Wkano

Hvordan gjøre det disney prinsesse stil

Denne guiden er for folk som er lidenskapelig opptatt av å være en ekte eventyr prinsesse. Følg trinnene og kanskje en dag drømmer om å være en Disney prinsesse vil gå i oppfyllelse.

Trinn

Hvordan gjøre det disney prinsesse stil. Bestem hva slags prinsesse du ønsker å være.
Hvordan gjøre det disney prinsesse stil. Bestem hva slags prinsesse du ønsker å være.
 1. 1
  Bestem hva slags prinsesse du ønsker å være. Kanskje du er romantisk og drømmende som Aurora, viljesterk og energisk som Ariel, flink og hensynsfull som Belle, søt og høflig som Snehvit, eller en sjarmerende, lojal slitar som Askepott. Gå for en (eller flere) prinsesser som svarer til ditt naturlige kvaliteter, ville Disney Prinsesser aldri endre sin identitet å være som noen andre. Det er mange flere Disney-prinsesser å velge mellom skjønt. Se Disney Princess filmer og merke deres oppførsel.
 2. 2
  Være venner med alle skapninger. Når rydding på soverommet eller matlaging på kjøkkenet late som skog dyr vises ut av ingensteds som de gjorde i Tornerose og Snehvit. Det kan være nyttig å få en uvanlig kjæledyr for deg selv. Du kan selv ønsker en tiger som Jasmine, en vaskebjørn som Pocahontas, noen mus som Askepott. Men alle kjæledyr vil fungere. Husk, kjæledyr er ikke for show! Feed, brudgommen og ta vare på dem som en ekte prinsesse ville! Og hvis du ikke kan få et kjæledyr på egen hånd, bør du vurdere pet-sittende, som arbeider ved et dyr ly eller selv får en utstoppa dyr og behandle den som et ekte kjæledyr. Og ikke trampe på bugs i huset, la dem gå ut og vise dem respekt. Tross alt, dyr har følelser, også!
 3. 3
  Hair. Låser bør være i sin naturlige farge! Din farge er unik for håret ditt, så ikke farge det, men forsterke det du fikk. vil se flott ut, spesielt hvis du har en fin tilbehør, som enda en tiara, for den siste finpussen. A (juveler) hodebånd som Jasmine og Briar Rose (Aurora) vil fungere, også. Finn din ideelle lengden og holde den i god stand!
 4. 4
  Sing, sing, synge! Du skal kunne synge med en vakker stemme og tenke på gode tekster av toppen av hodet ditt. Vurdere å bli et kor i kirken eller skolen og vite om du er en sopran eller alto. Praksis ved å synge hva du gjør i en grunnleggende rim mønster og deretter flytte til en kjærlighetssang. Hvis du ikke kan synge, nynne! Og dans er alltid anbefalt. Mens rydde opp osv., synge noe for å gjøre det morsommere. Syng Disney Princess sanger som del av din verden, Once Upon A Dream, eller Someday My Prince Will Come.
 5. 5
  Figur. De fleste jenter har ikke en Disney prinsesse figur. Ikke bry endre hva du er (ingen spiseforstyrrelser!) For å se ut som en Disney prinsesse, bare ha noe som passer din form. Disney Prinsesser vil være enig skjønnhet kommer i alle former og størrelser. Bare ta godt vare på deg selv. For en flatere midsection og en slankere midje, prøv crunches.
 6. 6
  Være søt og nysgjerrig - Som ariel da hun gikk inn i byen med prins eric for første gang eller snø hvitt når forkledd dronning tilbyr henne forgiftet eple. Også prøve å ha litt av en uskyldig luft. Å være søt og uskyldig uten å være latterlig falske er det du er mest sannsynlig går for.
 7. 7
  Være grasiøs og akseptere til kommentarer av skjønnhet din, ikke vær forgjeves og grunne. Alle Disney prinsesser er nydelig, men de er veldig ydmyk og beskjeden. Ikke vær gjerrig med komplimenter enten, hvis du elsker noen hår, la dem vite!
 8. 8
  Dine øyne, hud og lepper bør også være perfekt - selv om du nettopp har kommet ut av sengen eller er sorg over antatt død prinsen din. Lip Scrub, pene øyenbryn og ansiktsbehandlinger derfor er grunnlaget for flawlessness din! At det virker naturlig også. Din concealer bør ikke være i stand til å bli sett og vippene bør ikke være klumpete. Ikke bli bruke sminke eller neatening håret foran folk (bortsett fra dine nærmeste venner) - spesielt ikke folkens!
 9. 9
  Klær. Du kan bære kjoler eller noe pen og jentete. Ikke gå for farger og stiler som du ikke liker bare fordi din favoritt prinsesse bærer dem. Gå for farger som passer deg. Hvis du er bekymret for midjen din gå for vertikale striper, og hvis du ikke liker armene, gå for Aurora eller Belle-stil ermet kjole. Slites også push-up BH. Prinsessene alltid liker å vise bare litt cleavage - når det gjøres riktig, det ser stilig.
 10. 10
  Romance. Det er godt å vite egenskapene til din perfekte prins, men det vil ikke gjøre å ha hodet hele tiden i skyene drømmer om din ideelle partner. "Hvis du åpner ditt hjerte, vil det åpne øynene dine, er det ikke et mysterium!" Det lønner seg å holde hodet i en bok hver gang på en stund som Belle ville! Ikke gå jaktende etter din ideelle partner, jage dine egne drømmer. Du vil finne ekte kjærlighet når den tid kommer! Det er mest tilfeldigheter for prinsessene. Belle gikk til dyrets slottet for å frigjøre hennes far, ikke finne kjærligheten, og hun viste seg å ha en av de mest ekte romanser av alle.
 11. 11
  Ikke være onde! Du er ikke ond overhodet med mindre en spell har blitt kastet på deg. Du er snill og hengiven. Som for skurker selv, hvis du er i kontakt med en mannlig skurk - han må lyst på deg. Ta akt.
 12. 12
  Si opp. Stå opp for det du tror ikke på, ikke vær redd for å si hva du føler inni. Selv de aller høflig Snow White vil gi uttrykk for sin mening, og det hører til egenskapene til viljesterk prinsesser som Ariel og Sjasmin å være grei. Men det er en fin linje mellom frittalende og uhøflig, så prøv å gjenkjenne det. Hvis du tilfeldigvis kommer over så frekk, beklager og ikke bry deg om det, det skjer for oss alle.
 13. 13
  Vær stolt. Vær stolt av den du er, ikke prøv å være noen andre. Vær aldri redd for å være deg selv, stå oppreist, går med stolthet, og ser i speilet på veggen og minne deg selv at du er den vakreste av alle.

Tips

 • Kle seg pent, må jeg si. IKKE bære store chunky ringer, undertøy-lengde shorts eller glorete armbånd. Du må se rent og pent. Perlekjeder, diamond stud earrings se best.
 • Eyeshadow tips for Aurora, Snehvit og Jasmine: De synes å ha en matt grå taupe øyenskygge som makeup. Belle bærer brunt.
 • Unngå banning og ikke være stygg og sleazy, prinsesser har klasse. De trenger ikke den slags språk for å uttrykke seg.
 • Ikke ha for mye sminke, holde det naturlige, det er greit å ha på mascara for fine, vimsete lange øyevipper, rødme, og en lys rosa leppestift eller rød lip stain for en rosenrød hud, though! For Jasmine, kan du gjøre en bevinget eyeliner look med svart flytende eyeliner.
 • Alltid stå høyt. Ryggen rett, opp med haken. Smil og praksis tillit.
 • Se Disney Princess filmer!
 • Være leken. Syng for fugler, dans mens feiing, eller leke i snøen.
 • Tenk på hvordan du vil fremstille deg selv. Du har kanskje et varemerke, og du kan bruke den til nytte for deg. For eksempel, la oss si at du ønsker å være som prinsesse Aurora og ønsker du ditt varemerke å være din drømmende. Det du gjør er at du dag-drøm, eller fake det før du gjør det, og legger ikke merke til når noen prøver å snakke med deg flere ganger. Fikk det?
 • Syng prinsesse sanger uansett hvor du er - A Dream Is A Wish Your Heart Makes som du får klar, jeg lurer mens du rusler i skogen, noe det mens du bygger en snø mann eller Someday My Prince Will Come når du vasker rettene.

Advarsler

 • Sørg for ikke å anstrenge stemmen din. Det bør komme naturlig.
 • Dying håret rødt som Ariel er et high-vedlikehold engasjement, ikke passer til enhver hudfarge og fargestoff vil mest sannsynlig skade håret ditt, som ikke er det du ønsker. Slusene i en prinsesse er myk og voluminøs. Så unngå anstrengende prosedyre!
 • Får ikke så mye inn i det at du opptrer altfor ladylike eller prissy. Ingen liker en wanna-be.
 • Ikke røyk eller har en hes stemme. Hvert ord du sier i det offentlige må bli som sang en bluebird.
 • Hvis du kommer til å spise, spise som en dame. Ikke slurp din suppe. Ikke spis spareribs, dryppe noe på klærne eller har smuler overalt - det er ikke ladylike. Praktisere dette!