Wkano

Hvordan gjøre deg mer attraktiv

Mens indre skjønnhet er ekstremt viktig, å finne det krever føler seg komfortabel i din egen hud. Å være fornøyd med måten du ser på utsiden vil i sin tur gjøre at du føler deg mer strålende på innsiden. Les denne artikkelen for å lære hvordan du kan forbedre din generelle utseende slik at du vil føle deg mer trygg og attraktiv på daglig basis!

Trinn

Hvordan gjøre deg mer attraktiv. Finn riktig frisyre eller hårfarge for deg.
Hvordan gjøre deg mer attraktiv. Finn riktig frisyre eller hårfarge for deg.

Del én: ser din beste

 1. 1
  Finn riktig frisyre eller hårfarge for deg. Ikke alle kan trekke av smell eller blekemiddel blonde hår. Det kan kreve litt eksperimentering, og år med prøving og feiling for å finne den perfekte frisyre.
  • Velg en hårfarge som er innenfor en eller to nyanser av din naturlige farge, slik at det er lett å vedlikeholde, og vil ikke se latterlig når røttene dine vokse i. Hvis du vil gå lettere, vurdere å legge subtile høydepunkter i stedet for en ny generelle fargen.
  • Ta din ansiktsform i betraktning når finne den rette frisyren. Ideen er å spille opp din naturlige funksjoner og unngå å overdrive ansiktsform. Vurder følgende frisyre forslag: Kvinner med runde ansikter ser bra ut med asymmetriske frisyrer med en side del. Kvinner med firkantede ansikter bør prøve vinklet bobs, lange eller middels lengde lagdelte kutt eller side-feide smell. Kvinner med lange, tynne ansikter ser bra ut med kort eller middels lengde hår med subtile bølger, og bør unngå å få sløve, rett over smell. De med oval eller hjerteformet ansikt kan trekke fra stort sett enhver frisyre (heldig dem). Nøkkelen er å eksperimentere!
 2. 2
  Opprettholde din personlige hygiene. Ikke bare vil dette forbedre din generelle utseende, vil det bidra til å hindre utvikling og spredning av infeksjoner og andre sykdommer.
  • Puss tennene hver morgen og kveld. Dette vil bidra til å holde tennene hvite, forlate deg med frisk pust, og viktigst, holde tennene og tannkjøttet sunt.
  • Dusje hver dag, selv om du ikke ønsker å vaske håret. Hvis du ikke har tid til å dusje, må du i det minste skylle ansiktet og armene med en vaskeklut og såpe.
  • Barbering, tweeze, voks og / eller nappe når det er nødvendig. Hvis du går for en "naturlig" eller "røff" utseende, er det fint også, men gjør det bevisst, ikke ut av latskap.
 3. 3
  Takle hudpleie problemer. Føler seg trygg på huden din er viktig, fordi det er det første alle ser når de ser på deg. Hvis du er bekymret for kviser, arr, eller solflekker, deretter snakke med hudlege for å finne de riktige behandlingstilbud. Det finnes ulike kremer og salver ute for å hjelpe fade mørke flekker eller arr.
  • Bruk solkrem eller en lue hvis du har planer om å være ute i solen for en lengre periode. Dette vil forhindre solbrenthet og darkspots, og enda viktigere, vil beskytte huden mot de skadelige effektene av soleksponering.
  • Drikke vann. Staying hydratiserte holder huden ser sunn og strålende, og gir deg den energien du trenger for å holde seg frisk.
 4. 4
  Komme i form. Dette betyr ikke nødvendigvis å miste vekt, det betyr at uansett hva du vil den skal bety. Hvis du ønsker å slippe noen pounds, og deretter redusere kaloriinntaket og innlemme cardio øvelser i din daglige rutine. Hvis du ønsker å få muskel, så gjør styrketrening og sørg for å spise en proteinrik diett.
  • Spis frukt, grønnsaker og magre proteiner. Disse matvarene er rike på vitaminer og næringsstoffer kroppen trenger, og vil holde kroppen ser og føler stor.
  • Se opp for ekstra sukker. Sørg for å lese mat etiketter og pass deg for ekstra sukker som er lagt til dressinger, brød og sauser.
  • Kutt ned på alkohol. Ikke bare vil dette forbedre huden din ved å hindre dehydrering, vil det spare deg fra å konsumere unødvendige kalorier.
  • Delta i et treningsstudio eller finne en øvelse kompis. Trene med andre vil bidra til å holde deg motivert.
 5. 5
  Kle deg riktig for din kroppstype. Uansett anledning eller hva som er "in" i øyeblikket, ser din beste middel iført klær som ser bra ut på deg. Trender kommer og går, og ikke alle av dem er figur-smigrende.
  • Vis frem dine beste ressurser, og dekke opp dine verste seg. For eksempel, hvis du har et timeglass figur, slitasje formsydde kjoler som viser frem dine kurver og unngå store eller boxy klær.
  • Ignorere størrelsen på etiketten. Mange kvinner går ut av deres måte å presse inn et par jeans som er for liten for dem av frykt for "å gå opp en størrelse." I virkeligheten, hvordan du ser på de klærne som teller mer enn antall på taggen. Plus, trenger ingen å vite hvilken størrelse buksene!

Del to: å tiltrekke andre

 1. 1
  Smile. Stadig trutmunn gjør at du ser skremmende, seriøs og kjedelig. Hva er poenget med å se vakker hvis alle er redd for å snakke med deg?
 2. 2
  Gjør deg selv ser nå frem. Hvis du ønsker å tiltrekke andre, må du sette deg der ute. Prøv ikke å legge armene i kors, unngå øyekontakt eller stå i hjørnet av rommet. Dette er tegn på at du ikke vil bli plaget.
 3. 3
  Vær trygg. Selv supermodeller har usikkerhet. Nøkkelen er å ha en følelse av humor om dine feil, og ikke la dem dra deg ned. Selv om du ikke tror det, komme i vane med å fortelle deg selv at du er vakker, og at du ser flott ut. Etter hvert vil du lure deg selv til virkelig å tro det.
 4. 4
  Har en følelse av humor. Alle ønsker å være rundt mennesker som gjør dem til å le. Dette betyr ikke nødvendigvis fortalte vitser hvert femte minutt, selv ha evnen til å le av andres vitser viser at du er en glad, morsom person.

Del tre: skjønnhetstips

 1. 1
  Finn riktig foundation. Hvis huden din er på blankeste siden, velger du en makeup med en matt finish, eller bruke et pulver. Hvis huden din har en tendens til å være tørr, velger en flytende foundation.
  • Når du skal teste foundation farger, sørg for at du er i et godt opplyst område, ved hjelp av naturlig lys hvis mulig. Teste noen forskjellige farger på kjeven din, gni forsiktig grunnlaget i. Bruk et håndspeil for å avgjøre hvilken farge er best. Den perfekte fargen bør blande jevnt inn i huden din, slik at du ikke lenger kan se det.
  • Spør førsteamanuensis ved makeup telleren å matche deg med riktig farge hvis du har problemer med å gjøre det selv.
 2. 2
  Bruk en concealer på problemområder. Å ha en jevn hudtone vil gjøre at du ser yngre og mer attraktive. Eksempler på problemområder inkluderer mørke under øynene ringer, kviser, arr, og / eller mørke flekker.
  • Din concealer bør være en nyanse eller to lysere enn din generelle grunnlaget, og av en tykkere konsistens.
 3. 3
  Finn en subtil, hverdagslige makeup rutine. Nøkkelen er å forbedre din skjønnhet uten å se ut som om du har stablet på makeup. Velg en rutine som bare tar noen minutter, slik at du kan gjøre det hver dag. Bruk følgende retningslinjer for å oppnå en naturlig, strålende ansikt:
  • Fukte huden. Dette vil bidra til å sette sminke og fjerne eventuell tørrhet.
  • Gjelder generelle foundation og concealer, hvis det er nødvendig.
  • Bruk mascara. Selv om du ikke har andre makeup, vil et snev av mascara kjapt forbedre øynene dine og gjøre at du ser mer feminine.
  • Legg litt rosa. Nyanser av rosa matche alle hudtoner, siden vi alle har en liten naturlig rosa i huden vår. Bruk av en subtil blush til kinnene dine vil gi deg en varm, sol-kysset glød.
  • Påfør en subtil leppe farge. Velg en farge som er en eller to nyanser dypere enn din naturlige leppefarge.

Tips

 • Unngå bruk for mye sminke, det vil gi inntrykk av at du skjuler hva som er under.
 • For glattere hud, velg voksing enn barbering.
 • Lær å omfavne naturlig skjønnhet. Ikke bare vil dette spare deg for tid, vil det gi deg muligheten til å ytterligere vise frem din skjønnhet under spesielle anledninger som bryllup, fester, og datoer.
 • Tenk å få en personlig stylist for å hjelpe deg å finne de mest flatterende klær for deg.
 • Vær deg selv.