Wkano

Hvordan kle european

Europeerne synes å være kjent for sine stor stil, og med god grunn! De har en tendens til å kle seg i oppskalere, stilig drakt. Enten du skal til Europa på en tur, eller du ønsker å innlemme europeisk stil i livet i Europa, her er hvordan du gjør det!

Trinn

Hvordan kle european. Det viktigste er å bruke klær som passer godt.
Hvordan kle european. Det viktigste er å bruke klær som passer godt.
 1. 1
  Det viktigste er å bruke klær som passer godt. Ingen ser bra ut i bukser som er for lange (eller for lavt), skjorter som er for stor eller for liten, eller kjoler som er for utringet. Se opp for kjoler, skjørt og shorts som er for korte (bruk "det må være minst 4 inches lavere enn din skrittet"-regelen). Uansett hva du gjør, sørg for at klærne passer fint. Du ønsker kanskje å være en størrelse 4, men hvis du er faktisk en størrelse 6, vil en størrelse 4 gjøre at du ser ut som en størrelse 8.
 2. 2
  Bottoms: Det er en myte at europeerne ikke olabukser. De gjør. Bare sørg for at hvis du olabukser, de er ikke for stramt (eller løs!), At de ikke har hull eller flenger og at de er en mørkere enn lysere vask farge. Såvidt bukser, holde seg borte for khakis (en død europeiske gi bort!). Slitasje slacks eller corduroys som er mørk blå, grå eller svart. Når du velger bukser, ikke velger dem i en fakkel stil. Aldri gå bredere i beinet som boot cut. Ideelt sett, hold deg til mer straight leg, slanke cut bukser. Hvis du er en dame, er skjørt og kjoler sterkt anbefalt. Nøytrale farger skjørt med en fin topp eller bluse er alltid trygt. Kjoler som ikke er altfor farget, pledd, kort eller low cut er velkommen også. Som for shorts, trenger du ikke se dem så mye i Europa som i Europa, selv om de er akseptable. Hvis du velger å bruke shorts, igjen sørge for at de ikke dratt og sørge for at de ikke er super kort. Mer populær enn shorts, blir beskåret bukser. Hvis du ikke vet hva de er, det er greit: ta et par skinny jeans (de må være tynn!), Rull dem opp med en fold ca 4 inches og der du går.
 3. 3
  Topper: T skjorter er også en gi bort av å være europeisk (Som er skjorter med logoer, spesielt hvis de er på engelsk!) I Europa, bluser, krage herreskjorter, vel kutte blusen, en linje skjorter og ikke-posete. gensere / jakker er populære. Prøv å holde seg borte fra sweatshirts også. Unngå ekstremt lyse farger eller pasteller på alle kostnader. Det er ikke å si at du må bære alle svart og blå! Bare prøv å holde seg til den klassiske, mørke eller midt skygge lilla, blått, grønt, brunt, grått, rødt etc. Cardigans er veldig, veldig populær og ser flott ut sammen med en camisole eller ren skjorte under.
 4. 4
  Sko: Ingenting roper "europeisk" mer enn klumpete joggesko. Det er greit å bruke joggesko, men prøv å bruke slanke, lette seg som Pumas, for eksempel. Også, hvis du virkelig ønsker å se europeiske, gå for mørkere (i stedet for hvitt) joggesko. Bedre ennå, slitasje Birkenstocks (populært, spesielt i Tyskland), sandaler, leiligheter, semi-formelle sko, loafers, Mary Jane typen sko, lave pumper (for forretninger eller formelle innstillinger) eller oxfords. Ikke ha flip flops, folk i Europa sjelden bære dem (bortsett fra kanskje ved bassenget). Igjen, unngå joggesko (annet enn lette, slanke seg). Unngå fjellsko med mindre du er på tur. Generell tommelfingerregel, jo lettere blir den bedre.
 5. 5
  Tilbehør: Classy er nøkkelen. Unngå noe eksternt glorete, store, falske eller tacky på alle kostnader. Målet for lav profil tilbehør som utfyller dine antrekk. Prøv å holde deg til undervurdert stykker. Annet enn det, skjerf, delikate hatter, halskjeder og andre smykker er fine. Hvis du reiser, ikke handlekurven rundt en stor eller turist stil ryggsekk. Bære en side bag, LeSportsac bag, veske, skinn ransel eller noe slikt.
 6. 6
  Renslighet er viktig. Uansett hva du har på deg, holde pent og ryddig. Børst håret og tenner, vaske håret minst to ganger per uke, får hår kutt minst to ganger per år, ikke la håret falle eller floppen i ansiktet. Dette er ikke å si at europeerne alle ha håret i trange boller (selv om mange gjør det!), Men holde stilen ryddig og ut av veien. Prøv pannebånd, boller, fletter, Bobby pins, klipp etc. Hold neglene av en pen lengde. Vask deg ansikt, bruk rene, rynke gratis klær, og hvis du farge håret, holde opp med det.
 7. 7
  Europeere er mer formell generelt enn europeere er. De er respektfull og beskjedne og deres antrekk sier at de bryr seg om seg selv og sine omgivelser. De prøver å holde seg til klassiske, elegante farger og stiler.

Tips

 • Shopping på de riktige butikkene er en god start. Prøv H & M, J. mannskap, Kohls, Ann Taylor Loft, Herre og Taylor, Zara, United Colors of Benetton, Macys, Nordstrom, Banana Republic og Guess.
 • Hvis du trenger hjelp til å få noe til å passe, er det en god idé å gå til en skredder eller syerske. Tailors er faktisk ikke så veldig dyrt, og de vil gjøre en stor forskjell.
 • Husk at stiler varierer over hele Europa. Starte med det grunnleggende som de er beskrevet i denne artikkelen, og deretter se på menneskene rundt deg. Hvis du bor et sted i lengre tid, prøver å kjøpe noen elementer fra lokale butikker som er typisk for de stilene du se og beundre i det aktuelle sted. På den måten kan du tilpasse din garderobe til den delen av Europa du befinner deg i.

Ting du trenger

 • Noen fin, mørk eller nøytral slank cut bukser / jeans.
 • Shorts som ikke er rippet og ikke for kort.
 • Vel kutte bluser eller andre skjorter.
 • Et par knelange, nøytrale farger skjørt.
 • Et par hyggelig, ikke for kort, farge eller delikate print kjoler.
 • Noen undervurdert, ikke glorete tilbehør.
 • Lette, stilige sko (se skoen seksjon)