Wkano

Hvordan komme koreansk hår for gutter

Gutter! Ønsker du å se stilig ut som en koreansk stjerne som SHINee eller Super Junior? Vil du bli den neste medlem av 14:00? Hvis ja, så denne artikkelen er for deg!

Trinn

Hvordan komme koreansk hår for gutter. Begynn med å få en god hårklipp.
Hvordan komme koreansk hår for gutter. Begynn med å få en god hårklipp.
 1. 1
  Begynn med å få en god hårklipp. Be om et sterkt lagdelt hårklipp, men viktigst en som passer deg. Du vil ikke ha en frisyre som ikke samsvarer med ansiktet ditt. Se på bilder av Kpop avguder og se hvilke stiler passer deg, og så spør frisøren for å lage din frisyre. Få inspirasjon fra bilder av Kpop stjerner. Det kan være lurt å ta et bilde, men hvis du er flau du kan gi enkle anvisninger og prøve å få den stilen.
 2. 2
  Skaffe hårstyling produkt. Mange Kpop stjerner pleier også å ha svært volumized hår. Dette kan oppnås med bruk av mousse og hårspray.
 3. 3
  Vask håret. Du vil ønske å børste håret mens vaske den for å løse floken.
 4. 4
  Gre en håndfull eller to håndfuller mousse gjennom håret i det mønsteret du vil ha, og føne. Det kan være lurt å gre mousse og håret til den ene siden, fordi asymmetrisk hår er ganske populær blant Kpop stjerner.
 5. 5
  Bruk en gel eller voks, og sørg for at du gjør håret ditt veldig strukturert. Kpop stjerner har en tendens til å ha svært teksturert hår. Et tips er at mye av mannlige Kpop stjerner har veldig asymmetrisk hår, så prøv styling håret asymmetrisk. Børste til den ene siden, men husk å gjøre detaljert tekstur også.
 6. 6
  Spray litt hårspray for å velge utseende, som koreansk frisyrer kan være ganske skjør på grunn av detaljer i teksturer.

Tips

 • Husk at du alltid søke etter Kpop frisyrer på Internett. Få tips av Internett også.
 • Det kan være lurt å farge håret, men bare hvis du har lov og bare hvis kroppen din reagerer godt til det. Det er best å få håret farget av en profesjonell, som de kan velge en nyanse som passer deg, samt gjøre jobben godt. Hvis du har svart hår, så er det vanskelig å farge. Du vil være i stand til å legge nyanser til håret ditt, men bare med lysere nyanser. Lysere nyanser ville slå ut mørkere enn forventet, så velge en nyanse lysere enn din målet skygge hvis du har svart hår. Mange Kpop stjerner har håret bleket først, det vil si, noen av fargen tatt unna så det kan være farget som svart hår er alltid vanskelig å farge. Husk, du trenger ikke å bleike det blonde som det er svært skadelig spesielt siden den opprinnelige hårfarge er svart. Bleking den for lys eller medium brun er fine. Det kan være lurt å se på nyanser av rødt (sterke rødfarger vanligvis ikke gå med Kpop stjerner skjønt), og nyanser av brunt. Du kan få blonde håret hvis det passer deg, som noen Kpop stjerner har veldig passet blondt hår, slik som SNSD Jessica (eller SHINee sin Jonghyun, Big Bang G-Dragon, hvis du leter etter mannlige eksempler).
 • Du ønsker kanskje å få håret asymmetrisk eller i det minste til en side fra begynnelsen av styling prosess, dvs. rett etter vask håret.

Advarsler

 • Ikke vær for opptatt med håret ditt, og ikke prøve for hardt å holde den i form. Mange Kpop boyband danse vilt og likevel håret ikke blir for ute av form. Bare få det sprayet og volumized og det vil være i orden, og bare fikse det etter fysisk aktivitet. Prøver for hardt vil gjøre at du ser unaturlig og besatt med deg selv. Mange Kpop boyband 'håret ser fint etter danser energisk, og det er å si noe.
 • Hvis du får asiatiske hårprodukter fra Internett, kan du bruke et klarert område.
 • Husk å bare velge stiler og farger som passer deg.
 • Du kan ha allergiske reaksjoner på enkelte produkter. Må ikke brukes hvis du gjør. Alltid teste produktet på en liten del av huden din, før du går alle ut på håret.

Ting du trenger

 • Hairspray
 • hårskum
 • En kam
 • Vannforsyning
 • Hårfarge (valgfritt)
 • Bilder til inspirasjon