Wkano

Hvordan kjøpe et kontor garderobe på et budsjett

Hvis du nettopp landet en kontorjobb, og du allerede har en passende garderobe (eller en ekstra 1870€ liggende rundt for å kjøpe alle nye klær) du er klar. På den annen side, hvis du ser inn i skapet og bare se jeans, t-skjorter, og passer du lånt fra romkameraten din å bære til jobbintervju, har du et problem. Heldigvis kan du raskt sette sammen en grunnleggende kontor garderobe som ikke vil bryte banken din, bare ved hjelp av noen enkle mote tips og ved å handle smart. Nøkkelen er å sette sammen en garderobe som du kan bruke hver uke uten at det er åpenbart at du bare har én uke igjen av klær.

Trinn

Hvordan kjøpe et kontor garderobe på et budsjett. Få større biter (bukser, skjørt og jakker) i nøytrale farger som mix og match.
Hvordan kjøpe et kontor garderobe på et budsjett. Få større biter (bukser, skjørt og jakker) i nøytrale farger som mix og match.
 1. 1
  Få større biter (bukser, skjørt og jakker) i nøytrale farger som mix og match. Nøytrale farger - sort, marineblå, grå, brun (eller taupe eller kamel), fløte, hvit - fungerer best, ettersom de ikke bare blandes med hverandre, har de ikke skiller seg ut, slik at du kan bruke dem gjentatte ganger og ikke gjør det åpenbart at du er iført det samme. (Navy blå er ikke teknisk sett en "nøytral" i henhold til fargelære, men det passer så godt det er effektivt en når det kommer til mote.) Husk at fem velvalgte skjorter kombinert med to par bukser vil gi deg ti kombinasjoner, men to antrekk som ikke går med noe annet vil bare gi deg to kombinasjoner. Her er noen forslag som du kan satse på:
  • : 3-4 jakker, 3-4 par bukser, 5 knapp-front skjorter, fem par kjole sokker, 3-4 slips, to par sko.
  • : 2-4 jakker, 3-4 bunner (bukser eller skjørt), 5 topper (knapp-front skjorter eller ensfargede strikk topper), 2 doble sett (matchende tank og cardigan), 5 par kjole sokker og / eller strømpebukse, 2 par sko (lave hæler, eller leiligheter hvis du ikke kan bruke hæler i det hele tatt).
  • Tenk dresser. Folk ofte anta drakter vil bli dyrere enn å kjøpe skiller, men du får ofte en jakke og bukse / skjørt for mindre penger enn hvis du kjøpte dem separat. Dresser i solide farger eller med subtile mønstre er best for å splitte opp og bruke hver halvdel separat.
  • Sko bør være komfortable og velsittende, helst skinn. Selv om du kjøper dine sko i en bruktbutikk butikk, se etter parene som synes å være knapt slitt, så skoene forme seg til brukerens føtter og foten er forskjellig! Ikke prøv å presse inn et par som ikke passer. Bedre kilder for sko ville være større rabatt skobutikkene eller butikksentre. Ser også for salg rundskriv fra kjøpesentrene i ditt område - ofte gode kjøp kan være hatt. Hvis du vet at du konsekvent kan finne sko i din størrelse som er komfortable, nettbutikker eller nettauksjoner kan være en god ressurs - men gjøre oppmerksom på deres retur politikk og krefter involvert hvis du trenger å gjøre det.
   • Sko til kvinner: Hvis du bare kan starte med ett par sko å gå med alt, velge svart. For det andre paret, velge en farge som vil gå med mer av garderoben din. Hvis du har en god del av de svarte, hvite, grå, blå, rosa og rødt, ville marinen skoene være et godt valg. Hvis du pleier å ha flere jordfarger, som beige, brun, tan, gul, grønn og oransje, se etter tan eller mørk brune sko. Ikke avfeie viktigheten av å unngå svært høye hæler på kontoret - husk, vil du være iført dem i minst syv timer eller mer, og kan ha en jobb som innebærer å komme opp fra pulten og gå til mange steder på kontoret. Sko med hæler over 2 inches høy vil sannsynligvis føle deg svært ubehagelig ved dagens slutt. Nøytral beige slangen fungerer best med alle farge sko - unngå hvitt, mørke "solbrun," veldig skinnende slange, og tights.
   • Sko for menn: Som for menn, er svart fargen til å velge om du bare kan starte med ett par sko. For det andre paret, mørk brun eller oxblood (en mørk burgunder eller rødbrun) anbefales. Navy er vanligvis ikke et alternativ for menn. Dress sko for menn bør være enkel, med fire eller fem hull for blonder og ingen design eller kontrasterende trim som skiller seg ut. Dress loafers eller kjole støvler kan også fungere hvis svært vanlig skinn. Sokker bør være svart eller mørk brun (små mønstre er akseptabelt). Ikke ha arbeid støvler, tursko, eller hvite atletisk sokker til kontoret.
 2. 2
  Få aksent brikker i å koordinere farger. Hvis du holder deg med nøytrale for store ting, vil du ha et bredt spekter av koordinerende farger å velge mellom for skjorter og slips. Unngå å ha for mange nøytrale, og lager opp på solide farger, som tydelige mønstre er mer sannsynlig å skille seg ut (og dermed tillater folk å legge merke til at du er iført det samme igjen) og de er vanskeligere å mikse og matche. Hvis du foretrekker mønstre, se etter undervurdert eller dempet farger, og mindre skala mønstre som ikke vil være dristig og så minneverdig, men vil koordinere med mange av de andre elementene i skapet (eksempel: den svarte og hvite skjørt vist i innledningen kan fungere godt med svart, hvitt, grått og mange andre farger).
 3. 3
  Ser hardt i skapet for noe du kan slå inn på kontoret materiale. Kanskje du har en fin hvit knapp-front som bare trenger stryking, eller et par sko som ville se ut som ny med et lag med polish.
 4. 4
  Spør venner og familie om de har kontor slitasje de bruker ikke at de kan gi deg, eller i det minste låne deg til neste lønnsslipp. Det er noen veldedighetsorganisasjoner i store byer som hjelper lavere inntekt folk kjole for suksess. Å finne dem, søke på nettet eller hvis du er i college, spør din karriere rådgiveren eller kanskje til og med noen i business school.
 5. 5
  Lag en liste over hva du trenger før du går. Du har sannsynligvis en begrenset mengde tid til å handle samt et begrenset budsjett, så begynne med lavest pris butikkene første, men fokuserer bare på hva du sannsynligvis å finne på den slags butikk. Hvis en bestemt type butikk listet nedenfor er ikke i ditt område, hoppe over det heller enn å ta en lang tur (både gass og din tid er dyrt!) Hold deg til handlelisten din, og være nådeløs om kvalitet og brukervennlighet. Hvis det er en vakker jakke som ikke går med noe annet, det er ikke et røverkjøp.
  • (F.eks Goodwill, Frelsesarmeen): Gå til de i finere nabolag, som rike folk kaste bort bedre ting. Se etter jakker, bukser, skjørt, og button-fronter, da disse er mer sannsynlig å dukke opp på bruktbutikk fortsatt i god form. Være klar over hva som er repareres og hva som ikke. (Se tips om reparasjoner). Unngå å kjøpe brukte sko.
  • : Disse har vanligvis bedre ting og mer hjelpsomme ansatte enn sparsommelighet butikker. Se etter de samme slags ting som du gjorde i sparsommelighet butikker. Ring før du drar dit for å finne ut om de har et godt utvalg av kontor slitasje - noen butikker spesialister på det og andre det unngås helt.
  • Rabatt detaljister (Wal-Mart, K-Mart, Target) og Mid-level varehus (Sears, JC Penney): Kjøp din kjole sokker og / eller strømpebukse, muligens dine sko og slips her. Ta en titt på skjorter, se etter maskin-vaskbare naturlig fiber skjorter og topper. Jakker / bukser / skjørt på de lavprisbutikker kan se fint, men de er vanligvis ikke laget for å vare. De mid-level butikkene har som regel store klaring stativer hvor du kan finne god kvalitet ting, men hoppe over overpriced ting i fronten av butikken.
  • Off-pris detaljister (TJ Maxx, Filene kjeller, Marshall): Dette er hvor du finner designer ting som kjøpesentrene ikke kunne selge. Heldigvis ser fjorårets klassiske drakten ganske mye som årets klassiske dress. Dette er ikke billig (regner med å bruke 115€ til 190€ for en dress), men hvis du har vært uheldig på sendingen butikker og klarering rack, er det fortsatt billigere enn å betale full pris på et varehus.
  • Budsjett online markedsplasser (Smashion.com, Fashion Circus): Disse online mote nettsteder har store fasjonable elementer fra folk som ønsker å resirkulere sine skapet. La deres utstøtte være skattene dine! Disse nettstedene er bedre enn sendingen butikker fordi du være miljøvennlig i shopping på nettet OG du hjelpe ut selgerne i at de ikke trenger å dele overskuddet med avsendere.
 6. 6
  Vit at du er ferdig med innkjøpene! Selv om du kanskje har brukt det som synes som en masse penger, vil du ha plukket opp en garderobe som vil vare, og at du kan utvide på enkelt ved å kjøpe flere stykker når du har litt ekstra cash. Ta vare på klærne dine godt, og de vil vise seg å være en god investering i din karriere.

Tips

 • Invester i en god nøytral skokrem og rasping klut eller pensel, eller en alt-i-ett skopuss kit med rasping svamp. Det er billig der ute. Arbeidsgivere og ledere legger merke hvis skoene er slitte eller slitt. Ta vare på garderoben din er en måte å fortelle dem hvor mye du bryr deg om jobben din også. Polering skoene dine hver dag før du går på jobb bør bli en del av den vanlige rutinen (kvinner ofte overse dette, men bør ikke).
 • Måle hvor formell nye kontoret er før du kjøper klær. Noen kontorer har vedtatt en "business casual" standard på kjolen eller i det minste tilfeldige fredager. Se på hva andre har på seg. Det er mulig at arbeidet garderobe kan være en kjole skjorte og khakis eller et skjørt uten slips eller jakke. Hvis dette er tilfelle, har et par jakker og slips som du kan bruke til å kle opp grunnleggende og spare deg den fulle kostnaden for å oppnå eller opprettholde en profesjonell garderobe. Som du blir kjent med jobben, vil du også få vite hvordan det er hensiktsmessig å uttrykke din personlighet i garderoben din, og hvordan det er det ikke.
 • Hvis du oppdager noe galt med et plagg på en dyrere forhandler, spør om de ville vurdere å gi deg noen form for rabatt for det. Hvilken skade kan en liten bit av pruting gjøre?
 • Jakker og blazere vil være mer kostbart enn andre elementer i garderoben din. En svart blazer er en essensiell del av enhver karriere kvinnes garderobe. Se etter en hele sesongen stoff.
 • Hvis du skal bære elementer frem og tilbake til arbeid, bære en koffert. De er en mye mer profesjonell tilbehør enn en håndveske eller gym bag, selv om du har de samme tingene.
 • Mens du bør nøye inspisere brukte klær (de fra sparsommelighet butikker, garasje salg og lignende) for flekker og skader, husk at mange mennesker forkaste profesjonelle garderober for gode grunner også. De kan ha pensjonert, flyttet til en mer uformell jobb, vunnet eller tapt vekt, eller rett og slett bestemte seg for at en vare ikke var deres stil eller tempo.
 • Hvis du bærer en håndveske, velg en som er profesjonell. Grunnleggende svart, grå eller brun kan gjøres for å gå med omtrent alt. Styr klar av høyt farger, travle utskrifter og dingler dekorasjoner som dusker og paljetter. Husk, trenger det ikke å være dyrt å se bra ut.
 • Ikke glem eBay. Du kan få mange gode profesjonelle klær her, pluss at du trenger ikke å løpe rundt nesten like mye - kjøpene kommer til deg. Bestem deg på forhånd nøyaktig hva du ønsker å bruke, skjønt, og faktor i porto, eller det kan bli dyrt raskt.
 • Når jeg prøver på karrieren klær, være spesielt sikker på at den passer deg når du sitter. Det er en god sjanse for at du skal tilbringe mye av tiden din på et skrivebord, og du bør bruke den tiden behagelig, ikke slåss med bukser som klemme når du sitter på en bestemt måte.
 • 1 strøk
 • En T-skjorte
 • 2 bluser
 • Beholde ett eller to profesjonelle antrekk på hånden for formelle anledninger (intervjuer, samlinger, møter med kunder, som vises i retten eller rådhuset), selv om kontoret er tilfeldig eller du ikke arbeider i dag i en innstilling som krever dem. Oppbevar dem i en pustende plagg pose slik at de ikke samler støv. De samme par antrekk kan holde deg gående for et par dager hvis du får en kontorjobb.
 • Reparasjoner: Ved kjøp av brukte klær, antar en liten rip eller rive kan repareres, enten av deg eller billig på en skredder (se etter et renseri som gjør endringer). En frynsete krage eller cuff er ikke billig repareres. Du kan un-pille strikket stoff eller bånd med en barberhøvel, men pillene vil dukke opp igjen. Flekker på sparsommelighet butikken klær er vanligvis permanent - den opprinnelige eieren kunne ikke få flekker ut så de kastet den bort. Hvis du har en fin par sko som ser bra ut, men sålen er utslitt, ta den med til en skomaker - det er ofte rimeligere å erstatte en eneste enn å kjøpe et nytt par sko. Regelmessig utskifting av hæl og tå sparere på bunnen vil bidra til å holde dem fra seg ut.
 • Hold styr på hva antrekk du slitasje, og som du ser i hvert antrekk. Dette vil hjelpe deg å utvide garderoben. En flott online verktøy er My Clothing Kalender (www.myclothingcalendar.com).

Eksempel

Her er en casestudie av en kvinnes garderobe som ble kjøpt for 750€ i Oakland, California (herunder endringer, men ikke inkludert mva):

 • Tenker alltid elementer du har på hånden som kan kombineres med de nye garderobe stykker å utvide ditt arbeid garderobe alternativer. Den søte toppen kan ikke være hensiktsmessig for kontoret, men kan se fint under en svart blazer med et sett av perler.
 • Ikke anta at uformell fredag ​​antrekk er den samme i hvert kontor. Spør sjefen din for spesifikke antrekk eksempler før du kler deg ned for casual fredag. Du kan være bedre å opprettholde ditt vanlige profesjonell kleskode på fredager i flere uker. Ikke bare vil du ser mer profesjonell og skreddersydd, men det vil gi deg en sjanse til å se den uformelle fredag ​​garderoben på dine medarbeidere og få en bedre ide for hva som er og ikke er egnet.
 • 2 jakker
 • 2 topper
 • Skjerf i aksent farger og morsomme mønstre kan spiff opp en stort sett solid farget garderobe, og kan finnes på svært rimelige priser.
 • Skreddersøm er en av de minst kostbare personlige tjenester på markedet i dag. For menn spesielt, har en bruktbutikk passe endres til størrelsen din på en lokal tørr renere gjør stor betydning. For eksempel, hadde denne forfatteren en 450€ Brooks Brothers dress kjøpt for 10€ endret for 45€. En 55€ dress er fortsatt ganske nær til å betale retail, men skikken skreddersøm gjør drakten ekstra fine.
 • Ladies kan likevel oppnå en egnet utseende ved å legge en skreddersydd ser cardigan eller genser jakke til en topp. Dette er en måte å legge til flere lagdeling stykker uten bekostning av en ekstra blazer. Ikke gå for den beskåret stil eller noe for stor. En skreddersydd utseende er best.
 • Skuring dyp rabatt og rydding stativer i din lokale varehus. Du kan være i stand til å finne dress skiller som vil arbeide med nøytrale garderobe stykker. Avklaringen rack er også et utmerket sted å finne kostyme smykker stykker å trekke en nøytral garderobe sammen. Ser også for tidlig fugl salg og ekstra prosentpoeng off skilt for enda mer sparing.
 • 1 par jeans
 • 3 skjørt
 • 3 belter
 • En bukse
 • 4 sko
 • For kvinner, dobbel sett (uten ermer skall og matchende cardigan) er helt akseptabelt i de fleste kontor situasjoner, i stedet for en bluse og jakke. Skallet fra tvilling settet kan bæres under en jakke også. Unngå en som har spaghetti bånd - dine bh stropper bør ikke bli hengende ut på kontoret. Se etter to sett som kan mikse og matche med garderoben din. To doble sett kan gå langt - finne en i en nøytral og den andre i en lysere aksentfarge. Solids fungerer best, men en subtil stripe eller trim på en tvilling sett kan kle opp utseendet. For å spare penger, prøve å finne dobbel sett at du kan hvitvaske for hånd i stedet for rens.
 • Hvis du bor i et område hvor arbeidet ditt garderobe må ha en varighet mer enn en sesong, må du kanskje doble mengden av jakker å kjøpe - kanskje to i et lett stoff og to i tyngre vekt. Eller se etter allsidig "sommer vekt" ull som kan arbeide hele året. Det samme gjelder for slacks eller skjørt - det ville se rart å ha på seg en ull jakke i vinter med en sommerlig bomull skjørt. Start med å kjøpe for sesongen du trenger akkurat nå som du starter jobben, og etter noen paychecks kan du begynne å samle det du trenger for den kommende sesongen. Tenk om helårig slitasje når du kjøper topper å ha under jakker eller gensere.
 • Du vil sannsynligvis nødt til å få tørr-clean-bare jakker, som de gode, holdbare de er vanligvis ull eller polyester. Samme avtale for bukser og skjørt, men det finnes også fine de i kraftig bomull. Kjøp tåler maskinvask skjorter og topper som en) kan du dem til skarphet, noe som gjør dem ser dyrere, og b) å kutte ned på renseri regningen. Du kan også spare penger ved å bruke hjem renseri systemer.
 • En bit av velvalgt smykker kan fremheve en profesjonell garderobe. Det trenger ikke å være dyrt. Dette smykket ble funnet på en bruktbutikk for 5€ og skinnende steinen er trolig et stykke abalone shell. Likevel, legger det en fin bit av gnisten og eleganse. Ikke overdriv det på smykker og tilbehør for kontoret.