Wkano

Hvordan komme naturlig vakker hud

Naturlig skjønnhet starter med vakker hud. Lær hvordan å opprettholde huden din på en sunn måte, og gi den som selvlysende glød som gjør naturlige skjønnheter så attraktiv. Kosthold og trening er like viktig som å bruke milde og effektive rensemidler og kremer.

Trinn

Hvordan komme naturlig vakker hud. Steam ansiktet over en kjele med kokende vann så porene er svært åpen.
Hvordan komme naturlig vakker hud. Steam ansiktet over en kjele med kokende vann så porene er svært åpen.

Dampende og frysing teknikk

 1. 1
  Steam ansiktet over en kjele med kokende vann så porene er svært åpen.
 2. 2
  Massasje natron over hele ansiktet for å bli kvitt svarte hoder.
 3. 3
  Eller lage en maske av havremel og honning for å fjerne gammel hud.
 4. 4
  Skyll med kaldt vann.
 5. 5
  Steam ansikt igjen, med samme metode.
  • Kok og brygge opp en kopp grønn te
  • Legg tre skiver av agurk, saften av en halv sitron, en skvett melk, en skje av vitamin E olje.
  • eller bruke kaldpressede oljer fra Apricot Kernel: Absorberes lett naturlig olje høy i essensielle fettsyrer oljesyre og linolensyre samt vitamin A og E.
  • Kaldpressede oljer av Rose Hip Seed: Superior naturlig olje høy i Omega-3 og Omega-6 essensielle fettsyrer. Også høy i vitamin C.
  • Kaldpressede oljer av agurkurt: Natures høyeste kilde til Gama-linolensyre - det mest essensielle huden lipid for mobilnettet regenerasjon. Klinisk, har borage-olje vist seg å være et meget effektivt middel for behandling av hudsykdommer og for letting av inflammatoriske symptomer assosiert med disse forstyrrelsene.
  • Kaldpressede oljer av Aragan: En av naturens mest sjeldne oljer. Eksepsjonelt høy i vitamin E og antioksidanter fenoler.
  • Kaldpressede oljer av Kukui Nut: høy på antioksidanter. Rik naturlig kilde til vitamin E og C samt linolensyre.
  • Spirer Sunflower Seed Extract: Inneholder effektive antioksidanter som beskytter mot sol og miljøgifter.
  • Spirer Grape Seed Extract: spirer druefrøekstrakt inneholder ekstremt høye nivåer av frie radikaler kjemper antioksidanter.
  • Du ønsker å være så bevisst på hva du putter på kroppen din, som du er i ferd med hva du putter inn i kroppen din. I dag er det forstått at medisin går gjennom huden - så lenge som molekylene er små nok. Dette gjelder for toksiner og dermed også for kremer. Spirer Seed Extract har molekyler som er små nok til å gå gjennom huden. I stedet for bare inntak av oljer og ha kroppen din transport molekylene i huden kan du bruke oljer direkte.
  • Bland noen av disse ingrediensene sammen, eller bruk Vegan Beauty produkter som allerede er forberedt
  • Plasser i en bolle med en kopp vann.
  • Alternativt kan du bruke ingrediensene i romtemperatur eller etter at du damp ansiktet.
  • De er klare til bruk! Trykk inn i huden for å hjelpe rense ansiktet!

NUTRITION

Naturlig å spise et sunt kosthold som inneholder alle de viktige næringsstoffene er viktig for sunn hud. Bor borte fra giftstoffer er også viktig. Den beste måten å unngå forgiftning i kroppen din er til å leve en sunn livsstil som inkluderer hele korn kosthold, valnøtter, mandler, sol blomsterfrø, avocado.

Du vil ønske å spise sunt og holde seg borte fra alle raffinerte karbohydrater som hvitt brød, kjeks. Drikke mye te og vann for å sørge for at du holder deg hydrert.

Hele korn gir mye mer anti-aging antioksidanter og de gir også en av de viktigste elementene i en sunn hud diett - fiber. Fiber bidrar til å holde kroppen ren ved å absorbere giftstoffer og praktisk talt skrubbing tarmen ren. Dette bidrar sterkt stoffskiftet og lindrer belastningen på leveren. En annen grunn til at fiber er nyttig er som absorberer væske og fyller deg opp raskt. Du er ren på innsiden, noe som gir kroppen en sjanse til å fokusere på å gjøre deg vakker ved å bringe sunne næringsstoffer til huden din, i stedet for å måtte holde fokus på å fjerne giftstoffer og avfall fra kroppen din.

Ernæring er en viktig del av hvordan huden din ser ut. Vis kroppen som en maskin: maten du spiser er drivstoff. Du ville ikke sette diesel i en bensinbil, og likeledes du ikke bør gi kroppen din feil type drivstoff.

 1. 1
  Drikk rikelig med vann og grønne / urtete.
 2. 2
  Ta en virkelig god multivitamin supplement eller et supplement spesielt for god hud, hår og negler! Eller enda bedre spise et veldig sunt kosthold som inneholder Omega 3 og Omega 6 finnes i mandler, valnøtter, solsikkefrø, Drue frø, sørg for at du har rikelig med vitamin C - Brokkoli, Citrus frukt, Rosehips, persille,
 3. 3
  Bruk naturlige, vegan hudpleieprodukter som inneholder spirer druekjerneekstrakt - Molekylene er så små at oljen blir absorbert direkte inn i huden slik at det fuktig og lubben.
 4. 4
  Spis rikelig med økologisk frukt og økologiske grønnsaker (få en variasjon).
 5. 5
  Spis fet fisk som fersk og vill makrell og villaks (for å få glødende hud).

Utøve

Trening er også en svært viktig del av stor naturlig skjønnhet omsorg for huden. En rask spasertur i naturen gir deg frisk luft og oksygen. Det lindrer tankene dine mens du forbedre sirkulasjonen gjennom hele kroppen din. Stor sirkulasjon bistår igjen din organer forsøk på å bringe næringsstoffer til hver celle i kroppen din, og det fjerner eventuelle rester. Stor muskel tone gjør deg også ser vakker. Etter ca 30 til 40 minutter endorfin nivå vil stige og gi deg et godt syn på livet.

 1. 1
  Ikke stress om det er stress # 1 årsaken til akne og rynker. Så kanskje du kan ta en spa dag, eller gjøre litt yoga. Slapp av! Du er vakker på innsiden, og ut!
 2. 2
  Hvis du ikke liker stress og skade på trening, hoppe på en full eller trening trampoline. Det er morsomt og faktisk veldig sunt, kanskje tjene opp en morsom rutine.
 3. 3
  Har dine venner eller nære familiemedlemmer bli med deg. Nothings mer kjedelig enn å trene alene, og det slags suger.

Tips

 • Du kan lage en pasta av ferske økologiske avokado som er en stor fuktighetskrem.
 • Ikke bruk flaske produkter på huden din! Dette kan ikke understrekes nok. Fleste produkter (selv de utgir seg for å være svært naturlig) har kjemikalier som du ikke bør sette på huden din!
 • Ting som naturlig levende yoghurt og mushed banan er stor for å søke på huden.
 • De beste rensemidler for ansikt er honning og olivenolje. De vil fukte huden din og la den følelsen glødende og nydelig.
 • De fleste av rensing din mens du er i badekaret, når porene er åpne og huden er litt fuktig. Ikke bruk sterke rengjøringsmidler eller astringents på huden din, bruk naturlig honning og oljer for å forsiktig fukte og rense ansiktet!
 • Ikke trekk og dra i huden din! Unngå å berøre huden din når du går om dine daglige aktiviteter. Når du er rensing huden din bruker masserende bevegelser.
 • Eterisk olje av grapefrukt: Duftende naturlig eterisk olje fra grapefrukt huden.
 • Organic Calendula Flower Vann: Gir mildhet, anti inflammatorisk og anti bakteriell properties.It forbedrer også hudens tone og elastisitet.
 • Pure vitamin E olje (tilgjengelig i helsekostbutikker) er stor for behandling urenheter og intenst nærende huden. Bland en 50p størrelse mengde med en liten mengde olivenolje og mens i badekaret, masser inn i ansiktet.
 • Spirer Sunflower Seed Extract: Inneholder effektive antioksidanter som beskytter mot sol og miljøgifter.
 • Spirer Red Clover Seed Extract: Inneholder frie radikaler bekjempelse polyfenoler som bidrar til å helbrede og beskytte hud og hår. Har blitt funnet av National Cancer Institute å inneholde fire anti tumorforbindelser.
 • Organisk Witch Hazel Vann: Natural snerpende.
 • Spirer Grape Seed Extract: spirer druefrøekstrakt inneholder ekstremt høye nivåer av frie radikaler kjemper antioksidanter.
 • Loincera Japonica Flower Extract: Kraftig naturlig konserveringsmiddel hentet fra japansk Honeysuckle.
 • Organisk Comfrey Root Vann: Inneholder høye nivåer av allantoin som gir raskere naturlig celle gjenfødelse, kjemper akne og andre hudsykdommer.
 • Organisk nesle Vann: Natural snerpende.
 • Eterisk olje av Pomelo: Duftende naturlige eteriske oljen fra pomelo huden.