Wkano

Hvordan holde magen rolig i offentlig

Du har sannsynligvis er her fordi du er i et rolig sted for de fleste av dagen og magen vil uventet sjangle rundt og begynne å tjene veldig høyt og pinlige lyder. Vel, frykt ikke, fordi de dagene er over.

Trinn

Hvordan holde magen rolig i offentlig. Prøv å passe en sunn mengde fiber i kosten.
Hvordan holde magen rolig i offentlig. Prøv å passe en sunn mengde fiber i kosten.
 1. 1
  Spis sakte. Magen kan ikke enkelt å fordøye maten som blir spist så fort, hvis magen føles overveldet, vil det la eieren vet.
 2. 2
  Tygge maten. Ta små biter gjør fordøyelsen mye lettere på magen.
 3. 3
  Prøv å passe en sunn mengde fiber i kosten. Ikke for mye, men heller ikke for lite. Dette er nøkkelen fordi for mye fiber kan forstoppe, men en mangelfull beløpet bare ikke vil tilfredsstille magen. Fiber finnes i ting som frukt og grønnsaker, "den sunne ting," dessverre. Så hvor mye fiber bør forbrukes en dag? Uansett hvor liten, høye, gamle eller unge, 20 til 30 gram fiber per dag, vil tilfredsstille magen. Mer fiber vil mer enn sannsynlig gjøre utslaget for flertallet av folk som leser dette.
 4. 4
  Ikke sulte for en lang periode, og deretter ty til overspising. Enkel; spise når sulten er filt, uansett hva omstendighetene. Sulter vil bare gjøre magen sulten. Flere problemer blir opprettet, ingen blir løst.
 5. 5
  Prøv å passe noen form for trening i den daglige rutinen. Bare prøv å huske på at alle mennesker har magene som gjennomgår prosessen med fordøyelsen etter å ha spist et måltid, og at det ikke er en eneste en på forsiden av denne jord, hvis magen har ikke laget en lyd i et stille rom før. Med mindre, selvfølgelig, betyr at personen ikke har en mage, og i så fall, kan vedkommende sannsynligvis passe gjennom en makuleringsmaskin. Jeg håper at mine feil kan læres fra.

Tips

 • Chill out om det. Dette er en av de mange ting som jeg ikke gjør, som plaget meg mest.
 • Hvis du har prøvd alle disse trinnene, og ingenting har forandret seg, så jeg foreslår søker medisinsk hjelp, og hvis du fortsatt ikke føler at det er så ekstreme, så leve med det. Det er egentlig ikke så ille som du kanskje tror det er, neste gang magen lager en lyd, si noe sånt som "jeg er sulten", eller: "Jeg sulter." Folk også ofte synes det er veldig morsomt når du snakker med magen din som om det er en baby. Stol på meg med dette, folk vil le hysterisk. "Å nei, ikke gråt buk, pappa vil få deg litt mat virkelig snart, OK?" Og hvis du er i midten av en test og du er avhørt for å snakke, si at du bare måtte temme tigeren som lever i magen. Du har kanskje lest at det å spille den av som det aldri har skjedd er den beste veien å gå, men hvorfor ikke dempe lyden av magen med litt humoristisk avbrekk?
 • Hvis du har en intoleranse overfor noen matvarer, bør du sannsynligvis unngå dem.

Tips

 • Chill out om det.
 • Hvis alle disse trinnene har blitt fulgt, og ingenting har forandret seg, og deretter søke medisinsk hjelp eller leve med det. Det er egentlig ikke så ille som det er skjønt for eksempel; folk ofte synes det er veldig morsomt når en person behandler magen som en baby. Folk kommer til å le hysterisk. "Å nei, ikke gråt buk, litt mat vil bli levert til deg snart, OK?" Og hvis du er i midten av en test der snakker ikke tillatt, si at tiger i magen bare trengte å bli temmet. Hvorfor ikke dempe lyden av magen med litt humoristisk avbrekk?
 • Håper dette hjalp. Ha det gøy med magen buldrer.;) "Hysj magen, hysj!"

Advarsler

 • Å snakke med magen kan føre til en ukontrollerbar bølge av latter å ta en og alle andre over.

Ting du trenger

 • En bråkete magen og en følelse av humor.