Wkano

Hvordan har klassisk stil

Så du ønsker klassisk stil. Det er ikke overraskende, mange kvinner ønsker stil som vil vare gjennom trender, og vil ha folk tenke hva en stilig kvinne du er. Også, selv om du har en trendy stil, ha kunnskap for viktige hendelser er en god ting å vite.

Trinn

Hvordan har klassisk stil. Plukk klær som kompliment din hudfarge, kroppstype, etc.
Hvordan har klassisk stil. Plukk klær som kompliment din hudfarge, kroppstype, etc.
 1. 1
  Plukk klær som kompliment din hudfarge, kroppstype, etc. Hvis du ikke ser bra ut i en blyant skjørt og pumps, så ikke ha dem.
 2. 2
  Når det gjelder lyse farger, bruk dem med måte. Både i make-up og i klær, går litt lys farge en lang vei, og hvis du bruker for mye det vil se over-gjort og glorete.
 3. 3
  Hvis du må slå stort på det vesentlige, så for all del gjøre det! Å ha en stor svart kjole er mye bedre enn å ha en masse cheesy, over-farget trendy kjoler.
 4. 4
  Bruke litt mer penger og tid på dine nødvendigheter. Essentials er en god LBD (little black dress), noen kvalitet jeans, både i svart og blå vask, et par rimelig komfortable og moteriktige svart (og nøytral, hvis du liker dem) pumper, en kvalitet tilpasset pels i svart, hvit, eller grå, en god perlerad, og et solid veske i et rolig og stilig skygge (tror noe du kan bruke for arbeidet samt andre anledninger).
 5. 5
  Farge er nøkkelen. Deep, juvel-tonet farger skogen grønn, purpur, og kongeblå er helt perfekt for en klassisk stil. Lyse eller neon farger er trendy og morsomt, men du bør ikke kaste bort en masse penger på tilbehør i disse nyanser.
 6. 6
  Accessorize sparsomt. Bruke kun én viktig tilbehør, i stedet for tre eller fire. Bruk av for mange tilbehør eller mønstre vil gjøre at du ser over-dressed og glorete. Kjøp noen gode stykker av gull eller sølvsmykker å gå med alt.
 7. 7
  Husk at utseende er ikke alt. For å være klassisk med stilen din, må du være høflig og respektabel. Oppfører seg skikkelig vil få deg langt i livet.

Tips

 • Ved hjelp av chunky halskjeder og armbånd, samt rutete skjerf og pannebånd er kjempebra! En klassisk stil er aldri ment å være kjedelig!
 • Klærne ikke alle må være i samme farge. Du bør ha farger i samme nyanse, men ikke overdriv!
 • Husk holdning! Riktig holdning vil gjøre at du ser mer sammensatt og sammen.

Advarsler

 • Mange forbinder være stilig med å være stuck-up og hovmodige. Ikke spille inn de slags stereotypier.
 • Ikke prøv å være noe du ikke er. Hvis du har et trendy, bohem, gotisk, eller noen annen stil, er det helt greit.