Wkano

Hvordan kle emo for skolen uten å overdrive

Har noen av dere noen gang sett en scene eller emo gutt og ønsket å kle sånn til skolen, men hadde ingen anelse om hvor du skal få ting og hva du skal få, vil denne artikkelen fortelle deg hvor du skal få ting og hvordan du kan fortelle hva som er scene / emo.

Trinn

Hvordan kle emo for skolen uten å overdrive. Sett gel på baksiden av håret ditt.
Hvordan kle emo for skolen uten å overdrive. Sett gel på baksiden av håret ditt.
 1. 1
  Bukser. Ok første off er å gå til en skateshop / walmart / kohls / JC Penny / etc. og kjøpe noen skinny jeans, se til du finner noen som passer fint, men er ikke ekstremt stramt, er bukser som er for stramt anbefales for når den ikke er på skolen, spesielt fordi når du endrer for PE eller Gym det vil ta deg lenger enn alle andre, men hvis det ikke betyr noe for deg, kan du gå til et hett tema, og finne noen indie fit jeans. (stinger, uhøflig, og slade er ikke anbefalt for skolen fordi Rude og Stinger er for stramme, og vil ta lengre tid i gym, og slade bare ikke gå bra med emo / scene utseende.)
 2. 2
  Tilbehør. Gå til Hot Topic og kjøpe et skjerf eller en klut (pledd og flanell ekstremt scene!), Må hver scene / emo kid tilbehør, hvis du ikke kan finne en Hot Topic, gå til en butikk som evig 21 eller Urban Outfitters og kjøpe en skjerf (eller en klut), piggdekk belte, arm warmers for emo utseende. Solbriller som er bra for scene og emo kids er Shutter Shades, altfor store briller, og bare klare og retro briller som du ser ganske mye overalt. Også bull-horn er bra for emo look.NOTE: for gutta må du kanskje kjøpe jenter arm warmers, som de fleste hansker for gutta er fingerløse eller normal, men hvis du ikke finner arm warmers, bare ta noen fingerløse hansker.
 3. 3
  Hatter og luer. Hatter og luer er også akseptabelt, men for emo / scene titt få en lue med følgende: Navn på et band du liker. ikke en tilfeldig band / artist, tegneseriefigur (Domo-kun, TMNS, Spiderman etc.), Muppets ansikter (Kermit the frog, Elmo, Cookie Monster) hvis du ikke kan finne en av disse, bare kjøpe en lue med en vanlig farge på den og sette noen patcher eller pinner på den.
 4. 4
  Skjorter. Skjorter bør være noen grafisk design eller nyhet tees, bandet skjorter er også majorly scene / emo. Hvis du ikke kan finne noen gode skjorter for emo / scene look gå til en bruktbutikk i ditt område og se etter noen skjorter som ser emo / scene. Noen gode emo / scene band for skjorter er Brokencyde, Hollywood Undead, Alesana, Medic Droid, Jeffree Star, My Chemical Romance, Blood on the Dancefloor, AFI, fra første til siste, og Linkin Park
 5. 5
  Hair. Hår er et must for den emo og scene utseende, fordi en av de mest stereotype ting om emo kids er at de alltid har farget svart hår. Farge håret svart eller mørk brun og kanskje legge til noen neon farger som turkis, rosa, grønt, etc. hvis foreldrene dine ikke vil la deg sette ekstra neonfarger i håret ditt, gå til Sally eller et sted som selger utvidelser og sette dem i. Ja folkens du kan bære extensions, hvis du ikke finner fargede extensions bare kjøpe vanlig seg og fargestoff utvidelser. Også for en emo frisyre vokse smell ut og gå til en stylist og be om en omvendt mulle eller en tellum som noen kaller det, og skjær dem har ryggen til 1 cm, slik at du kan pigge ryggen. Også kutte dem har toppen av ryggen slik at du kan erte håret opp i ryggen. Som for å gjøre håret ditt på en jevnlig basis bare
 6. 6
  Sett gel på baksiden av håret ditt
 7. 7
  Spike det opp med fingrene
 8. 8
  Legg hårspray
 9. 9
  Få et håndkle og legg den over håret og gni den rundt og trekk den av etter å gni det rundt håret ditt i 30 sekunder eller et minutt. Dette vil spare deg bryet med å erte håret som noe av håret vil gå opp
 10. 10
  Bare gre luggen fremover og tada! scene hår
 11. 11
  Jackets. Som for jakker, er enhver jakke med tynne ermene bra.
 12. 12
  Sko. Sko anbefalt er Converse, Vans, Circa eller eventuelle skate sko. (Jeg vet at converse ikke skate sko, bare vet at Converse er ikke skate-sko, men Varebiler og Circa er.)
 13. 13
  Bag / ryggsekk. Selvfølgelig, du er dressing for skolen, så du vil trenge en ryggsekk. En enkel messenger bag med pinner og patcher på det vil gjøre. I tillegg vil en normal ryggsekk med Skulls, brikker, eller neonfarger. Men en ryggsekk som ikke er helt preppy vil gjøre.
 14. 14
  Lær å ta episke emo bilder. Lær å ta bilder slik at du kan sette dem på myspace
 15. 15
  Holdning. De fleste emo barna har et rykte for å være Introspective, exanimate, sjenert, etc. Ikke følg noen stereotypier, men å være innadvendt er et pluss utenfor av å være emo, så hjelper det deg å realisere ting du kanskje aldri har tenkt uten å tenke inn i din egen sinnet. Også være gjennomtenkt, gå til rolige steder og bare lytte til lydene av naturen, og verdsette skjønnheten av jorden.

Tips

 • Frisyrer er alt om individualitet, lage dine egne frisyrer, være kreativ.
 • Når folk spør om du er emo bare rett og slett svare "Nei" med et snev av en latter, og fortsette å gå. Dette vil gjøre dem tror du er emo, spesielt fordi du avkrefte det.
 • Også eyeliner er bra for gutta også.
 • Jeg glemte å nevne at med skinnies, rød, turkis, blå, grønn, lilla, osv. twill bukser er perfekt. Guys, for å finne disse du kan ha til å bare kjøpe en god montering to jentas bukser, så det er vanskeligere å finne disse for gutta. Du vil føles rart i starten, men når du ser hvor stor du ser i dem, vil det ikke saken.
 • Plaid og flanell er også dine venner.
 • Bære mye av neonfarger, de er dine venner.

Advarsler

 • Folk vil hate deg og kaller deg navn som Fag, Homo, Girl, Queer, osv. Når de ringer deg dette, bare skuldertrekning, og av og til snu fuglen nonchalant (hvis du ikke vet hva det betyr at det betyr vende dem av med en normal holdning, ikke med sinne eller tristhet, eller hva, bare DGAF)
 • Ikke kutt deg selv! For Guds skyld, er at den mest stereotype ting for emos er at de kuttet, og hvis dine foreldre / foresatte / skole / politi føler behov for det, kan de sette deg på et mentalsykehus for selvmordsforsøk. Hvis du føler deg deprimert snakke med noen du kjenner og stoler på.

Ting du trenger

 • Erting kam
 • God sans for mote
 • Viljen til å bruke eyeliner som en fyr
 • Mall
 • Hot Topic
 • Eyeliner
 • Eyeshadow
 • Å vite hvordan du gjør øyesminke
 • Rettetang
 • Ca 250 $ (jeg kan ta feil) hvis du ikke har noe av dette allerede
 • Foreldre som er forståelse
 • Evnen til å granske
 • Å ikke om hva andre synes om deg.