Wkano

Hvordan lage en kvinne føler seg bedre mens hun er på hennes periode

Noen ganger menn har vanskelig for å forstå hva en kvinne går gjennom i løpet av hennes "tiden av måneden", og derfor ikke vet hva de skal gjøre for å hjelpe henne. Her er en how-to artikkelen for å hjelpe menn å bedre forstå hva en kvinne går gjennom og hva de kan gjøre for å hjelpe.

Trinn

Hvordan lage en kvinne føler seg bedre mens hun er på hennes periode. Innse hva en kvinne går gjennom i løpet av hennes periode.
Hvordan lage en kvinne føler seg bedre mens hun er på hennes periode. Innse hva en kvinne går gjennom i løpet av hennes periode.
 1. 1
  Innse hva en kvinne går gjennom i løpet av hennes periode. Tydeligvis menn ikke kan sette seg i stedet av en kvinne og forstå hva det er som å ha en menstruasjonssyklus, men de kan prøve å forstå hva symptomene de går gjennom. Kvinne vanligvis får forferdelige magekramper, som er aldri morsomt, og kan variere fra en murrende smerte som bare irriterer, til en stikkende smerte som nesten lammer en kvinne. Kvinner kan få humørsvingninger, kan de få hodepine, rastløshet, blir ekstremt sliten eller trøtt, blir sår i sine genital regioner, og sine lyster kan dramatisk endre. Symptomene vil variere fra kvinne til kvinne og noen kvinner kan ikke engang har symptomer i det hele tatt! Perioder er bare generelt ubehagelig og symptomene som går sammen med det er aldri noe moro. Forhåpentligvis vil dette bidra til å gi deg en idé om hva en kvinne går gjennom i løpet av menstruasjonssyklusen.
 2. 2
  Gjør føler hennes godt om seg selv. Gi henne komplimenter. Si ting som vil gjøre henne føle seg vakker og intelligent. Dette vil bidra til å øke sin tillit og hjelpe litt med hennes humørsvingninger.
 3. 3
  Hjelp henne ut med ting. Om hun har noen små husarbeid eller andre oppgaver å gjøre, hjelpe henne ut. Ta stress ut av henne ved å ta oppvasken eller ta henne ting ned til vaskerom. Dette vil bidra til å løfte litt vekt fra skuldrene hennes og gi henne tid til å slappe av.
 4. 4
  Trøste henne. Ha henne sette seg ned og gi henne en massasje eller gi henne en varm klem. Selv en trøstende arm gni vil gjøre henne føle seg bedre.
 5. 5
  Gjøre henne føler og verdsatt. La henne vite hvor glad du er for å ha henne i livet ditt. Fortell henne at hun er en god venn, kjæreste eller kone. Hvis hun er på jobb eller borte fra deg, ringe henne mobiltelefon, arbeide telefon eller e dem og fortelle henne hvor vakker, søt og all-round fantastisk hun er. Det er ikke engang describable hvor fint det er for en person til å gjøre dette.
 6. 6
  Ikke handle kvalm. Vis henne at du ikke er allerede ut av tanken på hennes menstruasjonssyklus (selv om du er). Hvis hun prøver å snakke med deg om det, ikke gjøre ansikter eller si "Gå og snakk til en av dine venninner". Dette vil bare gjøre henne føler at du ikke bryr deg. Annen del av dette trinnet er å bemanne opp hvis hun trenger noen "ærend". Gå og hent henne "jente" ting hun er ute av (tamponger, osv.) og plukke henne opp litt sjokolade eller hennes favoritt blad mens du er på den! Den vil gjøre henne føler at du virkelig bryr deg.

Tips

 • Selv om en kvinne ikke går gjennom noen symptomer under hennes periode, er det fortsatt hyggelig å hjelpe henne ut og trøste henne å gjøre det mindre hardt på henne.
 • Tilby henne en varmeflaske: varmen og trykket vil redusere kramper.
 • Hvis du er usikker på om hun er på hennes periode, kan det være best å ikke spørre. Uansett, sørg for at hun er komfortabel med deg og føles ikke fornærmet.
 • Gjør ting hun ønsker å gjøre. Hvis du skal ut å spise, la henne plukke restauranten, eller hvis du skal ut på kino, la henne velge hvilken film å se.
 • Prøv ikke å nevne det ved enhver anledning, bare handle normalt, men fortsatt la henne vite at du er der for henne.
 • Gjøre henne. Fortell henne en morsom eller historie å få henne motet oppe.
 • Den absolutt beste du kan gjøre for en menstruerende kvinne er å være empatisk. "Vitser" om perioder og PMS vise at du har ingen omsorg for sine følelser overhodet.
 • Prøv å få henne ut av huset. Spør henne om hun ønsker å gå se en film eller gå ut en tur i parken. Hvis hun ikke ønsker å forlate huset, ikke tvinge henne.

Advarsler

 • Hvis hun er i ekstrem smerte, la henne være alene. Noen ganger er det ingenting du kan gjøre om hennes smerte og blir det kanskje bare gjøre det verre. Trøste henne senere når smertene har avtatt litt. Spør henne hva hun foretrekker.
 • Aldri være frekk og fortelle henne "Du kommer over det".
 • Husk at hun er veldig emosjonell, så ikke ta henne handlingen til hjertet, men vet og forventer at hun vil ta alle ting på hjertet.
 • Husk å være tålmodig og forståelse. Hvis det blir for ut av hånden, ta et dypt pust, og forlate rommet for å kjøle seg ned.
 • Ikke gjør noe vits om perioder og PMS.