Wkano

Hvordan komme ut av å være jordet

Har du gjort noe galt og fikk jordet for det, men du virkelig ønsket å få ut av det? Denne artikkelen vil forklare hvordan du kan få ut av å være jordet. Husk dette ikke fungerer, avhengig av hvor streng / sensitiv foreldrene dine er.

Trinn

Hvordan komme ut av å være jordet. Snakk med foreldrene dine.
Hvordan komme ut av å være jordet. Snakk med foreldrene dine.
 1. 1
  Bli venner med dine foreldre eller foresatte. Unn foreldrene dine med. Gjøre noe spesielt for dere foreldre for å gjøre dem lykkeligere. Bare til dem. Bruk din oppførsel. Gjøre dem tror at du er en.
 2. 2
  Snakk med foreldrene dine. med dem for å se om de kan umalt deg. Prøv å snakke dem til å lage din jording kortere, eller spørre om de vil gi deg en alternativ straff, som gjør ekstra husarbeid eller en spanking. Snakke på en respektfull og moden måte.
 3. 3
  Gjøre dine oppgaver uten å bli fortalt. Foreldrene dine vil bli overrasket og kan umalt deg. Dette vil spare foreldrene dine fra stress. Dette er også en veldig god ide hvis dine oppgaver er det som fikk deg jordet i første omgang.
 4. 4
  Ta ansvar for dine handlinger. Unnskyld til foreldrene dine og innse hva du har gjort galt. Ikke legg skylden på noen andre. Dette viser foreldrene dine at du er ansvarlig for dine handlinger. Prøve og løse problemet eller løfte om å aldri gjøre det igjen. Noen ganger er det bedre å tåle juling.
 5. 5
  Ha det gøy mens du blir jordet. Hvis de ikke gjør unground deg, så bare ha det gøy mens du blir jordet. Å være jordet trenger ikke alltid å være kjedelig. Finn ut hva dine foreldre vil la deg gjøre og dra nytte av det.
 6. 6
  Unngå å bli jordet til neste gang. Lær av dine feil og lover foreldrene dine at du aldri vil gjøre det igjen. Ikke bli jordet så du slipper å prøve og få ut av å være jordet.
 7. 7
  Når du er ferdig med å gjøre ting du fikk ujordet fra, takke foreldrene dine for ungrounding deg og fortelle dem at du har lært av dine feil.

Tips

 • Husk å alltid være ærlig med foreldrene dine når du snakker med dem, og dette viser dem tillit.
 • Følg alle regler at foreldrene dine har satt for deg.
 • Når noen kommer på besøk huset ditt, er det også godt å til dem.
 • Hvis foreldre vil være sikker på å umalt deg, gå direkte til en venns hus før de endrer mening.
 • Gjøre lekser på skolen til lunsj eller hjelpe din bror eller søster med lekser å gjøre livet enkelt for foreldrene dine.
 • Husk å få øyekontakt mens du snakker med foreldrene dine.

Advarsler

 • Ikke kjefte eller skrike på foreldrene dine. Dette kan forverre situasjonen.
 • Ikke bry foreldrene dine mens de er sint eller stresset.
 • Ikke umiddelbart gå tilbake til ting du fikk deg til å være jordet, la foreldrene dine avkjøle først.
 • Ikke gå og gjøre noe annet som ikke er smart. Bare gjør ting der det er ingen måte du vil komme i vanskeligheter.
 • Ikke gjør noe foreldrene dine ikke ville like.