Wkano

Hvordan hjelpe en virkelig syk venn eller slektning

Du trenger ikke å føle seg hjelpeløs når du finner ut at en venn eller et familiemedlem er veldig syk. Det er mange små, rimelige måter å sende smiler til en elsket en som kan være for langt unna eller for syke til å besøke.

Trinn

Hvordan hjelpe en virkelig syk venn eller slektning. Fortell ham / henne at du henne / ham uansett hva, og sykdom endrer ikke det.
Hvordan hjelpe en virkelig syk venn eller slektning. Fortell ham / henne at du henne / ham uansett hva, og sykdom endrer ikke det.
 1. 1
  Lær om sykdommen: vite hva man slåss mot bidrar sterkt. Ved å lese bøker og nettsider, kan du få enorme informasjon om sykdom, som hva er typisk tilstand og hva som kan kurere eller lindre den. Ved å gjøre dette, vil du ikke føler at du kjemper mot mørket.
 2. 2
  Fortell ham / henne at du henne / ham uansett hva, og sykdom endrer ikke det. Ofte de syke føler seg skyldig om å gjøre de kjære (les: deg) komme gjennom situasjonen, så vis dine følelser til dem også.


  • Kjøpe eller lage et lite arsenal av kort. Send en hver dag. Pass på at kortene er upbeat og ikke så sympatisk at de trekker venns ånder ned.
  • Send eller slippe av den beste boken du har lest (eller flere!). Det trenger ikke å være ny, bare underholdende og medrivende nok til å ta den personen et annet sted for en stund, i hvert fall i sin fantasi. Inkluder et brev som forklarer hvorfor du elsket det.
  • Sende, e-post eller slippe av favorittbildene dine. De trenger ikke å være av nyere dato. Bilder av morsomme stunder sammen bringe på gode minner og sette et smil på noens ansikt.
  • Lag en boks med moro. Satt i latterlige ting som vil gjøre den personen smil. En gigantisk candy bar, en miniatyr flaske vin, dumme tee skjorter, aromaterapi stearinlys, massasje oljer, duftende såper, kosedyr, trashy kjendis magasiner, sports magasiner - hva de ville finne trøstende og moro.
  • Hvis personen er sengeliggende eller på sykehuset en stund, sende eller slippe av noen myke, fluffy tøfler, en myk seng pute, lavendel duftende lin spray, fantastiske pyjamaser, komfortable sokker, eller fotmassasje krem ​​for å føle seg bortskjemt.
  • Du vet det gamle ordtaket om at "mat er kjærlighet". Hvis de ikke er på en diett, kan du gjøre dem noe flott og slippe den av. Du kan også organisere venner og familie til å ta svinger bringe måltider over. En rask og enkel måte å invitere folk til å hjelpe til med dette arbeidet er gjennom et nettsted som www.foodtidings.com. Foodtidings lar deg legge inn hva de liker og ikke liker å spise, og eventuelle matallergier de måtte ha. Det opprettholder også planen så de kjære du har invitert til å bringe måltider kan registrere deg for en bestemt dag og hva måltidet de bringer. Foodtidings selv sender ut en påminnelse e-post til deg dagen før du er planlagt å få et måltid. Et måltid plan som dette gir kjære som er syke noe å se frem til hver dag.
 3. 3
  Ikke føl deg skyldig om å føle seg sint / trist / hjelpeløs. Noen ganger pasienten virker irrasjonelt på grunn av smerter / avmakt / tristhet, og selvfølgelig gjør det du føler deg trist / sint / forvirret, er det normal reaksjon. Ikke prøv å være sterk 100% hele tiden.
 4. 4
  Rekruttere andre venner eller familiemedlemmer til å danne et team av støtte, med alle dere sammen om å bringe personens motet oppe.
 5. 5
  Ikke glem deg selv. Det er viktig å "klippe ut" deg fra situasjonen hvis det er for overveldende for deg. Gå for en dagstur hvis mulig, gå til museer, konserter, gjør hva gjør deg smil og glade. Men hvis du ikke er veldig 'utgående' person og bor innendørs gjør deg avslappet mer, bo inne. Bare gjør hva du liker å gjøre, slik at du kan være en oppløftende person å være rundt.

Tips

 • Hvis andre familiemedlemmer er på stedet med den syke personen de er trolig følelsen drenert følelsesmessig og fysisk, også. Inkludere dem når du kan med en spesiell godbit, kort, etc.
 • Hvis personen har en langsiktig sykdom, sørg for å snakke eller kontakte personen på regelmessig basis, selv om samtalen holdes kort. Å ha en langsiktig sykdom gjør livet veldig kjedelig, spesielt når det ikke er mye å se frem til.
 • Spre ut dine gaver over tid, spesielt hvis personen er kronisk syk eller vil bli innlagt på sykehus for en lengre periode. Gi dem noe å se frem til når du fortsetter å sende positive vibber deres vei!
 • Se vennene dine, andre familiemedlemmer, eller noen som kan snakke med uten å ha dårlig samvittighet. Det er veldig viktig å la følelsene ut, når alt ser ut som den syke sentriske. Minn deg selv på at det finnes folk som elsker og bryr seg om deg der ute, og fylle deg med sin kjærlighet.
 • Kontroller at vennen du hjelpe ut vet at du ikke forventer en konstant strøm av takkekort, etc. La dem fokusere på sine egne problemer.

Advarsler

 • Ikke send noe upassende. Myke tøfler uten sklisikre bunnen er ikke ok for en person som har problemer med å gå på grunn av en skade.
 • Ikke forvent mye av øyeblikkelig oppmerksomhet for innsatsen. Mens midt i en helsekrise, er det nesten umulig å fokusere på noe, men problemet for hånden.
 • Ikke behandle den syke som en baby (hvis de ikke er baby). Ikke bare det understreker deg ut, kan det gjøre dem føler at de var feil, og bare en stor problemer for deg.