Wkano

Hvordan lage en jente på skolen som deg

Hei gutter! Vil du gjøre en jente på skolen som deg, og du vet ikke hvordan? Vel da har du kommet til rett sted. Denne artikkelen vil fortelle deg alt om hvordan å bryte isen med den spesielle personen.

Trinn

Hvordan lage en jente på skolen som deg. Når du blir klar for skolen du vil ha noe som ser bra ut på deg.
Hvordan lage en jente på skolen som deg. Når du blir klar for skolen du vil ha noe som ser bra ut på deg.
 1. 1
  Når du blir klar for skolen du vil ha noe som ser bra ut på deg. De fleste jenter liker gutter som slites preppy klær som fra Abercrombie eller Hollister Vans. Når du bærer fine klær det viser en jente som du ikke er en total slask. Også sette på litt deodorant. Spray litt stoff oppfrisker på ryggsekken og klær.
 2. 2
  Når du først ser henne på skolen si hei til henne. Gjøre henne føle seg bra på innsiden. Fortelle en morsom vits eller to. Etter du går som bort fra var hun er. Hvis du henger rundt henne til mye det kan skremme henne bort.
 3. 3
  Når du ser henne i klassen bølge på henne. Hun vil starte forbinde med deg. Også hver gang hun går forbi deg kyss eller noe.
 4. 4
  Få henne til å le. Hun vil elske din humor og kanskje til og med begynner å like deg.
 5. 5
  Til lunsj, sitte i nærheten av hennes bord. Holde utkikk på henne og hvis hun ser deg når du ser på smilet hennes. Jenter elsker gutter som smil.
 6. 6
  Vær deg selv. Å være deg selv er den viktigste nøkkelen til et godt forhold.
 7. 7
  Gi henne et notat. Fortelle henne i person er slags vanskelig så et notat er en god vei å gå. Men pass på at hun ikke viser hennes venner!
 8. 8
  Etter skolen, trekke henne til side og fortelle henne at du liker henne. Hun virkelig ikke tankene. Spør om hun vil være kjæresten din og hun er sannsynlig å si ja.
 9. 9
  Ok, være hyggelig og alt, men ikke blunke til henne. Hun vil få creeped ut sannsynligvis fortelle vennene sine, og deretter alle vet at du liker henne og de vil tro du er en creep.
 10. 10
  Ikke stirr. Hvis du sitter nærmere henne er det helt greit, men ikke gjør det ser ut som du er stalking henne. Det siste du ønsker er hennes unngå deg.
 11. 11
  Vær forberedt på avslag. Hvis du har tenkt å spørre henne i person være klar for henne å si nei. Hvis hun gjør så du er forberedt. Hvis hun sier ja da er du glad og lettet.

Tips

 • Husk, ikke rush prosessen!
 • Hvis hun blir kjæresten din kjøpe henne blomster og gi henne masse klemmer.
 • Be henne om å gå ut til en film eller til parken
 • Smile!
 • Gi henne komplimenter
 • Aldri fortelle henne hvem du liker som venner som er klassifisert hvis du har ikke to knuser ikke være dumt, tenke gjennom ting.

Advarsler

 • Sørg for at hun ikke allerede har en kjæreste.
 • Hun kan si nei, så se opp for det.
 • Ikke alle jenter er de samme, de alle har forskjellig smak.