Wkano

Hvordan flørte jente til jente

Har du problemer med hinter til den spesielle jenta at hun er mer enn en venn for deg? Det kan være vanskelig å flørte med andre jenter fordi flørting ofte kommer ut som en spøk eller vennlig gest. Så hvordan skal vi flørte med jenter?

Trinn

Hvordan flørte jente til jente. Er denne jenta en lesbisk eller bi-seksuelle?
Hvordan flørte jente til jente. Er denne jenta en lesbisk eller bi-seksuelle?
 1. 1
  Er denne jenta en lesbisk eller bi-seksuelle? Hvis ikke, back off. Hvis du ikke vet så prøve å finne ut. Har en venn fortelle henne at en jente liker henne (ingen navngi navn selvfølgelig) og se hva reaksjonen hennes er. Dette lar som regel at du vet om hun ruller på den måten. Hvis hennes reaksjon ikke svare på spørsmålet ditt, så gå for det. Hvis hun ikke synes weirded ut av det, så er det en god sjanse for at hun er åpen for jenter.
 2. 2
  Før du starter noen flørter med henne, bli kjent med henne og bli venner. Snakk med henne i klassen, si hei i hallene, tekst henne, ringe henne, be henne om å henge ut, osv. Når du føler deg nær henne er det på tide å gå i gang.
 3. 3
  For subtil flørting, kompliment henne. Dette kommer ofte rett og slett over som vennlighet, men det vil i det minste gi deg nærmere henne. Kompliment hennes hår, øyne, klær osv.
 4. 4
  Når du føler at din subtile flørting er ikke nok, er det på tide å gå i gang. Siden subtile flørte ofte ikke virke som flørter i det hele tatt må du finne en ny form for flørt. Den beste måten å flørte med en jente er fysisk. Klemme henne hver dag, spesielt når du sier farvel. Når du ser henne komme opp bak henne og legger hånden på skulderen hennes, og si hei. Lek med håret hennes (kompliment håret som du gjør dette). Sitte svært nær henne slik at armene er rørende. Prøv å røre hendene. Hvis hun har på seg neglelakk si: "Åh, jeg elsker den fargen" og ta tak i hånden hennes. Når de går sammen legger armen rundt skulderen hennes og forhåpentligvis vil hun la armen rundt deg.
 5. 5
  Vær veldig ekte med henne. Spør henne hvordan hun gjør eller hvordan hennes dag var. Hvis hun sier hun er ikke det veldig bra eller hennes dag sugd da si: "Aw Jeg beklager" og gi henne en klem. Stille henne spørsmål mer personlig som, "Hvordan er du?" snarere enn "Hva skjer?" vil gjøre henne føle at du bryr deg om henne.
 6. 6
  La henne vite at du er lesbisk / bi-seksuelle. Hvis du ikke vet hvordan du skal gå om dette så du kan selv ha en venn fortelle henne i en uformell samtale.
 7. 7
  Sleep-overs er stor for kose tid. Invitere henne over til å se skumle filmer og handle redd slik at du kan clutch på henne. Eller bare se litt på TV, men tomme nærmere henne og si: "Det er litt kaldt her inne" og få et teppe for deg å dele. Hvis din opp for det du kunne spille litt flørtende sannhet eller tør. Når du går i dvale tommers løpet nærmere henne. Når hun begynner sover å kose med henne. Hun kan våkne opp og hvis hun gjør så hun vil enten scoot borte fra deg eller omfavne kos. Og den gode ting om dette er at hun ikke kan ringe deg ut for å gjøre dette eller være merkelig fordi du var "sover".

Tips

 • Når du berører henne ser henne i øynene og ikke dra tilbake før hun gjør. Hvis hun ikke fortsetter da å berøre henne andre steder (arm, hånd, ben, etc.).
 • Når du ser henne og hun ser på deg, legg på et tett kjeften smil som du holder tilbake en full smil.

Advarsler

 • Hvis en jente er skyve deg bort når du kommer nær henne så hun er ikke interessert. Tilbake av.
 • Ikke flørte med en jente som du vet er rett. Du vil ikke få noe.