Wkano

Hvordan lage en jente vil ha deg tilbake

Har du noen gang hatt det en jente du virkelig ønsket tilbake, men hun er heller ikke interessert eller har flyttet videre til noen andre? Etter disse trinnene kan ta tid, men hvis det gjøres riktig vil du kunne kreve tilbake noen ex uavhengig av hvor lenge det er siden du sist datert.

Trinn

Hvordan lage en jente vil ha deg tilbake. Spill det kult når du ser henne, at det ser ut som om livet går bra (selv om du fortsatt er nedfor).
Hvordan lage en jente vil ha deg tilbake. Spill det kult når du ser henne, at det ser ut som om livet går bra (selv om du fortsatt er nedfor).
 1. 1
  Spill det kult når du ser henne, at det ser ut som om livet går bra (selv om du fortsatt er nedfor). Ideen er å få henne til å tro at du har flyttet på, og du har det gøy uten henne. Aldri noensinne la henne se deg ulykkelig (dette vil bare gjøre henne til å tenke mindre på deg, og derfor aldri se tilbake på din tid sammen).
 2. 2
  Avtale en tid sammen, møtes for en kaffe eller ta henne et sted hvor dere to er alene. Få henne til å innse at du har endret dvs. hvis hun betraktet deg kjedelig, deretter vise henne at du har kapasitet til å være morsomt og vilje til forandring. Men ikke ta opp forholdet for enhver pris, kan dette utløse et argument, og sette deg tilbake i utgangspunktet.
 3. 3
  Hvis hun har flyttet til et annet forhold, prøver å bli venner med den nye kjæresten (eller i det minste bli kjent med ham) dette identifiserer deg som en vanlig del av deres forhold, og hvis du føler eventyrlystne prøve å bli den lufting punkt for både av dem, lære hva som gjør dem tick og noe som de misliker om sin partner. Hvis alt går bra vil hun begynne å se deg som en potensiell kjæreste igjen.
 4. 4
  Snakk med vennene sine om hva din ex har sagt før, og etter at du slo opp, er dette avgjørende i å finne ut nøkkelinformasjon om hvordan hun føler om situasjonen dere begge er i. Videre finner ut noe hun kanskje ikke har like om du (i referanse til trinn 2), slik at du kan snu det rundt og gjøre henne andre gjette noen tanker hun kan ha hatt for deg.
 5. 5
  Hvis det har vært en lang tid siden du skulle ut, for å deretter finne ut om det er noe hun spørsmål jeg. E. Kjøpesentre, barer, parker (men gjør dette nøye. Du ønsker ikke å bli sett på som en stalker) Dette er slik at du kan støte på henne at det gir et flott bakteppe for de fange opp samtaler dette er hvor du kan finne ut mye om hva hun har drevet med. Sørg for at du alltid avslutte samtalen, sier du måtte møte noen eller er for sent for et intervju (være kreativ, men ikke overdriv), og si at du tar kontakt med henne... aldri den andre veien rundt dette er å garantere at du vil få et sted.
 6. 6
  Gjøre henne misunnelig. Snakk om andre kvinner som du vet... fortelle henne om ganger du tilbrakte sammen og morsomme ting du har gjort, gjør dette ofte, se din ex kroppsspråk, hvis hun blir urolig, prøver å avbryte eller prøver å få fart på historien, så hun begynner å føle misunnelig (dette fungerer spesielt godt hvis hun har hatt noe hell med å finne en ny partner). Ikke snakk om seksuelle møter, gjør dette for en klar forlegenhet mellom dere to. Ingen jente liker å høre sex historier fra noen hun har vært intim med.
 7. 7
  Gjør et trekk: når du føler at tiden er inne, må du flytte. Invitere henne på middag, ta henne med til en nattklubb, et sted levende, spontan og morsom. Få henne i en romantisk stemning, fortell henne at hun ser bra ut. Få henne til å føle som om du aldri hadde brutt opp. Men være subtile! Ikke gå inn med skyter vilt Vær forsiktig, teste bakken først for å være sikker på at du ikke er stepping i et minefelt.
 8. 8
  Gjør deg selv ser bra. Det kan være hva som helst, enten det er å trene, iført fine klær, dusjing. Uansett hva du trenger å gjøre for å gjøre henne ønsker deg og ingen andre

Advarsler

 • Sørg for at du sette av noen forskjeller før du tar fatt på dette oppdraget, ikke la noen problemer ukontrollert
 • Sørg for å være subtile, vurdere din ex før du setter disse trinnene i praksis, kan hun ha forandring på noen måte (for bedre eller verre) uansett du kanskje ikke liker det hun har blitt, eller det kan være lettere å få henne tilbake.
 • Hvis du tilbringer tid alene med din ex, ikke åpenlyst fornærme nye kjæreste, vil det gjøre ditt sanne intensjoner opplagt og sette deg i en vanskelig posisjon.