Wkano

Hvordan gjøre det gangsta håndtrykk

En stor del av å være en gangster gjør det gangster håndtrykk. Det er et varemerke som skisserer gangster kultur, og det er også en morsom ting å gjøre med vennene dine. Så hvis du vil lære hvordan du gjør det "Gangsta Handshake", så bare les videre...

Trinn

Hvordan gjøre det gangsta håndtrykk. Nå ut med motsatte hender.
Hvordan gjøre det gangsta håndtrykk. Nå ut med motsatte hender.
 1. 1
  Nå ut med motsatte hender. Du og din venn eller en annen person skal nå hendene ut som du er i ferd med å gjøre en vanlig håndtrykk, men nå ut de motsatte hender. Hvis du vil, kan du bruke de samme hendene, men det er egentlig ikke det samme.
 2. 2
  Klapse, bang, eller grab. Det er noen valg du kan gjøre her. Når du og din venn har nådd hendene ut, kan du gjøre en rekke ting: krølle dem i nevene og bang dem mot hverandre dask dem mot hverandre
 3. 3
  Eller du kan handle som om du kommer til å gjøre en vanlig håndtrykk og deretter ta hverandres hender i stedet. Merk: Uansett hva du velger å gjøre, ta tak i hverandres hender er en viktig del av gangsta håndtrykk og blir nødt til å bli inkludert. Du kan velge om du vil legge inn et slag eller bang før grab, eller du kan bare begrense til grab.
 4. 4
  Tilsett grab. Hvis du har valgt å gjøre en dask eller bang med din venn / s, må du legge i hånden grab. Bare handle som du kommer til å gjøre en normal håndtrykk, men ta hverandres hender i stedet. Hvis du allerede har gjort det grab, så bare ta det derfra.
 5. 5
  Bang skuldrene. Dette er en av de viktigste delene av gangsta håndtrykk, så ikke glem det! Fra grab, lene seg mot din venn og bang skuldre med dem. Du trenger ikke å banke hverandre på tvers av rommet, men på samme tid, vil en trygg bang trekke av håndtrykk mye bedre enn en sjenert en.
 6. 6
  Du kan legge til dine egne bevegelser for å gjøre håndtrykk et varemerke for din egen gjeng. Legge til noen fancy finger arbeid, ekstra trekk, eller kanskje til og med noe du sier til hverandre hver gang du gjør det håndtrykk.
 7. 7
  Sette den i bruk. Ingen vits å ha en gangsta håndtrykk hvis du ikke bruker det! Bruk håndtrykk hver gang du og dine venner separat, eller før noe stort er i ferd med å skje, som en forestilling. Ikke vær flau for å gjøre det foran andre mennesker-det er en del av å være en gangster.

Tips

 • Hvis du gjør en venn som er større enn deg, vær forsiktig med bang eller du kan ende opp med å skade dere selv og ser ut som en haug med gawky idioter. Tilsvarende være forsiktig hvis personen du gjør det med er betydelig mindre enn deg.
 • Hvis du gjør dette håndtrykk for moro skyld, det er flott. Men hvis du gjør dette for å prøve og se ut som en gangster, bare fordi du tror det er kult, så vil du sannsynligvis få deg kalles en poser.

Advarsler

 • Ikke gjenskape håndtrykk av virkelige gangstere hvis du ikke er en del av gjengen.
 • Ikke forsøk på jobbintervjuer
 • Håndtrykk kan sette deg i smerte hvis den andre personen er større enn deg.