Wkano

Hvordan forberede seg på en date

Du har karret til seg en date med noen spesielle, og nå har du fått sjansen til å gjøre et inntrykk. Forberedelse for en date kan være nervepirrende, men kan bli kontaktet i en steg-for-steg måte som vil forsikre dere gjøre det til daten din helt forberedt. Resten er opp til deg.

Trinn

Hvordan forberede seg på en date. Begynne å lete og god følelse på forhånd.
Hvordan forberede seg på en date. Begynne å lete og god følelse på forhånd.
 1. 1
  Gjøre noen lekser. I dagene før en date, ta deg tid til å ta opp med aktuelle hendelser og aktuelle emner. Disse er gode samtale startere, og du vil være i stand til å imponere daten din med din kunnskap. Prøv å huske så mye du kan om tidligere samtaler sammen slik at du kan følge dem opp. Ha et par eller samtale stykker opp ermet i tilfelle du trenger dem. Det er nå mange dating råd nettfora og nettsteder som man kan få tilgang på internett. Problemet med noen av disse nettstedene er at de faktisk ikke gjort av fagfolk som har studert og forsket på deres dating råd. Det ville være klokt å også vurdere legitimiteten av dating råd samt riktigheten av det.
 2. 2
  Begynne å lete og god følelse på forhånd. Setter av tid til trening i dagene før datoen, enten det er yoga eller. Spis godt og få nok av.
 3. 3
  Plukk din tidlig. Du bør ha flere drakter lagt ut før dagen for datoen. På denne måten vil du ikke ha noen siste minutt får panikk når du innser at du har en spaghetti flekken ned din favoritt skjorte. Plus, det vil tillate deg å prøve på et par forskjellige utseender på dagen av datoen og se hvilken som passer til humøret ditt mest komfortabelt på den tiden.
 4. 4
  Rydd opp på dagen av datoen. Ta en fin, lang eller bad. Kontroller at du har rent hår og negler. Du bør lukte godt, men ikke overveldende. Unngå tunge parfyme og aftershave, spesielt hvis daten din kan være allergisk. Ladies, går lett når du søker make-up og satse på en naturlig, men preparert utseende. Hvis ting går bra han vil til slutt se deg uten sminke - og du vil ha ham til å kjenne deg igjen på det tidspunktet. Kort tid før avreise til daten din, tanntråd og pusser tennene grundig.
 5. 5
  Tenke positivt. Du skal ut å nyte deg selv, tross alt. Ikke begynn å bekymre deg for hva katastrofer kan skje, fordi den måten de er langt mer sannsynlig å. Hvis du får nervøs, ringe en god venn, se din favoritt komedie show eller lytte til fengende musikk. Løsne opp. Fokusere på å ha det gøy og du nødvendigvis vil.
 6. 6
  Handle som om det er naturlig. Ikke vis at du er nervøs. Å være nervøs vil starte ting av på feil fot.

Tips

 • Sørg for at du pusser tennene, trenger du ikke vil at dato for å tro at du har dårlig ånde.
 • Det er ikke tiden for å prøve en ny frisyre på dagen for datoen du ønsker å gjøre en frisyre som ser bra ut, men også naturlig!
 • Sørg for at du planlegge hva du skal ha på og alltid gjøre en innsats, er det ingen ny sjanse til å gjøre et første inntrykk på dato.
 • Hvis du tar bilen, Rengjør det ut! Ingen liker en brutto bil!
 • Når komme klar til å gå på den første datoen det er mange ting å vurdere. Først av alt, det er spørsmål om hvor du skal dra, hva du skal ha, transport, etc.
 • Noen ganger selv med den beste forberedelsen, kan daten slå ut forferdelig. Du ønsker kanskje å ha en "back out plan" i tilfelle dette skjer. Finn en god venn du kan ringe og så han / hun kan ringe deg tilbake om noen minutter slik at du kan si at du har noen form for krise du trenger å ivareta. Du kan også prøve å være en ærlig person og si at du ikke tror det fungerer ut, og at du trenger å forlate tidlig. Være forberedt på å bidra til datoen og unnskylde deg selv.
 • I noen accasions når du har ingen anelse hva jeg skal ha spørre gutten! Spør hva slags ting han liker klut klok.
 • For en første date er det en god idé å ha en lunsj dato i stedet for en middag dato. På den måten, hvis du har en forferdelig tid minst du ikke kaste bort en hel kveld.
 • Ta med deg en. Enten du planlegger å bruke det eller ikke, er det bedre å være forberedt enn å ende opp med ansvaret du ikke ønsker. Men, husk at du ikke trenger å ha sex.
 • Slapp av, vær deg selv, og være trygg. Mer spesifikt, i tillegg til "å være trygg," du skal "kjenne din suksess" (suksess avler tillit). I stedet for "å være deg selv," prøve "å være din beste selv".

Advarsler

 • Prøv å være så ærlig som mulig til daten din, ellers kan det komme tilbake og bite deg senere hvis det ikke ender opp med å jobbe ut mellom dere to.
 • Ikke si ting du ikke mener, "Jeg likte denne dato", hvis du ikke mener det ikke si det.
 • Sørg for å alltid ha en mobiltelefon og kontanter for en drosje slik at du aldri føler at du må stole på dato for en tur hjem.
 • Hvis du føler noe er galt, stole på magefølelsen og høflig men bestemt avslutte dato.
 • Alltid være forsiktig med alkohol inntak.
 • Aldri sette deg i en kompromitterende situasjon - de fleste er troverdig, men " date voldtekt "er dessverre en reell hendelse. Ha alltid en første date i en offentlig setting (restaurant, film, klubb, kjøpesenter, etc.) Bare imot drinker servert fra en flaske eller kan åpnes av deg eller foran deg, eller av en tredjepart (som en bartender). Dessverre er det narkotika ("dato voldtekt narkotika") som kan legges til ALLE drink uten noen merkbar forskjell i smak. Noen mennesker bruker disse stoffene til å sette kvinner (og noen ganger menn) i prekære situasjoner. Hvis du slår bort fra drinken din, komme inn i vanen med å dekke den med hånden, som det tar bare et sekund å skli noe i en drink. Hvis du er mistenksom, får en ny drink.

Ting du trenger

 • Grooming ting.
 • Opp slå musikk for å lette din nervøsitet.
 • En god venn å snakke med
 • TILLIT! Lytt til hjertet ditt.