Wkano

Hvordan frihet spike håret

Liberty Spikes er en måte styling håret inn i tykke, rette pigger som de på Statue of Liberty krone. Hvis du er en punk, er å lage en drakt, eller bare vil ha denne kule frisyre, sjekk ut dette.

Merk: Liberty spikes som forklart her er annerledes enn en mohawk. Hanekammer vises

Trinn

Hvordan frihet spike håret. Få noen bilder av Liberty Spikes online eller fra andre, slik du kan se hvordan det ser ut når den er ferdig.
Hvordan frihet spike håret. Få noen bilder av Liberty Spikes online eller fra andre, slik du kan se hvordan det ser ut når den er ferdig.
 1. 1
  Vokse håret langt. Det anbefales å ha håret minst for øynene i fronten, muligens lenger i ryggen, slik at piggene vil være like slitesterk og in-your-face som mulig. Lengre hår i ryggen anbefales fordi toppene i sidene og baksiden av hodet stikke ut horisontalt, og vil ikke være like merkbar. Siden den intense styling som kreves for å holde det voldsomme frisyre opp kan stunt veksten, utvide manke ut før du gjør noen andre tiltak.
 2. 2
  Få noen bilder av Liberty Spikes online eller fra andre, slik du kan se hvordan det ser ut når den er ferdig. Mens du skyter den, bruke bildene som referanse. Se på disse nøye, de er din beste guide til hvordan det skal se ut. Jorge, fra bandet The Casualties, har hatt en stor leder av liberty spikes minst én gang. Så har Benji Madden fra Good Charlotte, skjønt. Det kan være lurt å gjøre et Google-bildesøk på en av dem eller på "Liberty Spikes", "frihet piggete hår", osv.
 3. 3
  Få en sterk produkt. De fleste kommersielt tilgjengelige hår styling produkter ikke har nok styrke til å holde håret i Liberty Spikes for enhver rimelig tid. Andre "produkter", nemlig ting som knox merke gelatin, skole lim (helst den klare slag) og angivelig eggehviter er mye bedre for å holde håret opp. Saken med knox gelatin er at du må blande det perfekt eller biter av den vil bli liggende igjen.
 4. 4
  Gre håret. Frigjøre den fra eventuelle floker og dritt. Kontroller at du har en ren hodet fordi fett hår ser ikke ut til å samarbeide så godt.
 5. 5
  Rett! Du trenger ikke å, men at det gjør det mye enklere hvis du gjør.
 6. 6
  Seksjon av håret i toppene med hestehale holdere eller hår klipp. Før det er noen lim i håret ditt, kan du omorganisere eller endre størrelsen på dem alt du vil. Gjør dem så de er over hodet ditt, er av enda størrelse, og er tykke nok til å bli stående. Andelen er nøkkelen.
 7. 7
  Erte håret. Angre en gummistrikk og trekke håret hardt nok til å bære hodebunnen øker KNAPT med det. Ikke gjør det vondt selv. Ok ja vel, en kam og ved foten av den om å være pigg kam det nedover og deretter oppover (for de som ikke vet hvordan å erte håret). Erting hjelper det holde seg. Du vet når du er ferdig fordi når du gir slipp på håret ditt, bør ertet delen stikke opp. Den erting skaper en sterk base. Ikke ert lenger enn en tomme av spike din.
 8. 8
  Å ha en venn eller et familiemedlem hjelpe deg med valgt produkt tett til den første pigg. Starte på bunnen, nærmest hodebunnen din, og jobbe deg oppover. Vær spesielt oppmerksom på basen, som det er det som holder pigg stående, men sørg for å få hele spike svært godt.
 9. 9
  Føn piggen du nettopp la produktet til tacky. Det vil mest sannsynlig ikke være på langt nær helt tørr, men bør holde seg på egen hånd nå.
 10. 10
  Gjenta trinn fem og seks for alle toppene du planlegger å gjøre. Igjen, bør de være over hodet ditt, lang og tykk.
 11. 11
  Kontroller at tipsene er spisse. Hvis de ikke (de ikke ser ut som de kunne stikke noen) sette litt vann på toppen og påføre mer produkt, kronglete akkurat nok til at hårene kommer sammen.
 12. 12
  Etter at alle piggene er opp, føn håret enda mer. Selv om instruksjonene kan si mot det, bør blåse tørketrommel være innen et par inches eller nesten berører håret. Hvis du bruker Knox gelatin som et produkt, kan du bruke "cool"-innstillingen slik at den vil styrke så raskt som mulig.

Tips

 • Liberty Spikes bli vanskeligere å sette opp og holde fast jo lenger de får. Har dem ikke være mer enn du kan håndtere.
 • Harder tilsvarer bedre, for å si det rett ut. Det kan kreve mye produkt og tid, men tro meg, det er verdt det. De ser mye bedre og holde seg lenger.
 • Våtere produkter, som gel (anbefales ikke) eller eggehviter, vil også gjøre håret ditt floppen hvis du bruker for mye. Du vil sannsynligvis trenge å bruke så mye produkt, så har en venn klar med mer produkt, en hårføner, enda mer produkt, og blåse tørketrommel igjen.
 • Ikke legg frihet pigger opp hver dag. Det tar en overraskende stor del av tiden til å gjøre riktig før du blir vant til prosessen. Hvis du allerede ut ved ikke dusjing, bare sove på ansiktet og holde hodet opp av vannet i dusjen.
 • Gjør din toppene stikke rett opp og ut fra hodet i alle vinkler. De ser mange ganger mer imponerende.
 • Rekruttere en venn eller et familiemedlem du stoler på til å hjelpe deg. Ja, dette er en omskrivning av trinn åtte, men denne frisyren er nesten umulig uten hjelp.
 • Knox gelatin er en av de hardere produkter til bruk. Andrew Dexter har skrevet en guide på det på http://texasdex.com:1234/adexter/knox.html
 • Du ønsker kanskje å få et vanntett stol i dusjen. Disse toppene ta svært lang tid å komme seg ut.
 • Fantasere # 4 og got2b Limt Sprengning Freeze Spray er angivelig høy kvalitet hårspray.
 • Sørg for å få hele pigg dekket godt med produktet.
 • Etter styling og la det tørke, (vanligvis mellom tretti minutter og to timer) håret ditt skal føle seg skuddsikre eller i det minste svært vanskelig. Hvis det føles i det hele tatt myk, normal, fleksibel på noen måte, eller som du bare gelled og stylet det normalt, du gjorde det galt. Ta en dusj, vaske ut den patetiske "pigger" du nettopp laget og starte fra trinn fire.
 • Bruk en knapp ned skjorte. Liberty spikes er "lange, tykke, rette pigger" (se http://en.wikipedia.org/wiki/Liberty_spikes ) og du ikke ønsker å måtte strekke skjorter over håret (smertelig) hver dag.
 • Forholdsmessige pigger holde seg bedre enn andre. For eksempel, hvis du har en åtte tommers pigg, bør basen være rundt 2 inches i diameter. Hvis den er for tynn, vil det være svak og vanskeligere å holde seg, selv om det vil se bra ut. En pigg som er for tykk vil ta opp for mye av håret ditt, og vil være vanskelig å holde stående.

Advarsler

 • Dette frisyre er ikke for sarte sjeler.
 • Du kan få mye rare blikk fra tilfeldige folk du ser.
 • Denne type pigger tar en meget lang tid for å lufttørke og vil mest sannsynlig flop uten bruk av en hårtørker.
 • Knox gelatin tørker raskt og ikke løsne sitt grep. Arbeide hurtig, og bare anvende den ene pigg gangen.
 • Hvis du bor sammen med foreldrene dine, diskutere eventuelle store hår endringer med dem.
 • Hvis du velger å bruke hårspray i det hele tatt, ikke gjør det i et lukket rom på grunn av røyk.
 • Med håret så hardt, og ikke dusjing det ut hver kveld, må du finne en sovende ordning som ikke forstyrrer den "gjør.
 • Liberty Spikes er svært vanskelig å komme ut i dusjen. Ikke bruk disse metodene for en en-dags prosedyre.
 • Utvise forsiktighet når du bruker en hårføner for å unngå brann eller støt.
 • Hairspray er brannfarlig. Ikke røyk eller være i nærheten av åpen flamme under eller kort tid etter å sette opp pigger.

Ting du trenger

 • En Produkt (se trinn 3)
 • Blow Dryer
 • Long-ish hår
 • Hairspray (valgfritt)