Wkano

Hvordan fortelle en jente du liker henne når du mangler selvtillit

Her er steg-for-steg instruksjoner om hvordan du spør en jente ut når du ikke har selvtillit! Lykke til!

Trinn

Hvordan fortelle en jente du liker henne når du mangler selvtillit. Sørg for at du virkelig liker henne.
Hvordan fortelle en jente du liker henne når du mangler selvtillit. Sørg for at du virkelig liker henne.
 1. 1
  Sørg for at du virkelig liker henne. Hvor mange ganger bryte folk opp med sine kjærester fordi de ikke liker dem? Ta deg tid og virkelig vurdere henne. Liker du henne utelukkende basert på utseende? Sjansen er, vil du ikke gjøre det svært langt i et forhold. Hvis du liker henne basert på hennes personlighet, vil du ha en mye bedre sjanse.
 2. 2
  Er hun noen du kan se tilbringe resten av livet med? Jeg vet det høres ut som brusende, men hvis du går inn i et forhold vet at du kommer til å bryte opp to uker senere, er hva poenget med å sette deg opp for kjærlighetssorg? Hvis du virkelig tror at du kan ende opp gift med denne jenta, be henne ut. Hvis ikke, du bare bryte ditt eget hjerte, og hennes.
 3. 3
  Studere henne. Finn ut hva hennes interesser er. Har hun liker fotball? Reading? Er hun en jentete jente, eller mer tomboyish? Er hun en kristen? Er sjenert hun? Hvilken musikk liker hun? Finn ut mer om henne og se hva slags interesser / visninger du har til felles.
 4. 4
  Bukk opp. Før du spør henne ut, må du innse at jenter liker gutter som har tillit, men forstår de skyhet. Så vær deg selv. Hvis du opptre som noe du ikke er, hun kommer til å finne ut før eller senere, så bare være deg selv. Hvis hun ikke liker deg for den du er, og så bli det. Hun kan bare ikke være riktig for deg, og det er nok av andre kvinner der ute. Og også være klar over at noen sjenerte jenter kan være litt redd av noen altfor selvsikker, så finne en balanse.
 5. 5
  Bli venn først. Hun er mer sannsynlig å akseptere deg hvis hun vet du, med mindre hun er en creep som vil gå ut med noen fyr om hun kjenner ham eller ikke. Hvis hun er sånn, komme vekk fra henne for enhver pris. Hvis hun ikke er det, være en venn for henne. Være der for henne når hun trenger noen, og la henne vite at hun kan snakke med deg om noe. Være oppriktig, og sørge for at hun vet at du lytter til alt hun sier. Selv om du trenger å bli venn med henne først, bør du også spørre henne ut før du blir "en bror" til henne. Ingen (i sitt rette sinn) ønsker å date sin bror. Være venner med henne for litt, og når du føler at tiden er inne, gå med magefølelsen og be henne ut.
 6. 6
  Ikke spør henne ut på et sosialt nettverk. Uansett hva andre sier, ønsker ingen jente å gå ut med en fyr som ikke har nok guts til å spørre henne ut i person. Riktignok kan det være lettere for deg fordi du ikke trenger å forholde seg presset av henne å være der, men det er så mye verre for henne, fordi hun ikke vet hva jeg skal si etter det. Det er mye mer naturlig i person.
 7. 7
  Gjør det i person. Hvis du er helt ute av stand til å be henne ut i person, og deretter ringe henne opp. Minst du egentlig snakker, ikke bruker barnslige forkortelser og emoticons på Facebook. Fortell henne hvordan du føler om henne. La henne vite at du vil alltid være der for henne. Ikke fortell henne at du elsker henne med en gang, fordi avhengig av hvor lenge du har kjent henne, det er en litt skummel. Vær ærlig med henne, og være deg selv, og det vil komme naturlig. Også, når du ber en jente ut og du ikke har mye selvtillit du må bare være en mann og si "Hei jeg liker / elsker deg og jeg virkelig ønsker å bli bedre kjent med deg", og hvis hun sier nei, så bare være som hun ikke kunne håndtere alt dette awesomeness, fordi du er fantastisk, og du skal vite det.
 8. 8
  Prøv å være deg selv og gå for jenter i din liga. (EX:. En fyr som hater å gjøre hva jenta er lidenskapelig opptatt)
 9. 9
  Hvis du virkelig viker ikke gå rett på henne med den raske, "Jeg elsker deg, gå ut med meg?" hun vil nok si nei, men hvis du legger den forsiktig liker, "Hey (sett inn navn her), jeg vet vi er bare venner, men vil du gå ut med meg?" Hun kan si nei til selv dette, men ikke bli så motløs, holder på å prøve, ikke for ofte skjønt.

Tips

 • Fokus på HER. Hvis du planlegger å flørte eller sjekke ut andre jenter, kan du like godt bare sleng deg i ansiktet og sparke din egen rumpe mens du er i gang. La henne vite at hun er den eneste jenta som du har tenkt på å ha et romantisk forhold til.
 • Gjøre det privat. Ingenting er mer pinlig for en jente enn å ha noen be henne ut med alle ser på. Vent til hun er alene å nærme seg henne.
 • Være moden. Selv om jenter elsker en følelse av humor, ville ingen i sitt rette sinn vil ha en fyr som gjør dumme, umodne, perverse vitser hele tiden. Det er ekkelt, og det er en invitasjon for henne å dumpe deg.
 • Minn deg selv, er det ingen tid som i dag, er det bedre å angre på noe du gjorde enn noe du ikke gjorde.
 • Bestemme hva du skal gjøre med den tiden som er gitt til deg, fordi hun ikke vil være singel for alltid.
 • Rydde opp. Det ville være litt pinlig hvis du klarte å avverge en jente bare ved din lukt eller utseende. Gre håret litt. Du trenger ikke å bære en smoking, men ikke bære sjuskete klær.
 • Smile. Jenter elsker en sans for humor, så ikke bli som Edward the wannabe vampyr og gå rundt sulking. Men ikke opptre som en umoden tosk, heller.
 • Hell ut hjertet ditt. Det kan høres cheesy til deg, men til henne, det er den søteste tingen noensinne. Fortell henne hvordan du føler, og være ærlig! Selv de jentene som alltid synes alvorlig om alt elsker det.

Advarsler

 • Sørg for at hun er singel før du spør henne ut.
 • Bare opptre som deg selv eller hun tror kanskje du er en poser
 • Gjør det selv, og i person. Ikke spør din venn til å gjøre det, ikke gjør det på Facebook, og ikke sende et notat til henne. Hvis du må, ringe henne opp. Ellers bukk opp og spørre henne.
 • Ikke kom på for sterk, eller hun kan avvise deg.
 • Hvis hun ikke godta det første gang, prøv igjen på et senere tidspunkt, men ikke gjør det for mange ganger.

Ting du trenger

 • Backup (venner å bli igjen for støtten)
 • God personlig hygiene (ingen jente liker dårlig ånde eller illeluktende klær)
 • Praksis (som i filmene, må du tenke over hva du sier før du sier det)
 • Din beste (klær, holdning, se, føle)