Wkano

Hvordan lage et hemmelig samfunn

Har du noen gang ønsket å være i en eksklusiv klubb, men aldri kjent på noe? Ønsker du å bli sett på som elegant og sofistikert? Start en hemmelig samfunn med bare dine venner!

Trinn

Hvordan lage et hemmelig samfunn. Lag en hemmelighet eller et hemmelig oppdrag.
Hvordan lage et hemmelig samfunn. Lag en hemmelighet eller et hemmelig oppdrag.
 1. 1
  Lag en hemmelighet eller et hemmelig oppdrag. En hemmelig samfunn må ha noe å beskytte.
 2. 2
  Les noen klikken-lignende bøker, som klikken serien av Lisi Harrison, for litt bakgrunnsinformasjon, selv om kanskje ikke så slem som de var. Få så mange av dine venner til å lese disse bøkene. Privateide snakke med en av dine nærmeste venner som du vet vil elske ideen om å starte et hemmelig samfunn.
 3. 3
  Tenk på et navn. Du og din nærmeste venn bør diskutere hva din hemmelige samfunn bør kalles. Også diskutere hvem du vil innsette. Husk at selv om du har en stor gruppe av veldig gode venner, ikke alle av dem er hemmelige samfunn materiale. De vil ikke finne ut, som det er et hemmelig samfunn.
 4. 4
  Gjennomføre en skikkelig innvielse for deg og din nærmeste venn. Dette bør gjøres før du setter i gang andre. På den måten er du sikker på å komme opp med en god idé. Initieringen er en av de viktigste delene av samfunnet. Det må være noe ingen av dere ville gjøre normalt. Stearinlys-setter en seriøs og offisielle tone, det er alltid bra. Secret navnene er morsomt å ha.
 5. 5
  Finne ut hva samfunnet gjør. Det må være regler. Sett en tidsplan for morsomme ting du kan gjøre, dvs. dressing likt på bestemte dager, eller å ha månedlige ritualer. Ha det gøy med det. Det handler om kreativitet. Nyhetsbrev er vanlig.
 6. 6
  Finne potensielle medlemmer. Subtilt slippe noe relatert til hemmelig ditt i en samtale med en venn for å finne ut hvordan de føler om det. Pass på at det er ingen mulighet de noensinne forråde deg, sørg for at de vil være greit med reglene. Ikke nevn din hemmelig samfunn før du er helt sikker på at de kan være helt klarert.
 7. 7
  Induct dine medlemmer. Inviter dine venner til en venninne og deretter våren det på dem. De vil bli overrasket og begeistret, og begeistret fordi de er spesielle.
 8. 8
  En viktig ting i hemmelige samfunn er å møtes i hemmelighet, betyr det møtet på et nytt sted hver gang, eller å ha tilgang til et hemmelig rom et sted.
 9. 9
  Lag en kleskode. De fleste små hemmelige samfunn bruker kapper mens store, som frimurerne, har komplekse forklær.
 10. 10
  Holde ro og ha det gøy. Vennene dine og du vil bli enda tettere enn noensinne.
 11. 11
  Initiere godt å gjøre folk i samfunnet. I en skole, iverksette de mest briljante og entusiastiske studenter som ser ut som klikken-materiale, og de vil motivere og inspirere andre.
 12. 12
  Ved første, være vennlig, men avslører ikke de sentrale hemmeligheter av samfunnet ditt. Etter tiden går, sakte begynner å rakne hemmeligheter til nye inductees. Tross alt, trenger du ikke ønsker å fortelle dem hemmeligheten umiddelbart, fordi hva hvis de sladrer det til andre? Du ønsker ikke det.
 13. 13
  Det må være en måte å kvitte seg med noen hvis de blir dårlige for gruppen, eller begynne å snakke-lignende blabbing samfunnets hemmelighet. Hvis de gjør det, late som det aldri var hemmeligheten, men umiddelbart opprette en ny hemmelighet. Sett dette i reglene.

Tips

 • Et godt sted å ha din klubb møter er i skolens bibliotek. Velg et lite hjørne og ha møter der. Bare sørg for at du holder stille for ikke å tiltrekke seg oppmerksomhet!
 • Fortell dette til alle bortsett fra folk som du ikke stoler på, slik at de visste hemmeligheten din.

Advarsler

 • Slette loggen, slik at ingen finner denne nettsiden.
 • Hvis du gjør den feilen å velge feil folk; Den populære klikken, sportsidioter, kontroll freaks, de som har en personlig agenda som konkurranse og stolthet, etc., være forberedt på å håndtere mennesker du ikke kan stole på. De vil bruke den som en konkurransedyktig plattform, og når de gjør det, kan du satse de vil ikke holde kjeft.
 • Sørg for at du holder deg innenfor loven når du utfører disse trinnene.