Wkano

Hvordan kle goth for en uformell fest

Bortsett fra, mote er en stor del av subkulturen. er kjent, (og noen ganger hatet) for deres fantastiske,, over toppen eller rett og slett "uvanlige" og deres evne til å skille seg ut for å fullføre fremmede med bare sine valg. over toppen eller i en oppsiktsvekkende måte er flott, men kan være ekstremt irriterende å opprettholde hvis du bare ønsker å gå til butikken rundt hjørnet med noen. Men hvis du ønsker å holde opp uten sprengning en blodåre på samme tid, så få panikk ikke mer. Dette er din ultimate guide for dressing " tilfeldig "for goterne.

Trinn

Hvordan kle goth for en uformell fest. Få kledd i alle dine indre lag med klær.
Hvordan kle goth for en uformell fest. Få kledd i alle dine indre lag med klær.
 1. 1
  Få kledd i alle dine indre lag med klær. Dette betyr behagelig undertøy, et trinn over det du ville rundt i. eller slange er bra, hvis du vil. Hvis du er iført en low cut finne en god singlet / stram skjorte å ha under den i en kontrastfarge eller matchende farge til å legge mer stil.
 2. 2
  Tenk på hva du ønsker å ha på bena. Bondage bukser er greit for hyggelig vær, men hvis det er svært bør du laget noe under hvis det er metalldeler som berøres, da dette kan bli en ubehagelig følelse etter en tid. Imidlertid ville enklere alternativer inkluderer et enkelt i en god farge, eller en hvilken som helst annen, komfortabel og fortsatt er attraktiv bukser.
 3. 3
  Se gjennom din tee skjorte kolleksjon. Plukk en bandet tee for noe som ikke er helt kjøpesenter goth-for eksempel, kan du bære din E Nomine tee stedet for-eller over-din HIM skjorte. Eller gå litt mer "mainstream vennlig" med The Cure eller Nine Inch Nails. Hvis du velger en bestemt karakter tee eller tegneseriefigur, kan det være lurt å velge en stor farge fra bildet og bruke det med tilbehøret. For eksempel kan en GIR tee garanterer dine forferdelige syre grønne øredobber. Ved å sammenholde / eller kontrasterende dine og tilbehør, kan du trekke sammen et enkelt utseende å gjøre den mer unik.
 4. 4
  Legg eventuelt tilbehør, som for eksempel arm / ben pulsvarmere,, emblemer, etc. Hvis du ønsker å se slående, men ikke helt overdriv, da accessorizing er en god idé.
 5. 5
  Gjør håret. En enkel stil som en hestehale eller venstre løs kan fungere, men hvis du er iført en ganske "stille" så vil du kanskje å spille det opp med din låser. I alle fall, pensel, glatt / / rette og deretter fele rundt med den. Jenter kan være lurt å legge noen hårspenner / buer / brikker for å gå med antrekket sitt og legge til noen ekstra flair.
 6. 6
  Gjør din makeup riktig (se relaterte Googles). Vær forsiktig med finjustering dette trinnet - iført en nedtone antrekk og opprørende makeup faktisk ikke ser så attraktiv. For eksempel, hvis du bare iført et skjørt og bandet tee, deretter powdering ditt ansikt hvit og bruke ringer av og sjokkerende øyenskygge kan bare gjøre deg som et barn som lekte rundt med magi markører. Vurdere forholdene i antrekket ditt og bruke din makeup tilsvarende. Det grunnleggende, men kan omfatte:
  • Noen enkel jobb - hvis du går for svært uformell, så bare en enkel blyant fôr bør gjøre. Hvis du ønsker å spille det opp litt, prøv med en mørkere / tykkere søknad.
  • /. En enkel skyggen av subtile leppestift eller gloss bør gjøre.
  • Foundation / concealer er valgfritt, hvis du er for tiden lider av en " dårlig hud "dag, for å dekke / glatte over eventuelle urenheter. Men hvit foundation er kanskje ikke den beste ideen for casual look, som du kan se dumt overdrevet.
  • Du kan også være lurt å male neglene - en enkel farge, som svart, eller bør gjøre for en grunnleggende antrekk, men for noe som trenger litt ekstra teft, kan du gjøre flere farger eller praktisere dine nail art ferdigheter.
 7. 7
  Fullføre antrekket med fottøy. Boots er flott, men du kan ganske mye slitasje noe behagelig. Sørg for at det går med antrekket ditt og ser ikke malplassert.

Tips

 • Bekymre deg for om du ser "Goth" eller ikke er rett og slett dum, som enhver sann Goth vet at du kan bære jeans en og fortsatt være en del av subkulturen. Til tross for de ulike posers sprer stereotypier og usannheter om gotisk stil, er kulturen også om, kunst og personlighet, snarere enn bare iført klær som gjør at du ser "Goth". Faktisk, kan andre goterne vurdere deg mer en hvis du med vilje kler "Goth" hvert minutt av dagen. Hvis omkledning gjør deg lykkelig så er det greit, men hvis du bare bekymret for å opprettholde ryktet ditt så du bør slutte å være så. Mange gamle skolen goterne bare bruke uformelle hverdagslige klær.
 • Med våte negler eller spesielt klebrig lip makeup, løper du risikoen for liming håret til ansiktet ditt. Vær forsiktig.
 • Ikke ha noe ubehagelig som vil ha deg fikle rundt hvert femte sekund. Forseggjort antrekk bør lagres for større anledninger, som å gå til klubber eller andre spesielle arrangementer.
 • Vær nøye med å ikke over lag i løpet av en varm eller en varm vinter. Husk at hvis du er iført veldig mørke farger, sjansene er du vil overopphetes.
 • Hvis du prøver å ned tone sminken noen, er et forslag en mørk nyanse av og litt mindre eyeliner, hvis mulig.

Advarsler

 • Hvis folk stirrer, ikke ta det for mye å hjerte, de er bare ute fordi du kan virke forskjellig på dem. Husk det er en god ting.
  • Ikke la frykten for blikket stoppe deg fra å gå ut og leve ditt eget liv i din egen stil.
 • Mange har festet et negativt stigma til i alle sine fasetter-hvis du møter dem, bare stirre ut som de vokser et tredje øye.
 • Sørg for å ikke forkynne om individualitet og klage om hvordan folk gjør narr av deg, og gå deretter le av noen emo. Du ville bare være å behandle dem hvordan du blir behandlet, og ettersom du ikke ønsker å bli behandlet på den måten, ikke gjør det, fordi du er nødt til å "behandle andre hvordan du ønsker å bli behandlet." Det er en gylden regel.