Wkano

Hvordan kle punk på en katolsk skole

Hvis du er sant, men foreldrene dine at du sender til en katolsk skole som du ikke ønsker å gå til, her er en guide for å skille seg ut og ikke helt samsvarer. Selvfølgelig hvis avvik fikk du satt der, som et alternativ, så kan du fortsatt eksperimentere med stilen din, og du kan få en god utdannelse - hvis du vise dine ferdigheter. Prøv å ha det moro uten alvorlige problemer ved ikke å være veldig opprørsk: ikke mener, uhøflig eller altfor opplagt.

Trinn

Hvordan kle punk på en katolsk skole. Vær kreativ, ikke dårlig mot andre mennesker.
Hvordan kle punk på en katolsk skole. Vær kreativ, ikke dårlig mot andre mennesker.
 1. 1
  Vær kreativ, ikke dårlig mot andre mennesker. Punk klær er liksom om å være rotete eller ukoordinert, dressing slik du vil, går mot mainstream stiler... men du kan velge å være mer moderat og ikke over toppen hvis du vil ha litt fred og ro.
 2. 2
  Innse at håret er et stort problem på katolsk skole, fordi de sier ingen ekstreme frisyrer eller farger.
  • Hvis du går på skole med en ny frisyre som en mohawk, vil du se hva de mener. Hvis de forteller deg å "selv" det, eller barbere det bort, men gjør du ikke, så du kan bli suspendert.
  • Hvis du er en jente, ekstremt kort hår eller et skallet hode er ekstrem, men det kan være lite de vil gjøre annet enn å kreve et hodeplagg, fordi du har så lite hår.
  • Også hvis du ønsker å farge håret ekstrem, uten å være ikke-reversibel, farge det en lys "naturlige" farger som rød, bleike det blondt eller farge det en veldig mørk naturlig farge eller sort.
 3. 3
  Male neglene mørke med lyse tips, eller i noen forskjellige farger.
 4. 4
  Dekorere bok bag med patcher, nøkkelringer, og pinner om din favoritt ting.
 5. 5
  Bruk så mange tilbehør som du er tillatt. Gjør alt du kan for å uniform å gjøre det interessant. Hvis du har et valg mellom bukser og skjørt, bestemme hvilken du liker og justere lengden og over-størrelse. Sett sikkerhetsnåler på. Brette opp ermene. Bytt til noe kontrasterende skolissene. Slitasje svært mørke eller lyse leggings, og hvis du vil, "kjøre" dem for å se hvordan det vil bli akseptert.

Tips

 • Hvis du får en rimelig utdannelse samtidig som en litt ekstrem, er ikke alt tapt. Sette mål for utdanningen din.
 • Bare gå med en buzzcut hvis håret er et problem. 1/4 tommer eller mindre ville være rett, som ekte punkere ikke har råd til å gå til salongen for noe forseggjort og fremdeles ville ikke hvis de hadde penger. Den punk livsstil ikke har råd tid for å opprettholde frisyrer uansett.
 • Ikke gjør det for oppmerksomhet. Du vil bare angre på det om noen år hvis du er faktisk ikke "punk" og ned for show og knebøy.
 • Kopiering ikke tillatt. Tar stolthet i originalitet.
 • Hvis du får problemer med din skole: akseptere sin dom - selv om du ikke ønsker å være på den skolen, er dine foreldre betaler.
 • Samarbeide og lytte høflig til lærerne, når de forteller deg ting som: ". Denne stilen vil ikke slå ut til din fordel i den virkelige eller arbeid verden"

Advarsler

 • Haters gonna hate
 • Ekte punkere kan ikke vurdere deg punk når du går til privat, katolsk skole. Bevise dem feil. Hvis de truer med å slå deg opp, prøv å motstå uten å få deg inn i alvorlig trøbbel.
 • Skolen kan tvinge deg til å endre håret ellers utvise deg, og du ville ikke ønsker at ville du?
 • Ikke vær bare altfor sint og opprørsk: det er ikke mye moro. Ikke gå mot dine egne mål som er for god, hvis du oppfyller, vil du bli kalt en sellout, poser punk, men gjør hva som fungerer best for deg i det lange løp - for dine mål og å komme sammen med familien.