemmet person kan bli syk av trening. Hvis disse andre mennesker har de samme tankene tatoveringer, kan de ofte bare forsterke dem - det gjorde ikke bare dukke opp på egen hånd. Ikke la dem bare hånden de samme skjevhetene tilbake til deg med et nytt sett av intellektuelle bortforklaringer. Ditt sinn tatoveringer kom fra et sted så vurdere kilden og veie ideer for seg selv.
 • Hvis dine venner og fiender begge er enige om noe om deg, det er nok sant eller noe om deg gjør folk ser deg på den måten.