Wkano

Hvordan jukse på en prøve

Enten du er rett og slett uforberedt, lat, eller på annen måte ute av stand til å kunne bestå en eksamen, kan du føle deg tvunget til å bruke juks som en strategi for å komme gjennom en test. Her er noen trinn og tips for å hjelpe deg å oppnå dine mål.

Trinn

Hvordan jukse på en prøve. Bestemme hvilken "type" for juks kommer til å være mest gunstig for deg - Den jukse-ark, partner-juks cheat-sheet,>.
Hvordan jukse på en prøve. Bestemme hvilken "type" for juks kommer til å være mest gunstig for deg - Den jukse-ark, partner-juks cheat-sheet,>.
 1. 1
  Bestemme hvilken "type" for juks kommer til å være mest gunstig for deg - Den jukse-ark, partner-juks cheat-sheet,>, eller Vanskelig å bevise. (Se avsnittene nedenfor for mer informasjon om slike metoder.)
 2. 2
  Ikke bli fanget. Fusk hjelper bare hvis du kan komme unna med det. Her er noen enkle tips for å unngå å bli fanget:
  • Ikke se mistenkelig. Det er viktig å finne en balanse mellom effektivt å få svar og ikke gjør det åpenbart. For å gjøre dette, ikke altfor nervøs. Hvis du må se deg rundt, aldri holde blikket på ett sted for lengre fem på ti sekunder. Slå det opp ved tilfeldig stirrer i andre retninger - på denne måten, vil test veiledere ikke bli for mistenksom og finne ut hvor din medskyldig (eller jukselapp) er.
  • Ikke sikter for høyt. Det er ikke umulig å jukse deg til en perfekt score hvis du virkelig sette i arbeid, men hvis alle andre er å få en dagligdags karakter på eksamen, vil du tiltrekke deg oppmerksomhet. Dette er greit hvis du vanligvis får skikkelige merker, men hvis du er kjent blant lærere som en av de tregere studenter, så er det en sjanse for at de vil finne ut. Bevisst savner noen spørsmål, skjønt, og du vil være godt å gå. Et tips er å få en B på en test, og stadig øke gjennomsnittlige poengsum før det er en A - husk å gjøre dette sakte.
  • Kast bevisene. Så snart testen er å spørre enn å gå på do (hvis du ikke allerede har gått) å vaske av eller kaste bort noen bevis for juks. Jo lenger du holder på å noe, så jo bedre sjanse for å bli tatt fordi en person eller en annen vil legge merke til.

Lure-ark metoder

 1. 1
  Start med å samle den informasjonen du trenger. Dette inkluderer formler, stikkord, vokabular, datoer, definisjoner, navn, bøyning osv.
 2. 2
  Skriv eller skrive ut korrekt informasjon. Skrifttypen bør alltid være klar til å lese, og i Goldie Locks størrelse (ikke for stor, ikke for lite). Mens du ønsker å inkludere så mye som mulig på den lille ark, husk hvis skriften er for liten vil du altfor fokusere på cheat-sheet dermed øke sjansene dine for å bli tatt. Også hvis det er mulig å skrive ut din jukselapp, gjøre det. Det vil redusere sjansene for læreren din eller professor være i stand til å spore den tilbake til deg.
 3. 3
  Skriv den ned. Dette er mest vanlig for staving tests.Copy ned skrivemåter i stavemåten boken til et stykke paper.Then sette den på fanget eller opp sleve.It din er en høy risiko å gjøre dette så vær forsiktig.
 4. 4
  Skjul arket.
  • Prøv "kroppsdel ​​cheat-sheet"-metoden. Stedet for å skrive ut jukselapp, prøve å skrive det på en del av kroppen din. Gode ​​steder inkluderer underarmen hvis du er mann eller øvre del av låret hvis du er en kvinne. Dette er både bra fordi du kan bære en kjole eller lang ermet skjorte for å dekke opp jukselapp når du ikke bruker den. Det er viktig å ikke gjøre det åpenbart at det er skrive på kroppen din. Sett ord på et sted som vender mot deg bare.
  • Prøv "vannflasken cheat-sheet"-metoden. Print ut jukselapp på en farget stykke papir som samsvarer med etiketten av vannflasken. Lim det på etiketten og snu den slik at den bare vender mot deg. Ideelt sett ønsker du å etterligne skriften på etiketten for å unngå mistanke.
  • Prøv "bindemiddel cheat-sheet"-metoden. Hvis du har en perm som har en klar slot i front, skyver du jukselapp inn der. Flytt bindemiddel fra under pulten din til å skyve på skrivebordet for å kikke på din jukselapp. Prøv å minimere mengden av raset, spesielt hvis du ikke har teppe i klasserommet.
  • Prøv "kalkulator cheat-sheet"-metoden. Dette er vanlig for folk som tar matte tester, fordi det er den eneste rimelig tid til å ha en kalkulator uten å være mistenksom. Slide formler eller informasjon vilkår mellom baksiden av kalkulatoren og kalkulatoren er dekning.
  • En annen kalkulator metode for å prøve: Hvis du har en grafisk kalkulator, lagre matematiske formler i kalkulatoren. Deretter sette informasjonen inn i arkivet, så du vil fortsatt kunne få til det hvis læreren gjør du tømme RAM. Dearkiver informasjonen under testen. Tømme minnet etter testen. Dette fungerer også hvis det er skolens kalkulator, fordi ingen lærer eller student kommer til å se i arkivet. Hvis du ikke vet hvordan du skal arkivere ting på en kalkulator, slå det opp.
  • Prøv "stuet cheat-sheet"-metoden. Skjul en cheat-ark i et eget sted alle sammen for å unngå det å bli koblet tilbake til deg. Dette inkluderer på en oppslagstavle i klasserommet, i et bad stall eller på noens stol.

Partner-juks metoder

 1. 1
  Prøv "titte-partner"-metoden. Sett deg bak noen som vil gjøre det bra på testen (enten skrytt studerer eller er en mester i faget). Juster deg selv slik at du er på den lengst til venstre eller høyre på ditt sete vendt diagonalt mot hans eller hennes skrivebord, bør dette tillate deg å se over skulderen uten å bevege hodet for mye. Velg aldri en student i midten av klasserommet eller i front da dette gjør det mer sannsynlig at læreren din vil merke at du ser over skulderen sin.
 2. 2
  Prøv "signering-partner"-metoden. Lag et system for å signere med en medstudent i klassen. Dette kommer til å doble din kunnskap om emnet, fordi du kan arbeide sammen for å signere svar på hverandre. På multiple choice eksamener:
  1. Etablere hånd eller fot tappe signaler for A, B, C, D, E og "galt svar." Ved å opprette et signal for "feil svar" du kommer til å øke sannsynligheten for dere begge gjør det bra på testen ved å hjelpe hverandre eliminere feil svar. Også opprette en vokal støy for å få deres oppmerksomhet som ikke er mistenkelig (som en hoste, eller fot springen).
  2. Start med å hoste for å få deres oppmerksomhet.
  3. Bruk fingrene til å gi nummeret på spørsmålet (flash 3 enn en to til med din handsignal spørsmålet "32").
  4. Vente for dem å signalisere sitt svar (trekke sitt øre for "B").
  5. Hvis du trenger hjelp med å bestemme mellom to svar: hoste, gi spørsmålet nummer, og signal for det svaret du mistenker at det kan være.
  6. Han eller hun kan nikke hans eller hennes hode hvis korrekt, hvis det er feil svar han eller hun kan sende "feil svar"-signal (sette opp håret i en hestehale).

  Vanskelig å bevise metoder

  1. 1
   Prøv å få "instruktørens edition" versjon av læreboken. For professorer som bruker pre-laget quizer fra deres "instruktør edition" lærebøker, kjøpe en kopi. Finn den riktige utgaven av boken på nettet og kjøpe den. Før en quiz huske svarene på spørsmålene. Denne metoden er bra for entry level vitenskap, fremmedspråk og / eller historie klasser som trekker sine quizer rett fra boken.
  2. 2
   Prøv å få en "avansert / gammel kopi" av testen. Dette kan gjøres ved å snakke med en gammel student eller ved å snakke med andre studenter som kan ha forbindelser i klassen. Studer rett fra eksamen, eller hvis du har mistanke om at eksamen skal være den samme, studere svarene rett.
  3. 3
   Prøv "comeback senere"-metoden. Hvis du kjenner en professor eller lærer vil la deg komme tilbake for å fullføre en test, målrettet ikke fullfører eksamen og be om å comeback på et senere tidspunkt. Sørg for å huske temaer eller spørsmål, slik at du kan slå opp svarene før du fullfører testen senere.
   • Hevder å være syk, gå på do mot slutten av eksamen før det er slutt, eller tempoet selv sakte. Vær sikker på at professor vil la deg komme tilbake før du bruker denne metoden som du faktisk kunne gjøre verre hvis han / hun ikke la deg fullføre.
  4. 4
   Prøv "ta med blyant"-metoden. Som du slår på eksamen din, hvis professoren er ikke i hennes / hans skrivebord, bruke en blyant du tok opp med deg for å endre eller skrive inn svar fra testen på toppen av haugen. Dette er høy risiko.

  Prøv å ikke juks

  1. 1
   Prøv stapper informasjon siste minutt. Ved å bruke de få minutter før en eksamen skimming over notatene eller studere eksamen, har du en sjanse til å kunne gjøre det bra uten juks.
   • For essays, prøv å huske viktige ord. Vanligvis professorer eller lærere har "stikkord" som de leter etter i et essay. Dette betyr at den egentlig "lo" av Artikkelen er mindre viktig. Hvis du vet emnet eller mulige emner av et essay spørsmål, stappe fire til fem vilkår du kjenner din professor vil være på jakt etter. I stedet for å måtte studere alt, kan du lykkes med mindre anstrengelse.
   • For matematikk eksamener, prøver å pugge formler. Vite en formel kan være kraftigere som tilbringer timer gjør praksis problemer. Hvis du kan skrive ned en formel nok til å huske det, så kan du bruke testen prøver å bruke dem til problemene.
   • For multiple choice eksamen, prøve "chunking" informasjon du vet vil være på testen. Stedet for å memorere en liste over ord, prøve å bryte den til lettere å huske mindre lister. For eksempel, hvis jeg studerer for en historie test, i stedet for å huske "Jefferson, Hamilton, Franklin, Washington, Grant, Lincoln, og Lee" break den opp i "4 av grunnleggerne: Franklin, Washington, Jefferson og Hamilton "og" 3 borgerkrig ledere:. Lee, Lincoln, Grant " Ved å memorere antall menn til et bestemt emne, vil det være lettere å begrense hvem du mangler.

  Advarsler

  • Hvis dette er en delt datamaskin, kan du vurdere å slette nettleserens historikk, slik at du ikke vil bli fanget opp av foreldrene dine.
  • Partnering er alltid bedre enn jukse ark og de er vanskelige å bevise metodene er enda bedre. Samlet mindre bevis det er - jo bedre er det for deg
  • Fusk bærer tunge konsekvensene hvis du blir tatt som kan inkludere en automatisk null på testen, suspensjon eller utvisning. Mange skoler vil selv merke på karakterutskriften viser deg krenket ære koden. I stedet for å lete etter hvordan å jukse på en prøve, prøve å finne tips om å studere til eksamen.
  • Hvis du måtte lure fordi du ikke hadde tid, husk at det er fortsatt verdt å lære innholdet etter testen. Du kan ha kumulative tester etterpå og likevel noen av disse tingene kan virkelig hjelpe deg.
  • For noen store tester, for eksempel GCSEs i Storbritannia eller NAPLAN i Australia, kan du få alle dine testresultater kansellert hvis du er tatt for juks. Det verste sanksjonen er å bli utestengt fra alle eksamen styrene i fem år - noe som betyr at ingen A Nivåer eller universitet.
  • Andre studenter kan mistenke deg juks og informere din lærer.
  • Se hva læreren gjør nå og da dette kan bidra til å hindre deg fra å bli fanget
  • I mange yrker, vil du trenge den kunnskapen du får ved å studere i stedet for juks. Husk, det er ingen juks i operasjonsstuen når du er kirurgen som opererer på pasienten.
  • Ikke skryte om det, kan dette virke innlysende, men det er noe folk gjør, du vet ikke hvem som kunne fortelle læreren
  • Konsekvenser for juks i Junior / vitnemål i Irland inkluderer å bli utestengt fra statlige eksamener i fem år.
  • Vær alltid oppmerksom på hvor læreren er ute, ingen metode for juks er vellykket hvis læreren ser rett på deg mens du holder informasjonen i hånden og er febrilsk å kopiere dem inn på test.
  • Det er alltid en mulighet for å bli tatt. Vær forsiktig.
  • Hvis du kopierer av personen ved siden av deg helle over og hvile på armen din mens du vipper hodet til siden for å sørge for at det ikke er opplagt
  • Vær oppmerksom på mulige konsekvenser, som for eksempel fjerning av nominasjon for National Honors Society, etc. I Singapore er caning en konsekvens.