Wkano

Hvordan handle rundt jenter (for gutter)

Gutta, ønsker å vite hvordan du skal imponere en dame på rett måte? Da er dette for deg...

Trinn

Hvordan handle rundt jenter (for gutter). Gjøre det første trekket.
Hvordan handle rundt jenter (for gutter). Gjøre det første trekket.
 1. 1
  Gjøre det første trekket. Jenter er ofte svært usikre og ønsker ikke å fornærme både seg selv og du ved å komme på for sterk, så du bør gjøre det første trekket. Hva som skjer gjennom en jenter sinn er, "Hva om han ikke liker meg tilbake? Hvis han liker meg han kan få av seg sjenert rumpe og komme over her og fortell meg!"
 2. 2
  Godta avvisning. Hvis du spør en jente om nummeret hennes, og hun avviser deg, gå videre, da hun tydeligvis ikke interessert.
 3. 3
  Vær forsiktig. Hvis, derimot, gjør hun gi deg nummeret hennes, prøv å bare bruke den til å arrangere datoer. Det er altfor lett å gi en jente på feil inntrykk om hvordan du føler deg. For eksempel vil hele tiden tekste henne trolig gi henne ideen om at du er forelsket i henne, og satt svært høye forventninger til forholdet.
 4. 4
  Ikke lure henne. Ikke fører en jente på hvis du kommer til å ombestemme deg. Selvfølgelig bør du ikke gå ut med henne etter den første datoen hvis det ikke er noen sammenheng. Hvis du føler at det ikke er noen sammenheng, sier så tidlig og ikke la henne hengende, vil dette resultere i harme fra henne.
 5. 5
  Vær vennlig. La henne vite at du er interessert, men ikke bli for ivrig. Se hvordan hun reagerer når du starter samtalen, og gå derfra.
 6. 6
  Handle uformelle og være deg selv, jenter er mye mer sannsynlig å falle for deg hvis du gjør dette i stedet for å falle for den personen du utgir seg for å være.
 7. 7
  Vær konsekvent. Ikke oppføre seg merkelig mot henne rundt vennene dine. Mange gutter tror at deres venner vil erte dem hvis de er alle "elsket opp" med kjæresten sin. For å gjøre det enklere, kan du se vennene dine separat fra kjæresten din. Hvis du er sammen om, være deg selv med dine venner, men sørg for at du ikke la kjæresten din ut.
 8. 8
  Kyss. For å få en jente til å kysse deg, bør du være sikker først at hun liker deg tilbake. Deretter hint, berører armen og se henne i øynene, eller se på leppene hennes så på henne. Det er en god idé å gjøre noen kontakt før kysset, så holder henne i hånden eller går løs håret bak øret hennes er en god start. Lene i - men sakte slik at hvis hun ikke ser opp for det kan du bare røre armen og si noe i stedet. Hvis hun lener seg mot deg så vel så bra! Bevege hodet litt til den ene siden først, og hun vil følge. Hvis hun trekker seg unna før du forventet, ikke være vanskelig, bare handle som du ville ha det til slutt da også. Ikke press henne til noe
 9. 9
  Vær tydelig. Hvis en jente er å treffe på deg og du ikke er interessert, gjør det klart. Sure, vil hun kanskje bli opprørt, men det er bedre enn å gå med på det og bryte opp med henne senere.
 10. 10
  Husk, det viktigste: Vær deg selv!

Tips

 • Hvis du liker en jente fra sofakroken, se henne i øynene, så ser bort, og deretter tilbake igjen. Hvis hun svarer godt ved å holde øyekontakt, eller lignende, så gjør ditt trekk.
 • For de fleste jenter, er personligheten mye mye viktigere enn utseende. Du trenger ikke å være spesielt kjekk for en jente til å like deg, bare være ren og lukte godt. Så bare vær deg selv for å få de beste resultatene.