Wkano

Hvordan lage selv ikke elsker noen

noen som ikke elsker deg virkelig kan skade deg, enten du må takle en påminnelse eller følelser, eller hvis du vasse i din egen sorg. Hvis du elsker noen som ikke elsker deg, så er du sannsynligvis deprimert, urolig og muligens kan føle seg uønsket (som selvfølgelig aldri er sant). Du har kanskje følt elendig, og vennene dine kan eller ikke kan være bak deg på dette. Ikke bekymre deg, etter å ha lest denne artikkelen vil du mye bedre om deg selv, og om kjærlighet.

Trinn

Hvordan lage selv ikke elsker noen. Vet hvorfor dette ikke elsker deg.
Hvordan lage selv ikke elsker noen. Vet hvorfor dette ikke elsker deg.
 1. 1
  Vet hvorfor dette ikke elsker deg. Fortell deg selv at det er deres problem, ikke ditt. Hvis de ikke vil ha deg, kan det være fordi deres hjerte var allerede tatt, eller kanskje de ikke er klar for et forhold. Hvis de vender seg bort, kan det bare være fordi de tror du er for god til å sitte fast i et forhold der følelsene ikke kan være gjensidig.
 2. 2
  Kompliment selv. Uansett hva folk sier, er det greit å tenke godt om deg selv og bærer deg selv med confidence.Don 't la folk som setter deg ned komme til deg. Hvis personen du prøver ikke å elske er en av dem, ikke banne ham / henne ut eller si stygge ting om dem, det hjelper aldri. Alt du trenger å gjøre er å holde seg langt borte til kjærligheten er borte og til du kan bedre selv.
 3. 3
  Meditere. Det hjelper hjernen til å lytte til deg. Du kan meditere på den tradisjonelle måten. Hvis din vei for å bli avslappet er å ligge i en varm boble bad og lese en bok, eller ligge i pyjamas ser komedie tv og spise fettfattig iskrem, kan dette hjelpe. Så lenge du tenker på noe annet enn den personen, vil det være fint!
 4. 4
  Fortell deg selv at du ikke elsker dem. Si det igjen og igjen, tenk på den dårlige ting om dem, som det faktum at de ikke vet hvor vakker du er. Kanskje de har et snev av ren arroganse og en liten bit av faenskap.
 5. 5
  Hvis du fortsatt har følelser for denne personen, gjenta trinn 3 og 4. Hvis det ikke virker, bare prøve å finne en bedre person som vil legge merke til deg. Noen folk sier: "Du kan ikke komme over noen til du finner noen nye." Men det er forskjellig for alle.

Tips

 • Prøv ikke å dvele ved tanken på denne personen. (Dette er vanskelig!!) Men det er mulig hvis du ikke fokusere på dem og gjøre noe annet.
 • Vær trygg om din beslutning.
 • Gi deg selv en makeover.

Advarsler

 • Når meditere, puste sakte og dypt. Pust for fort og du kan hyperventilate.