Wkano

Hvordan føles perfekt

Har du noen gang lurt på om du kunne være nær å være perfekt? Sånn populær jente / fyr på din ungdomsgruppe eller skole? Vel, kan du være akkurat som dem, og enda mer med noen tips for å komme i gang.

Trinn

Hvordan føles perfekt. Finne ut hva du anser perfekt.
Hvordan føles perfekt. Finne ut hva du anser perfekt.
 1. 1
  Finne ut hva du anser perfekt. Til deg, er perfekt en jente som vet hennes feil og omfavner dem, og er vennlig og smart. Eller er det den populære jenta med feilfri hud, hår, søte klær? Uansett hva din projiserte bildet av perfeksjon er, skriv det ned, og sørge for at det er det du egentlig ønsker å gjøre.
 2. 2
  Begynne med. God holdning er en grunnleggende ting å gjøre for å raskt legge til "perfeksjon". Sitt opp høyt og rett med deg hodet holdes høyt. Brett du hendene i fanget ditt (hvis du spiser, aldri sette albuene på bordet!) Lukke bena sammen (det vil si, hvis du er jente).
 3. 3
  Gå til spa. Begynn med neglene. Fil dem (tå / finger negler) og deretter male dem en fin farge. Etter polish tørker bør du ta en lang, varm boble bad (vaske håret med søte lukter sjampo og bruke en glitrende kroppsvask på kroppen). Etter det, tørke av og sette noen søte lukter lotion på. Deretter føn håret.
 4. 4
  Finn den søteste, mest attraktive antrekk som du eier. Hvis det antrekket er fortsatt simpelt ut som alle de andre og deretter gå på shopping og finne massevis av tilbehør og jentete klær. Spiller ingen rolle om du ikke liker formen på kroppen din. Å være ren er alt som teller for øyeblikket.
 5. 5
  Arbeid på kroppen. La oss si du har en liten stam du vil av. Vel, her er hvordan. Hvis du har prøvd dietter før, men kan ikke synes å feste med em 'selv om de er raske, så min måte er best! Først begynner bare å spise som en helse mutter til frokost. Si, har Cheerios og litt appelsinjuice. Deretter går om dagen spiser som du vanligvis gjør. Men, bør du få ti minutter trening per dag. Gjør dette i en uke. Sekund, neste uke bør du spise som en helse mutter for frokost og lunsj. Si, har en vanlig kalkun sandwich på grovbrød w / vann. Og få 20 minutters trening. Da vet du det neste uke bør du legge middagen til din helse listen og få 30 min. av øvelsen.
 6. 6
  Øk din selvtillit! Hver morgen bør du gå til din speilet og smile så stor som du kan og si alle de tingene som er super om deg. Så kanskje en strekning eller to mens du ser utenfor og tenke på alle de tingene du er takknemlig for. Og gjør fortell deg selv at du er vakker hvert eneste minutt av dagen.
 7. 7
  Vær hyggelig mot folk, og de ​​vil være fint for deg! Si en kompliment til minst ti personer den dagen. Smil, latter! Aldri si og fornærme selv om du fleiper, og de vet at du tuller. Ikke rop. Ikke rynke.

Tips

 • Husk, skal rengjøre, være hyggelig, være passe, og elsker liv og ingen kunne hate deg. Selv den populære jenta.