Wkano

Hvordan kle kjønnsnøytral

Hvis du går for en guttejente eller androgyne utseende, eller du er bare ute etter en måte å unngå mistanke når du henger ut, er det vanligvis mye lettere å kle for ingen bestemt kjønn. Slik gjør du:

Trinn

Hvordan kle kjønnsnøytral. Velg hva du vil gjøre med håret ditt.
Hvordan kle kjønnsnøytral. Velg hva du vil gjøre med håret ditt.
 1. 1
  Velg hva du vil gjøre med håret ditt. Hvis du er en jente med langt hår som du nekter å kutte, enten trekke det inn i en veldig rotete hestehale eller. Du kan også rette det, lage en mindre hestehale i ryggen, eller bære det ned, men rotete. Kort hår kan stå som den er, eller en bob kan bli søl opp og dratt inn i en annen hestehale.
 2. 2
  Valg av 'makeup'. Jenter bør gjelde minimum sminke (eller ingen), men gutter kan bruke spisepinner eller lignende.
 3. 3
  Vask ansiktet, og bruke alle akne utstyret du har, hvis huden din er tilbøyelige til å bryte ut. Glatt hud vil vanligvis gjøre deg se eldre eller litt mer feminin.
 4. 4
  Jenter bør investere i en strammere sports-BH, for ikke å fremheve brystene, men til dem. En perm av den typen laget for trans menn er enda bedre, men kommer med noen helserisiko og kan være en ganske drastisk skritt hvis du ikke vil ha en helt flat brystet. Gutter kan selvsagt hoppe over dette trinnet.
 5. 5
  Bruk en baggy tee skjorte. En baggy tee skjorte i en ambient design (f.eks et sort bånd tee skjorte i forhold til en lys blå 'N Sync Babydoll) er god, og arm-pulsvarmere eller fishnet ermer i mørke farger er gode hvis de passer til resten av antrekket ditt.
 6. 6
  Få en "kone-beater. En undertrøye (beater-stil) er nyttig for skjorter som viser navlen.
 7. 7
  Få noen løse bukser, de er 'de rigeur'. Løse jeans, bondage bukser, eller smigrende slacks er nødvendig. Hvis du har jentas cut jeans allerede, føler seg fri til å bære dem. Igjen, er svart, brun, marine og mørk-vasket jeans foretrakk å lyse rosa og blues.
 8. 8
  Bruk kvadrat-toed støvler, nøytral-tonet skateboarding sko eller å passe antrekket. Du kan vanligvis finne noe mindre maskulin / feminin i ditt eget klesskap.
 9. 9
  Bruk lommer i stedet for en veske. Det ville heve noen øyenbryn når en guttens mobiltelefon ringer, og han trekker det ut av en søt sort Coach knockoff. Et godt alternativ er en stor, nøytral-farget messenger bag.

Tips

 • Hvis du føler at du trenger å endre stemmen din, ikke bruk ditt høyeste, lykkeligste stemme - bruk en litt mykere og røffere tone.
 • Prøv shopping i guttens delen. Bære en skjorte under en åpen polo skjorte som det hjelper til å skjule brystet. Pluss det ser bra ut.
 • Hvis du ikke kan gå uten et tilbehør, prøv Snap Bands. De kommer i mange nøytrale utskrifter og mønstre.
 • Hvis du skal ut clubbing eller et sted med dempet belysning og en mer Emo atmosfære, gjerne kake på mascara og eyeliner.
 • Frotté armbånd er en jente ting. Ikke ha det.

Advarsler

 • Hvis du blir mobbet eller trakassert, ikke forbli tause. Snakk med noen som du stoler på, enten det er på skolen eller hjemme. Ikke la noen gjør at du føler deg mindreverdig for å være slik du er og dressing annerledes. Vær deg selv og være stolt.
 • Flørte med hvem du vil, men vær forsiktig. Noen mennesker reagerer ikke godt å bli villedet om kjønnet på deres nye følgesvenn.
 • Husk, til en viss grad du er cross-dressing. Ikke bli for vill eller for støtende rundt mennesker som du ikke kjenner.
 • Ikke gå med trange bukser eller tettsittende jeans.