Wkano

Hvordan kjøpe og slitasje thong undertøy uten foreldre å vite

Du har tigget, klynket, og ba. Du har lovet å aldri, aldri be om noe igjen hvis du kan bare kjøpe en enkelt Thong. Dine foreldre har standhaftig svarte: "Nei." Det er mange årsaker til at mor eller far kan nekte forespørselen din, men her er hvordan å kjøpe og bære en Thong uten dine foreldre å vite!

Trinn

Hvordan kjøpe og slitasje thong undertøy uten foreldre å vite. Shoppe alene, så du trenger ikke din mor eller far å vite hva du kjøper.
Hvordan kjøpe og slitasje thong undertøy uten foreldre å vite. Shoppe alene, så du trenger ikke din mor eller far å vite hva du kjøper.
 1. 1
  Shoppe alene, så du trenger ikke din mor eller far å vite hva du kjøper.
 2. 2
  Plukk en enkel hvit tanga, uten blonder eller noe som vil stikke ut, fordi da kan du skjule den med den andre hvitt undertøy.
 3. 3
  Betale med kontanter, så kjøpet ikke vil dukke opp på et kredittkort regningen.
 4. 4
  Makulere, rive opp og / eller skylle kvittering, slik at foreldrene dine kan ikke finne den.
 5. 5
  Gjør noen andre klær kjøp separat, og ta vare på kvitteringen for disse foreldre-godkjente elementer. Kommer hjem med massevis av klær og ingen kvittering ser ganske mistenkelig!
 6. 6
  Skjule Thong på bunnen av større bag som inneholder de andre, foreldre-safe klær. Kast posen fra undertøy butikken før du forlater kjøpesenteret.
 7. 7
  Vask finvask når foreldrene ikke er hjemme, slik at de ikke kan se hva som er i vask din. Henge dem på soverommet et sted at de ikke kan se.
 8. 8
  Bruk dem med omhu! Ikke ha dem med lave jeans som viser dem når du bøyer deg over. Bruk dem med shorts eller et lengre skjørt. En kjole er også gyldig.
 9. 9
  Hvis du ønsker en annen stringtruse etter dette, gjentar du disse trinnene.
 10. 10
  Hold hemmelig trygt. Pass på å se på tips og advarsler, de er veldig viktig.

Tips

 • Hvis du bestemmer deg for å bære en Thong, sørg for at du har et sted å gjemme dem i før du kjøper dem! Kanskje under all den andre undertøy ville fungere, men vet også at det i nødstilfelle, kan du sette dem i et tryggere sted.
 • Unngå å fortelle folk om dette. De kan søle til foreldrene dine, eller til og med spredt rykter om at du er provoserende og promiskuøse. Bare de mest betrodde folk kan vite.
 • Prøv ikke å bære thongs når på mensen. Selv om du bruker tamponger, er det ikke en god idé.
 • For å holde thong ruller som du trekker opp, på sideremmene, gni tommelen frem og tilbake (sørg for å litt rocke hoftene) som du trekker dem opp.
 • Når du blir mer komfortabel med remmer, kan du ønsker å oppleve med forskjellige stiler. Så gå til forskjellige butikker for å se stilene de tilbyr.
 • Dersom steder som Victorias Secret er for kostbar for deg, prøv Rue21. De har fine, bomull, en dollar thongs i ryggen, og noen mer sexy enda litt dyrere også, sammen med BH og matchende thongs.
 • Hvis du vil ha en ekte, top-notch Thong, prøv Victorias Secret. Det kan være dyre, men thong erfaring har en bedre sjanse for å bli en god en.
 • Hvis mulig, kjøpe to remmer første gang. Går av din vanlige undertøy størrelse, får man den størrelsen du tror du er, og en i en størrelse større. Størrelser 00-3 er vanligvis små, størrelser 4-7 er vanligvis medium, og størrelsene 8 + er nesten alltid stor. Disse kan variere avhengig av baken (og andre mer upassende ting er) størrelse.
 • Hvis du er eldre (16 +) og allerede kjøpe din egen undertøy, ikke ta noen overdreven skritt for å skjule det. Hvis foreldrene dine finner ut, bare si at du ikke vil ha truse linjer. Hvis du er moden og handle som om det ikke er en big deal foreldrene dine er mindre sannsynlig å tro det er en big deal.
 • Hvis og når folk stiller spørsmål dine grunner for seg en thong, er truse-linjen unnskyldning for ikke alltid veldig troverdig. I stedet kan du si det var en tør, og etter at du har oppfylt sa tør krav, bestemte du deg for å få mer, utelukkende for det faktum at de er faktisk mer komfortable enn vanlige undies (når du er vant til dem).
 • Hvis du bestiller din thongs nettet, registrere en PO Box.
 • Prøv å ha en voksen samtale med foreldrene dine om det - la ut klynking og bedende del. Forklar dine grunner for å ville en, og at du vil betale for det selv og ha den på en ansvarlig måte. Hold stemmen din veldig rolig og sitte oppe tall. Kanskje tilby å gjøre noe i huset, liker rydde opp i rommet eller vaske biler. Folk gå nøtter for den slags modne uttrykk (og det fungerer senere i livet i jobber og relasjoner, også).
 • Hvis du er bekymret for å bli sett på rare for å kjøpe thongs, ta venner. Hvis du ser noen du kjenner og bryr seg om den oppfatning av, late som du gjør narr av dem, hvis du er bekymret for den oppfatning av personen som sjekker deg ut, ha en mer selvsikker venn kjøpe dem. ** Du og vennene dine kan alle kjøpe matchende dem og bære dem på samme dager for å gjøre det mindre vanskelig.
 • Thongs kan se virkelig klebrig hvis ikke utslitt rett. Husk at det kan bare se moden og aggressivt sexy så hvis det er ikke hva du går for å unngå dem.

Advarsler

 • Ikke fortell noen på skolen om iført en stringtruse om du vil at hemmelig helt sikker. Hvis du gjør det, bør gjøre det ene, egentlig tillit-verdig venn. Ikke plukke en på igjen, off-igjen venn som kan fortelle noen om hevn. Og det kunne gå rundt hele skolen, og i noen skoler, er thongs utestengt. Så da du ser på ikke mer thongs før du forlater huset og sinte foreldre, pluss en blåst omdømme.
 • Vask Thong før du bruker det! Andre mennesker kan ha prøvd på tanga i et omkledningsrom, og de ​​kan være skittent.
 • Thongs og alle andre typer undertøy, viser mindre hvis du kjøper dem i en farge som matcher din hudtone.
 • Tømme nettleserens historikk for denne siden og søkesider hvis du søkte på 'thong'. Dine foreldre kan finne det og finne ut hva du driver med. Hvis de er gode med datamaskiner, også tømme nettleserens cache. Merk: Hvis foreldrene dine ville virkelig gå til det beløpet av problemer med å finne ut hva du har gjort, har du mer å snakke med dem om enn iført thongs.
 • Iført NOEN stringtruse med en lett farget, tynt stoff kan la thong å vise gjennom, selv om det er samme farge. Så se i speilet før du bære thongs med noe lyse eller tynne.
 • Husk: det er ikke noe slikt som en idiotsikker plan. Så selv om du følger hvert eneste skritt og bruke tipsene, er det fortsatt en sjanse din dekke vil bli blåst.
 • Vokt dere for å komme i vane med å lyve for foreldrene dine. I denne alderen, holde deres tillit er vanskelig nok. Du er virkelig bedre å ha som moden samtale om å ville Thong, og hvis de fortsatt ikke vil la deg, bare suge den opp og vente et par år til du er 18 år. Ikke være i stand til å stadig gå ut eller gjøre noe gøy inntil da likevel fordi du løy er bare ikke verdt det.

Ting du trenger

 • Penger til å betale for kjøpene
 • En passende undertøy butikken
 • Betrodde venner
 • Et sted å gjemme premien din