Wkano

Hvordan lage den populære fyren ønsker du


Mange jenter har mange usikkerheter, så denne siden er å hjelpe deg å få den fyren som er din eye-candy og gjøre ham ønsker deg. Det spiller ingen rolle om du er en nerd eller en populær jente. Det finnes måter å tiltrekke fyren du liker, med disse enkle, nyttige tips.

Trinn

Hvordan lage den populære fyren ønsker du. Tillit og stil - Det viktigste er å tro at du er pen.
Hvordan lage den populære fyren ønsker du. Tillit og stil - Det viktigste er å tro at du er pen.
 1. 1
  Se på deg selv. Ser du deg selv som gutt ettersøkte materiale? Hvis ikke, trenger ikke å bekymre deg, vil disse tipsene har fyren du ser på deg hele tiden, og hvis du er, du likevel være lurt å se på tipsene nedenfor. Husk at gutta er visuelle skapninger og du har til å finjustere den store ser du har å fange oppmerksomheten deres. Selvfølgelig kan du ende opp med massevis av andre oppmerksomhet fra alle de andre guttene mens du er i gang.
 2. 2
  Tillit og stil - Det viktigste er å tro at du er pen. Du kan bli den mest over vekt eller super skinny jenta i verden, men så lenge du vet at du er vakker, andre vil vite at du er vakker også. Her er trikset! Se på deg selv hver dag før du går til skolen og fortelle deg selv at du er nydelig. Faktisk mener det.
  • Stil - du trenger ikke å være tynn for å se bra ut i klærne. Bruk klær som fremhever dine beste trekk. Hvis du liker din rumpe bruker trange bukser med en lomme design for å trekke oppmerksomhet til dette området. Også svarte klær gjør du ser slankere ut. Elsk din kropp og flaunt det. Legger ikke skjul under baggy potet sekker. Vis frem din skjønnhet og gjøre at gutten titt på hva han går glipp av.
 3. 3
  Forbedre på håret ditt. Hvis håret ditt er kort, kan det være lurt å vurdere å kutte mer av for en mer raffinert utseende, eller vokser den ut og / eller rettetang det. Invester i høy kvalitet sjampo og balsam.
  • Enten håret er langt eller kort det skal se stilig. Lang rett hår er i, men det avhenger av ditt utseende. Noen former for kort hår kan være søt, sexy og sporty, men det er opp til deg.
  • Betale litt ekstra og gå til den beste stylist du har råd til i byen. Dette handler om å gjøre endringer for den beste og den gamle standby frisør kan ikke klippe det. Gå til noen stor. De vet hår og de kan finne et flott utseende for din ansiktsform.
  • Gå vill med farger! Gjøre noe litt annerledes med håret hver dag - gutta sånn. Noen ganger er den beste måten å få oppmerksomheten deres er visuelt.
 4. 4
  Hold et pent ansikt. Hvis du har akne, så prøv å investere i gode produkter så mye du kan. Vask ansiktet regelmessig og vaske etter en treningsøkt eller hvis du blir svett. Ta vare på huden din.
  • Drikk mye vann! Dette vil skylle urenheter ut av porene og redusere sjansen for kviser og tørr hud.
  • Besøk en hudlege for hud problem.
  • Hvis du er clueless om makeup be foreldrene dine om å ta deg til en makeup teller for en konsultasjon. Ta notater. Hvis du ikke har råd til å kjøpe all sminken der, får grunnmuren og se etter fargene andre steder. Eller kjøp litt om gangen.
 5. 5
  Tone ned sminke hvis du bruker mye. Begynner å bruke mer hvis du ikke har gjort før. Det handler ikke om å bruke mye eller iført trender, det handler om å bruke det som gjør at du ser bedre. Du bør aldri bruke for mye sminke og alltid ha farger som passer din hudtone og øyenfarge. Mascara er nesten alltid en sikker vinner, så lenge du vet hvordan du bruker den riktig. Hvis ikke, spør en venn som gjør.
 6. 6
  Vær hyggelig eller du er i dumping sone. Det kan være lurt å se på jenter som den populære fyren synes å like, se hvordan de kler seg. Selv om du allerede er nære venner med ham, bør du likevel prøve å gjøre dette. Hvis du noen gang høre ham si "Hei, hun er hot", skanne jenta umiddelbart for å se hva som er hun på seg og hvordan hun bærer den. Samtidig, sørg for å være tro mot din egen stil i stedet for bare å snu til en klone.
  • Beware: gutta tror kanskje noen er hot og har ingen interesse i dating dem. Våget 'kan få deres oppmerksomhet, men å være en dame er mer sannsynlig å vinne deres hjerter. Hold et mentalt notat av hva som tiltrekker ham. Bare kanskje integrere noe av den type stil til din egen personlige stil. Som kunst, kanskje de tror de er ganske like et maleri eller skulptur.
  • Hvis du ikke får nye klær veldig ofte, så prøve å i det minste få noen stilige stifter (jeans, skjørt, sko, bag) og mikse og matche det med andre ting du har. Sørg for at de er god passform, og du kan bære den med flere antrekk. (Du vil ha flere ting å bære en stor svart bag med enn en varm rosa.) Butikk butikker som Ross, TJ Maxx og uttak for gode priser på enkelte designermerker.
 7. 7
  Har en frisk personlighet. Aldri noen gang gjøre noe du ikke er komfortabel med, vil du se vanskelig. Selv om det bare banne, vil du se ubehagelig hvis du ikke vanligvis sverger.
  • Prøv å ha en morsom, trygg personlighet, med et mykt hjerte, men masse karakter og humor. Alle er mer moro når de har en sans for humor, og gutta liker også når jenter er bløthjertet fordi de kan trøste dem og det gjør dem føler at en mann som de elsker.
 8. 8
  Husk alltid å være deg selv. Ikke helt forandre deg selv for denne fyren. Det er bare ikke verdt det. Bare innlemme noen nye ting inn i stilen din, men sørg for at du er komfortabel med dem. Det er mer sannsynlig at han vil like deg mer når du er ekte. Folk kan føle fakers.
 9. 9
  Gjøre et navn for deg selv i skolen. Bli involvert i aktiviteter som interesserer deg. Være en uavhengig, motivert og vennlig person. Gutta virkelig er tiltrukket av smart og vellykket mer enn dumme og falske.
 10. 10
  Nærmer seg! Ikke gjør en tilnærming til du er helt sikker på at du har lyktes alle trinnene ovenfor. Du vil at første inntrykk av å være en stor en, så ønsker du å se attraktive. Når du sikker på at du har gjort disse trinnene, noe som selvfølgelig kan ta litt tid, så vil du kanskje å prøve og snakke med ham.
 11. 11
  Vær vennlig. Han kan allerede være interessert, men redd for å spørre deg ut. Være hyggelig kan gjøre deg mindre skremmende. Selv om han ikke er interessert nå han vil huske deg for å være hyggelig når han er tilgjengelig.
 12. 12
  ALLTID vet etter avslag, at det er ikke slutten på verden. Ikke gå gråt og tigge på knærne for ham å ta deg. Fyren vil bli irritert. Gi ham en plass for et par uker. Og prøv igjen. Ikke gjør dette hver så ofte, vil fyren begynner å ignorere deg. Kanskje prøve å finne noen nye! Du vet aldri om en annen søt fyr der ute er tiltrukket av deg!

Tips

 • Bli modne og oppføre seg som en dame, men har massevis av humor og en følelse av eventyr.
 • Være flørtende, og ikke gå over.
 • Bli venner med sine venner. En fyren venner kan si mye om ham, men, hvis hans venner er uhøflig, det er en god sjanse for at han er uhøflig også.
 • Ikke være falsk, eller lyve om dine livserfaringer. Definisjon av falske: prøver å tvinge en stil / vane / etc å appellere til andre. Eksempel: prøver å bruke stygt språk da, i all ærlighet, du høres vanskelig fordi du aldri banne.
 • Ikke kall ham hele tiden, eller han kan begynne å mislike deg fordi dette kan gjøre deg virke desperat. Husk, de fleste gutter vil ha det de ikke kan ha, men ikke gjør det for vanskelig for ham å fange deg. når det kommer til samtaler, tekster, e-post, gammeldags brev, (whatever) la ham komme til DEG. Når du er ALLTID en å starte samtalen, får en fyr inn i hodet at han ikke trenger å jage deg ned, du er alltid der. Så han tar deg for gitt, og etterlater deg for noen andre jenta-en som tar fire dager å svare på hans tekster, i motsetning til 0,001 sekunder (deg).
 • Vær deg selv!
 • Ikke vær redd for å gå ut av komfortsonen. Men ikke tvinge noe, holde deg selv.
 • Hvis han begynner å like deg bare smile og bare vise at du føler deg godt om deg selv og at din stolt av deg selv og sånt.
 • Har din egen stil, i stedet for å kopiere andres antrekk. Med andre ord, bare kjøpe hva du liker og ignorere andres stiler Hold deg oppmerksom på, men kanskje den sprø stil valg styre ham unna.
 • Du trenger ikke å bli venner med de populære jentene hvis det blir bety for deg, og hvis det fortsatt er begynnelsen (når du begynner å endre som trinnene), og de ber deg om å henge ut bare si at du har planer, men hvis han skal være der, så gå. Han skal støtte deg.
 • Le av alle hans vitser selv om det ikke er så morsomt som din;) men IKKE være den jenta som bare vrir håret og smiler alle svimmel. Er denne søte? Jada. Er det en handling mangler verdighet og gjør at du ser utrolig uintelligent? Selvfølgelig er det. (Så ikke overdriv!)
 • Hvis fyren er å gjøre narr av deg for noen grunn til at han kunne muligens liker deg! (Men hvis han er stygg, ville jeg ikke ta noen sjanser..) og spille sammen, men ikke la ham dypt arr deg, fortell ham når det ikke kult, vise ham at du faktisk har litt selvrespekt.

Advarsler

 • Ikke la ham presse deg til å gjøre noe, du er den som har kontrollen.
 • Ikke stirr på ham for ofte eller han vil føle seg komfortabel rundt deg.
 • Du ønsker ikke å bli for obsessive med ham eller han begynner å bli irritert på deg og gå videre til neste jente...
 • Noen mennesker kan fortelle deg at han ikke liker deg, eller at han har sagt noe mener om deg. Tror ikke dette, med mindre du høre ham si det.
 • Ikke ta opp hans fortid, kan han ikke liker det.
 • Vurder nøye om han er rett mann for deg! Hvis du har noe til felles med ham deretter holde et øye for de guttene med en stor personlighet, og du kan ha det gøy med dem.

Ting du trenger

 • Masse vann, frukt, grønnsaker, nøtter og hele korn!
 • Hårpleieprodukter, god kvalitet
 • Akne / ansikt omsorg produkter, god kvalitet
 • Noen i stil klær (sørg for at de passer og ser bra ut på deg)
 • Deodorant (Roll-on eller Spray)
 • Tannkrem / vask munnen (en fyr liker ikke en jente med dårlig ånde!)