Wkano

Hvordan kjøpe sminke på en dagligvareforretning

Makeup er nødvendig for en kvinne, og alle kvinner ønsker det beste av det.Men, alle bør ta i betraktning at kvaliteten på produktene spiller en stor role.That 's hvorfor i denne artikkelen, kan du lese tips å kjøpe den mest hensiktsmessige makeup for deg selv.

Trinn

Hvordan kjøpe sminke på en dagligvareforretning. Finn ut hva du liker.
Hvordan kjøpe sminke på en dagligvareforretning. Finn ut hva du liker.
 1. 1
  Kjenn din ansikt. Før du går shopping for kosmetikk, lære ansiktet - sin form, sine feil, sine beste egenskaper, og dens hudtype. Dette vil hjelpe skjønnheten rådgiver på varehuset introdusere deg for produkter rett for deg.
 2. 2
  Finn ut hva du liker. Tenk på tidligere erfaringer med kosmetiske kjøp og vet hva du likte og mislikte om dem. Dette vil hjelpe deg å beskrive hva du leter etter til skjønnhet rådgiver og holde dem fra å overbevise deg om å like noe du ikke er sikker på at du vil.
 3. 3
  Hold deg innenfor det betyr. Det er OK å ikke kjøpe en 375€ flaske nattkrem eller en 70€ lipgloss. Ikke bli skremt til å kjøpe noe du ikke var forberedt på å følge sin pris. Det er mange flotte hudpleie og farge produkter for budsjettet samvittighet.
 4. 4
  Ikke vær redd for å stille spørsmål. Hvis du ikke vet et produkt formål eller hvordan du skal bruke den, spør. Det er verdiløst å kjøpe noe hvis når du kommer hjem kan du ikke bruke den.
 5. 5
  Prøve det først. Det er sterkt anbefalt (spesielt til de med sensitiv hud) prøve ut et produkt før du kjøper den. Be om en makeover eller en mini-ansiktsbehandling først. Mange tellere be deg om å kjøpe elementer for å motta disse tjenestene, men minst denne måten trenger du ikke å bekymre deg om å ha et problem tilbake det fordi du kan ta en dag før du bruker kjøp og se hvordan du liker det, og hvis det er farge Du kan se hvordan andre liker det. Dette er også en god måte å finne ut hvordan du kan bruke den ved å se det brukt på deg.
 6. 6
  Spør deres returrett, spesielt hvis de ikke lar deg prøve før du kjøper. Det er uakseptabelt for ikke å være i stand til å prøve det første.

Tips

 • Ikke anta at fordi en skjønnhet rådgiver er av en annen rase eller etnisitet at de ikke kan hjelpe deg. En profesjonell kan hjelpe personer som ikke uansett deres rase eller hudtype.
 • Spør skjønnhet rådgiver hvis de vet hvordan du bruker sminke. Dette høres kanskje gal, men det er visse varehus som ikke krever sine ansatte til selv vet hvordan å sette på leppestift før du arbeider sine kosmetiske tellere. Dette er ikke den personen du ønsker å hjelpe deg.
 • Hvis du leter etter en ny foundation, prøv den på og deretter gå utenfor for å se hvordan det ser ut i dagslys.
 • Noen stater krever at du er en lisensiert skjønnhetsekspert å bruke make-up. Være kunnskapsrik og sjekke med staten!

Advarsler

 • Hvis din skjønnhet rådgiver makeup og / eller hud er ikke flatterende for deg, han / hun sannsynligvis ikke vil være i stand til å gi deg råd som er nødvendig. Gå til noen andre.
 • Igjen, de ta varene tilbake. De bare får betale tilbake på sine dårlig kommisjon.