Wkano

Hvordan kjøpe en diamant basert på lys ytelse


Er du ute etter å kjøpe en vakker diamant? I disse dager er det mye motstridende informasjon der ute. Hva ser en vakker diamant ut? I sannhet, kommer det hele ned til lysytelse. Lyset ytelsen til en diamant forteller deg hvor høy kvalitet det er i forhold til andre edelstener. Her er noen trinn som du kan ta for å sikre at din diamant gir deg mest bling for pengene.

Trinn

Hvordan kjøpe en diamant basert på lys ytelse. Finn en hederlig butikk eller merke som bærer diamanter med lys ytelse informasjon.
Hvordan kjøpe en diamant basert på lys ytelse. Finn en hederlig butikk eller merke som bærer diamanter med lys ytelse informasjon.
 1. 1
  Forstå hva lys er. En diamant har mange forskjellige egenskaper, inkludert farge, klarhet og karat. Den viktigste egenskapen når du kjøper en diamant er dens lys ytelse, noe som gjør en diamant overgå andre i enhver forstand av ordet.
 2. 2
  Sette budsjettet. Alle har et budsjett og det er viktig å forstå hvor du er med pengene dine. Utforske alternativer og se hvilken farge, klarhet og karat størrelsen du vil føle deg mest komfortabel å kjøpe, og deretter fortsette.
 3. 3
  Finn en hederlig butikk eller merke som bærer diamanter med lys ytelse informasjon. Som mer informasjon om diamanter blir tilgjengelig for forbrukerne, flere og flere selskaper ta opp disse spørsmålene direkte. Butikkene er i ferd med å gi sine egne statistikker til kunder for å hjelpe dem å ta beslutninger, finne en forhandler eller butikk som forstår hva lys er og kan forklare hvorfor det er en viktig del av diamant kjøpsprosessen. Dette vil også gjøre det mulig å sammenligne diamanter fra ulike butikker lettere.
 4. 4
  Bruk visuelle scopes å vurdere nivåer av lys ytelse i en diamant. Reflektor-baserte visuelle scopes er en fin måte å teste for kuttet proporsjoner av en diamant. Den FireScope, for eksempel, viser klart du forskjellen mellom en diamant som er dårlig kuttet og en som er kuttet helt uten lyslekkasje. (Husk, vil en diamant med lyslekkasje ikke utføre så vel som en som ikke har noen lyslekkasje.)
 5. 5
  Se etter en verifisering rapporten. Verifisering bør komme fra et uavhengig selskap som kan bekrefte lys prestasjonsnivået av en diamant. Selskaper som Imagem, Gcal og Gemex ta faktiske målinger av lys ytelse under ulike lysforhold. Vær forsiktig med falske rapporter eller selskaper som sitat "light performance" uten bevis av diamant testing. Alltid se etter direkte måling rapporter, og disse gir deg en nøyaktig skildring av et diamanter ytelse.
 6. 6
  Bare undersøke forekomsten av hver rute du vurdere å kjøpe. En diamant som har høy lysytelse vil se mer brilliant, har mer ild, og viser mer scintillation sammenlignet med en lav ytelse diamant. Det er lett som det. Din kunnskap om lys ytelse bør lede deg til den flotteste diamant, og hvis den ikke gjør det, holde utkikk.

Tips

 • Ta vare på diamant og holde den ren for å vise frem sin ytelse.
 • Du kan bruke Internett som et verktøy for å finne forhandlere og diamanter som har høyest lysytelse basert på direkte måling (eksakte tall på ditt lys atferd grade).
 • Utdannede forhandlere er din beste kilde til å finne en stor diamant.
 • Mange forhandlere har i dag nye kutt for sine diamanter for å forbedre sitt lys ytelse. Ikke bli fanget opp med å tenke at en diamant med en "ideell cut" kommer til å være den beste - noen ganger steiner med flere fasetter vil ha en høyere Lysfunksjon klasse.

Advarsler

 • Vær forsiktig med lette resultatrapporter som ikke bruker direkte måling eller ikke gi numeriske tiltak.
 • Ingen rapport eller test kan garantere deg den høyeste ytelsen. Du må bruke flere metoder for undersøkelse - reflektor scopes, rapporter osv.
 • Husk: Hvis det høres for godt til å være sant, er det sannsynligvis det.