Wkano

Hvordan lage dine egne skjønnhetsprodukter

Visste du at druer kan berolige og rense huden din? At bananer mykgjøre huden og honning renser, toner og hydrater? Du kan bruke disse og andre ingredienser for å lage dine egne skjønnhetsprodukter. Ikke bare koster de en brøkdel av prisen av skjønnhetsprodukter i butikker, men de er også sunne og fri for mange skadelige kjemikalier. ** Tillat alle ansikts-og fuktighetskremer å sitte 10-15 minutter før du skyller med varmt vann.

Trinn

Hvordan lage dine egne skjønnhetsprodukter. Du kan også lage en flott ansiktsskrubb som vil hjelpe deg å oppnå klar hud i ikke tid, ut av havregryn og vann!
Hvordan lage dine egne skjønnhetsprodukter. Du kan også lage en flott ansiktsskrubb som vil hjelpe deg å oppnå klar hud i ikke tid, ut av havregryn og vann!
 1. 1
  Lag en perfekt ansiktsskrubb fra druer. Mash en håndfull druer. Sil dem for å separere massen fra saften. Fjern skinnet og mos fruktkjøttet og saften med en spiseskje mandel mel.
 2. 2
  Du kan også lage en flott ansiktsskrubb som vil hjelpe deg å oppnå klar hud i ikke tid, ut av havregryn og vann! ta en håndfull av havre og klem den fast, kjøre litt varmt vann over deg er stramt knyttneve av havre, får bare litt fuktig. Skrubb du er ansikt med den fuktige havre, gjør det regelmessig som et ansikt vask, men du bør se en nesten umiddelbar forskjell.:)
 3. 3
  Lag en ansiktsmaske med honning og bananer. Pass på at bananer er ikke overmoden. Mash en banan med 3 ss. honning.
 4. 4
  For en hud nedtoningen bad, legge til 1/4 kopp honning og en kopp melk til vannet.
 5. 5
  Honning gjør også en fuktighetsgivende ansiktsmaske, så vel som en hår skylling for silkeaktig tråder. For masken, gni honning på ansiktet og la sitte i 15 minutter. For håret skyll, bland 1 ss. i 2 liter varmt vann og hell over håret. Ikke skyll ut-stil som vanlig.
 6. 6
  Epler og pærer er milde astringents. Lag en rask maske av rist et stort eple eller pære og blande det med en ss. av honning.
 7. 7
  Bruk helmelk yoghurt som en ansiktsmaske for å roe rødhet fra vind, sol eller sterke produkter. Sett hel-melk yoghurt i ansiktet og la stå i 15 minutter.
 8. 8
  Bruk aloe vera gel som en snerpende for fet hud. Aloe Vera gel er også stor for jevning hår. Massere det inn i hodebunnen så la den i 15 minutter før du skyller. Bland den med glitter for en mykgjørende body gel.
 9. 9
  Legg en ts. av natron til shampoo. Det bidrar til å fjerne hår-produkt oppbygging. Baking soda kan også løsne hudormer. Kombiner like deler brus og vann, og gni blandingen inn i huden din, la sitte til den er tørr, skyll.
 10. 10
  Bland 1 ss. sukker med noen dråper olivenolje for en søt ansikts ex-Foliant. Dette kan blandes i større mengder for full body peeling.
 11. 11
  Bruker egg for å gi deg sterke, skinnende hår. Bland to egg med 1/4 kopp vegetabilsk olje og frakk håret med blandingen. Pakk håret i plast og la stå på over natten. I morgen, sørg for å vaske det ut veldig godt, ellers vil du lukte som egg for resten av dagen! Egg også fungere som en maske for fet hud. Gni eggehviter på ansiktet, la tørke i 15 minutter og skyll med kaldt vann.
 12. 12
  Bland 2 ss sukker med 1 ts. melk for en ansiktsskrubb.
 13. 13
  For mykere og mer silkeaktig hud, bruke våte teblader til ansiktet ditt, og la dem ligge på ansiktet ditt, i 15 minutter eller lenger. Bruk fuktighetskrem til ansiktet ditt etterpå.
 14. 14
  For skinnende, silkeaktig hår, skyll håret i eple cider eddik etter at du shampoo. For ekstra glans, gjør din endelige skyll i kaldt vann.

Tips

 • Søk på nettet for mer pantry spa naturlige skjønnhet oppskrifter og tips.
 • Mikse og matche noen av de ovennevnte ingredienser for å lage din egen naturlige skjønnhetsprodukter.
 • Melk og egg kan hjelpe din hair.but huske å skylle med kaldt vann, ellers vil du ende opp med scrambled egg i håret-bokstavelig talt!

Advarsler

 • Aldri bruke noen av de ovennevnte produkter dersom de inneholder en ingrediens du er allergisk mot.
 • Alltid lese instruksjonene for bruk av essensielle oljer svært nøye som noen kan reagere med andre og de fleste bør brukes i svært spesifikke mengder bare. Test for allergiske reaksjoner første (eller be apoteket for mer informasjon) og hvis gravid, bare bruke oljer med en lege avtale.
 • Hvis du er allergisk mot bee pollen, kan du være allergisk mot honning. Ikke bruk noen av de ovenfor inneholder honning hvis du er i fare for allergisk reaksjon.
 • Hvis du velger å vaske håret med egg, pass på å ikke bruke for varmt vann, eller vil du ende opp med eggerøre i håret - bokstavelig talt!