Wkano

Hvordan lage hoftene bredere

Stjerner som Scarlett Johansson og Sofia Vergara har gjort timeglass figur stadig mer attraktivt. Mens en smal midje er viktig, øker hip størrelse er like effektive for å oppnå utseendet. Hvis du ønsker å ha bredere hofter, her er noen skritt for å hjelpe deg å se curvacious.

Trinn

Hvordan lage hoftene bredere. Gjøre øvelser som er rettet mot hoftene.
Hvordan lage hoftene bredere. Gjøre øvelser som er rettet mot hoftene.

Endre din kroppsbygning

 1. 1
  Gjøre øvelser som er rettet mot hoftene. Side beinløft, hip reiser og knebøy spark bør alle være en del av et hip-forsterke øvelse diett. Mac daddy av hip-utvidelsesnivået exerices kan være side utfall med manualer. Dette er en styrket opp versjon av en tradisjonell utfall som gir mer motstand, og derfor mer potensiell muskelvekst og hip bredde.
  • Plante føttene litt mer enn to meter fra hverandre. Slår tærne litt ut. Bøy høyre kne og komme ned til et utfall posisjon. Venstre ben vil være helt rett og opptre som omdreiningspunkt.
  • Kom ned til låret er parallelt med bakken. Deretter bruke hip makt, presse deg selv opp igjen, utretting høyre beinet. Ikke sette føttene sammen igjen. Du kommer til å opprettholde to-fots avstand mellom føttene under hele denne øvelsen.
  • Nå, utfall ned til den andre siden. Kom ned til kneet er bøyd i en 90-graders vinkel og skyv opp igjen. Igjen, rett ut beina og holde begge føttene på plass. Denne holdning beskytter knærne, lar deg holde spenningen på musklene bedre og bruke tyngre motstand.
  • Legg til to manualer. Hold en dumbell i hver hånd. Som du utfall ned til høyre, skal høyre dumbell være på utsiden av høyre hofte. Den venstre dumbell bør holdes foran kroppen din ned mellom bena. Reversere hånd posisjoner på den andre siden - venstre dumbell på utsiden av venstre hofte som du utfall mot venstre, høyre Tyngde ned i mellom bena.
 2. 2
  Prøv yoga. Det er mange yoga er utformet for å åpne hoftene. Dette vil bygge muskler og tillate større fleksibilitet, som til gjengjeld vil gjøre andre hip øvelser enklere. The Frog, den Pigeon, Lizard og Cow Face er alle positurer du ønsker å bli kjent med.
 3. 3
  Sitte på baken. Du kan få større hofter (og en større derriere) bare ved å sitte. Ifølge en studie publisert i tidsskriftet Cell fysiologi, forskere funnet ut at trykket plassert på rumpe og hofter fra for mye sitting kan generere betydelig fett bygge opp i disse områdene. Cellene reagerer på omgivelsene sine. Som en forsker forklart, er fett celler som komprimert ved lengre perioder sitter "produsere mer triglyserider (den viktigste formen for fett lagres i kroppen), og i et raskere tempo."
 4. 4
  Prøv en krem. Det finnes en rekke hip ekstrautstyr kremer på markedet som hevder å arbeide gjennom en rekke metoder som inkluderer reparasjon tapt kollagen og elastin å øke frekvensen av muskel generasjon rundt hoftene.
 5. 5
  Føde. En kvinnes hofter vil utvide for å gjøre det mulig for henne å føde. I noen tilfeller vil hofter tilbake til pre-graviditet størrelse med tid, men i andre tilfeller, større hofter bli en permanent del av en kvinnes kropp.
 6. 6
  Vurdere kirurgi. Hvis du er villig til å gå under kniven for å oppnå en Kim Kardashian look, er det prosedyrer verdt å undersøke. Du kan ha fettet fjernes fra ulike områder av kroppen din via fettsuging og deretter overført til hoftene. Eller du kan også få hip implantater som "stykker" av silikon er plassert under huden og understellene å gi deg en mer kurvet utseende.
 7. 7
  Vente det ut. Det viser seg at våre hofter bli bredere som vi alder. Forskningsresultater tyder på at det ikke nødvendigvis er lagt vekt som forårsaker hoftene til å se større som vi blir eldre, er det bekken vekst. I en studie som brukte deltakerne i alderen 20-79, fant forskerne at bredden av bekken, avstanden mellom hip bein og diameteren av hip bein alle økt som folk ble eldre, og at bekken bredden av de eldste personer i studien var i gjennomsnitt omtrent en tomme større enn de yngste.

Bruk kunsten illusjon

 1. 1
  Pad hoftene. Du trenger ikke å faktisk utvide hoftene å få utseendet til en fyldigere, mer feminine hofter.
  • Kjøp hip-forsterke truser. Du kan kjøpe en underkjole som kommer med avtagbare, skum pads som legger inches til hoftene.
  • Bruk silikon hip pads å skape fyldigere hofter. Planlegger å holde putene på plass med lim eller putt dem inn i en underkjole laget av et tettvevd microfiber eller et par strømpebukse eller tights.
   • Husk at din nye, fyldigere figur kan gjøre det vanskelig å passe inn i din favoritt-jeans, så en tur kan være nødvendig.
 2. 2
  Revolusjonere din garderobe. Du kan bruke kjolen på måter som fremhever hoftene og gi illusjon av større fylde.
  • Gjøre midjen navet når dressing. Bruk belter eller sashes å cinch i midjen. Dette vil gi deg utseendet på et timeglass figur.
  • Ta hensyn til klipp og farge. Falmet denim og bukse i lysere farger fremhever hoftene. Velg jeans som har definert bukselinningene å fremheve midjen din eller gå med et rett snitt. Se etter stiler som har frontlommer og mindre lommer i ryggen.
  • Kjøp skjørt med volanger eller flere lag med stoff for å legge bredde til hoftene.
 3. 3
  Juster din holdning. Stå med ryggen rett, droppet skuldre og rygg, og vekten på ett ben, hofter kastet utenfor. Dette skaper en S-formet kurve i kroppen. Plasser hendene på hoftene med tommelen vendt forover og fingrene peker tilbake bak deg.
  • For å lage denne S-kurve når du sitter, bare krysse bena eller sette vekten på en hip.
 4. 4
  Svinge det, søster. Swinging deg hofter når du går trekker oppmerksomhet til dette området og gir ut en feminin vibe som ikke kan hjelpe, men trekker litt mannlig oppmerksomhet. Hold ryggen rett og trekk skuldrene ned og tilbake. Slappe kroppen din. Sette en fot foran den andre som du går og la armene svinge naturlig. Du kan fremheve sving i hoftene litt når du går, men ikke overdriv. Hvis det er for høyt exxagerated, kan det komme av ser komisk.
  • For å forsterke effekten, ta på et par hæler. Heeels føre hoftene å svaie uten at du må tvinge bevegelsen.

Tips

 • Være begått.
 • Det er flere andre øvelser som er bra for hoftene. Varier treningen, slik at du ikke vil gå lei med en øvelse.
 • Bruke tyngre vekter for å bygge muskler (£ 10 til £ 15 skal fungere for de fleste kvinner).