Wkano

Hvordan kle nerdete eller preppy (for jenter)

Denne artikkelen er for jenter som liker den / nerdete utseende, men som ikke er helt nerdete... dette ser er 'soft-nerd ".

Trinn

Hvordan kle nerdete eller preppy (for jenter). Dette ser handler om dressing frisk, ren, klassisk og litt nerdete.
Hvordan kle nerdete eller preppy (for jenter). Dette ser handler om dressing frisk, ren, klassisk og litt nerdete.
 1. 1
  Dette ser handler om dressing frisk, ren, klassisk og litt nerdete. For virkelig å lykkes på dette utseendet du trenger å tone ned noen svært sexy klær og lagre dem for natten - dette gjør din sexy klær ser varmere og mer effektive i forhold til hverdags preppy / nerd utseende
 2. 2
  Investere i noen grunnleggende om denne looken. Kjøp noen klassiske pologensere i din favoritt farger. Gå for en lengre lengde på dem som tradisjonelle "firkantede" de ser litt for sporty. Også kjøpe noen mørke, uniform vask jeans, tror marine eller svart, i en boot cut, rett eller skinny leg. Husk å endre dette til formen din.
 3. 3
  Gensere og jakker er en god ide også, men ikke ha dem for lenge eller du randen på å se ut som en bestemor. Strikkede mini kjoler med mørke ugjennomsiktig tights gjøre en veldig god titt for vinteren. Man-stil skjorter og tradisjonelle damer skjorter ser kult med denims og - slitasje dem kneppet høy. Peter Pan krage er en utmerket og mer feminin versjon av en tradisjonell polo skjorte.
 4. 4
  Skreddersydd shorts (de kan være korte shorts!) Ser virkelig bra i sommermånedene, men ikke slå dem med høye hæler! Du kan bære dem med Keds-stil pumper, trenere eller en preppy espadrille wedge sko.
 5. 5
  På dette notatet fottøy bør bestå av søte pumper... de fleste pumper er søt så du kan være eventyrlystne med farger. Lav profil trenere som Keds, enkel Nikes, Adidas eller øko-sniker se bra ut.
 6. 6
  Unngå issørpe slagord t-skjorter, men kjøpe et par søte tegnefilm og branded t-skjorter jeg. E. Coca cola, superman etc.
 7. 7
  En løst montert mannish blazer eller en beskåret tan / svart semsket eller skinn jakke ser ganske edgy nerd.

Tips

 • Du kan bruke hvilken som helst farge du vil, men prøv og styre klar av ekkel super neon lyse klær. Det går av moten raskt og hvis du fortsatt føler behov for å bruke det spare det for natten.
 • Plast smykker utfyller dette ser spesielt, men ikke se gjennom så dette ser super billig. Tenk på hard plast ringer skåret i rose figurer eller kremet og marinen plast perler. Unngå perler på alle kostnader fordi de ser for moderlig og posh... Du ønsker ikke å se for høy vedlikehold.
 • Alle klærne her er moderne tar på klassikere med lav profil, men søt dressing til tider. Unngå sjarmerende og lady-like blomstermønstre, tar det hele moderne edge av ting.
 • Jenter som liker sine håndvesker kan fortsatt bruke dem, men la de store stygge ryggsekker og messenger poser i hjemmet please (Ja, jeg vet de er et fast innslag i en tradisjonell nerder garderobe, men de tar hele snev av beskjeden sexiness bort fra utseendet!)

Advarsler

 • Unngå falsk brunfarge som pesten med mindre du tan naturlig. Hold glitrar og bronzers for natten.
 • Det er viktig å huske at dette ser ikke oversette altfor godt inn i partier eller natten. Grøft det for disse anledningene.
 • Ikke drukne ut noen hint av sexy... Utseendet er relativt beskjeden, men ikke achingly søt og søt. Ta en titt på kanten moderne dressing.
 • Ikke puss på syv forskjellige nyanser av øyenskygge... Hold deg til støvfrie ren, ren hud, hvis du allerede har det som er flott, men hvis du ikke bruker en foundation som matcher din hudtone nøyaktig. En svart / brun / marine / mørk lilla / mørk grønn flytende eyeliner feide over de øverste vippene ser super frisk og sexy med en glatt av lip stain eller glans.